Şimdi Ara

Savunma İçin Ne Taşıyabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bildiğiniz gibi artık ülkemizde bir çok şehirde gençler maalesef "sigara - uyuşturucu" gibi şeyler kullanıyorlar ve bunun etkisinde olsalar da olmasalarda bazen insanlara zulüm edebiliyorlar. Kendimi savunmak için yanımda (şu an liseliyim, 18 yaşına gelince kullanacağım) taşıması yasal olan bir şey bulundurmak istiyorum. Aslında öncelikle Sustalı veya Kelebek diye düşünsemde bunlar ile ister istemez büyük bir yara açabilirim. Daha çok Teleskopik JOP gibi yaralamayan ama sersemleten bir şey taşımak istiyorum. Ve sanırım Teleskopik JOP taşımak yasak. Dolayısıyla sizce ne taşıyabilirim?

NoT - Arkadaşlar bende bir çoğunuz gibi silahlara ve kavgalara karşıyım ama ne yapalım ülke bu durumdayken.

• Molotof

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır yara açıyor hocam hapse girerim
  • 1 metre zincir

• Taş

• yyildirayy kullanıcısına yanıt
    Neremde taşıyayım o kadar uzun şeyi? :D
  •  Savunma İçin Ne Taşıyabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +9 Kalkan

• quote:

Orijinalden alıntı: Revion

Başka fotoğraf yok muydu hocam?

• bir adet yımrık
  • .Aslan. kullanıcısına yanıt
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    Cüney Arkın olsaydım işe yarardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz1071

Elektroşok olabilir veya biber gazı. Elektroşok sesi yüzünden benim köpek bile üçbuçuk atıyordu, yani hayvanlara karşıda başarılı. Biber gazı en temizi. Sık geç

İkisi de yasa dışı.

• Güzelmiş ama adamın anası ağlar bununlar. (Aslında içine kurusıkı mermisi koyacan la)
  • .Aslan. kullanıcısına yanıt
    Ondan sonra "Türkiye Neden Gelişmiyor? - Millet Neden Ölüyor?" tabi ölür malafat taşımayıda yasaklarlar yakında tam olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Aslan.

quote:

Elektroşok olabilir veya biber gazı. Elektroşok sesi yüzünden benim köpek bile üçbuçuk atıyordu, yani hayvanlara karşıda başarılı. Biber gazı en temizi. Sık geç

İkisi de yasa dışı.

Tabanca tak beline mi diyeyim hocam o çok daha yasadışı

• Ruhsatın varsa sıkıntı çıkmaz. Garantiye almak istersen KURUSIKI alırsın yakalanırsan gösterirsin ruhsatı bir şey yapmazlar. Ama yinede belde taşımaktansa filmlerdeki gibi palto içine felan koymak yani gizlemek daha iyi olur.
  • Hocam Kurusıkı (namı diğer SES TABANCASI) için ruhsat gereklimi? Ve bu ruhsat kaç TL acaba?
  • Peki hocam Kurusıkı ve taşımak için gerekli ruhsatı alıp bu silahı her ne olursa olsun (her dışarı çıkışımda taşımak istiyorum, sebebi ise gerçekten artık çok korkuyor olmam, son yaşadığım olaydan sonra sahiden korumasız gezmek istemiyorum) yanımda bulundursam ve paltomun içine saklasam (nasıl demeyin ben her şeyi yaparım ) bulduklarında bir şey demezler değilmi? Sonuçta Kurusıkı bu adam öldürmez bir şey yapmaz. Sadece korkutma amaçlı taşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMO

Molotof

motolof kesmez rpg alsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.