Şimdi Ara

Save Data Could Not Be Accessed Çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler arkadaşlar.En yakın zamanda resimli olarak anlatacağım.
  • 4-dslazy adlı dosyaya tıklayın ve ... adlı butona basın.

burda takıldım yawaçınca o dosyayı: "uygulama düzgün olarak çalıştırılamadı.Lütfen tamama basın" diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lighthear -- 18 Ekim 2008; 18:01:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lighthear

4-dslazy adlı dosyaya tıklayın ve ... adlı butona basın.

burda takıldım yawaçınca o dosyayı: "uygulama düzgün olarak çalıştırılamadı.Lütfen tamama basın" diyor?

Yanlışlıkla bir dosyanın yerini değiştirmişindir veya silmişsindir.Tekrar indirmeyi dene bir.
  • teşekkürler .Çok işime yaradı
  • Görmeyenler için up.

Bu arada yeni süper bir oyun çıktı Ben 10 : alien force diye.Onda da bu işlemi yapmanız lazım.Gerçekten süper bir oyun.
  • bende onda yapmıştım zaten.bu arada ben 10 de 3. bossa gelebildin mi
  • Teşekkürler paylaşım için çok makbule geçti :D
  • Sağolasın kardeş..
  • Siz sağolun.Bir teşekkürünüz beni ne kadar mutlu ediyor bilemezsiniz:)
  • Hocam çok sağol, çok makbule geçti
  • çok teşekkürler bende hep bunu arıyordum hortlatmamışımdır inş. ama
  • Up!
  • teşekkürler, ileride muhtemelen yardıma ihtiyacım olacak.
  • teşekkürler bir sorum olcak şimdi bunları yaptık diyelim bunu ds nasıl görecek özel kablo mu var ds ile pc yi bağlayan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Josea

teşekkürler bir sorum olcak şimdi bunları yaptık diyelim bunu ds nasıl görecek özel kablo mu var ds ile pc yi bağlayan ?

özel kablo diil de r4 veya ona benzer flashcard alman lazım.. ben 2007 yılında 100 liraya almıştım.bu kart sayesinde internetten indirdiğin ds oyunlarını oynayabiliyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Josea

teşekkürler bir sorum olcak şimdi bunları yaptık diyelim bunu ds nasıl görecek özel kablo mu var ds ile pc yi bağlayan ?

R4 adlı bir cihaz alman gerekiyor.Hafıza kartı ayrıca.Onunla birlikte internetten indirdiğin oyunları atıp oynayabiliyorsun NDS 'ine
  • Teşekkürler bunları daha yeni yeni öğrendim bak Çok saolun.
  • Ne diyeyim...
  • dslazy çalışmıyor :(
    ya 2 ay öncesine kadar .net zorunluluğu yoktu şimdi .net zorunluluğu getirilmiş ne saçmalık!(belkide gereklidir kimbilir)
    kotanın gözü kör olsun 65 mb indiremem şimdi
    aramızda 2 ay önce felan dslazy indirmiş olan varsa benim için upload ederse çok memnun olurum
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolmx -- 21 Haziran 2009; 19:28:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iö

dslazy çalışmıyor :(
    ya 2 ay öncesine kadar .net zorunluluğu yoktu şimdi .net zorunluluğu getirilmiş ne saçmalık!(belkide gereklidir kimbilir)
    kotanın gözü kör olsun 65 mb indiremem şimdi
    aramızda 2 ay önce felan dslazy indirmiş olan varsa benim için upload ederse çok memnun olurum
    teşekkürler

Kimsede yokmu ya?
    Gerçekten ihtiyacım var arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.