Şimdi Ara

Savcı Mehmet Selim Kiraz Şehid Edildi.Başımız Sağolsun (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.285
Cevap
5
Favori
27.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün adliye girişinde cuppeli avukatlar aranırken olay çıkmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 0:42:47 >

Orijinalden alıntı: koyar olm

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Bu kadar eyyamcılık olamaz Allah aşkına şu balık hafızanızı biraz çalıştırın ve biraz olsun geriye bakın. Gezi olaylarında bu DHKP-C denen örgüt övülüyordu Gezi olaylarından başı çekiyordu ve bazı sol siyasi partiler koçum aslanım nidaları atıyorlardı bu örgüt için. Neden peki? Gezi vs olaylarıyla Hükümetin oy kaybedileceği sanıldı fakat tam tersi oldu adamların oy oranı arttı. Şimdi ise yine DHKP-C denen örgüt masum insanları öldürmeye başlayınca yine örgütü savunan sol siyasi partiler örgüt hakkında paralı köpekler, satılmış köpekler, para için ideolojilerini satan itler demeye başladılar. EE ne oldu kardeşim gezi parkında övüyordun sen bu adamları şimdi işine gelmeyince yan çizdin. Sen örgüte bu kadar prim verip destek verirsen adamlarda kendilerini bir bok sanırlar. Adamlar rehin almış isteklere bakar mısın. "Berkin Elvan'ın sözde katilleri açıklansın ve bizim kuracağımız konsey tarafından yargılansın" böyle bir istek olabilir mi? bunu hangi devlet kabul eder senin yargılama gücün ne zamandan beri var Allah aşkına. İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal arabulucu olsun diye istekleri vardı rehin alanların, peki ümit kocasakal ile örgütün ne işi olabilir bunu niye sorgulamadı kimse.

İşte sol siyasi partiler zamanında prim verince adamlarda biz istediğimizi yaparıza getirdi işi.

http://bitchyobjectpanda.tumblr.com/post/115280571539/yine-basl-ks-z

Doğu ve Güneydoğuya hiç gittin mi 2 yıl içerisinde ?

Terör örgütü orada yol kesip kimlik kontrolü yapıyor , kendi kolluk kuvvetini kurmuş , karakol inşa etmiş.

Kendi mahkemelerini kurmuş hüküm veriyorlar.Ona bir sözünüz yok ama.iki yüzlülüğün böylesi işte.

Kardeşim o tip olaylar göstermelik olaylar oy davasına belli zamanlarda böyle tavizler veriyor başımızdakiler maalesef, ne halde olduğumuzu anla işte. Oradaki olaylar sadece göstermelik diyebilirim sana.

Sen o bölgelere gittin mi onu söyle ?

Öyle göstermelik vs değil.Yolunu kesip elinde keleş ve hatta ve hatta M16 ile dolaşan PKK'lıların yolunu kesip arabanda ailenle birlikte kimlik kontrolüne tabi tutulduğunda da göstermelik diye kendini rahat ettirebilecek misin ?

Bu ülkenin içinde ülkenin kolluk kuvveti hariç terör örgütü , ülkende son 4-5 yıldır eli silahlı bir şekilde , ülkenin vatandaşlarını baskı ile taciz etsinz ve hatta yaralasın , öldürsün sen buna göstermelik de...

Pes doğrusu.Ege, Marmara, Akdeniz bölgesinde yaşayıp rahat rahat oturduğun yerden "göstermelik" diyerek iç rahatlamanın kimseye bir faydası yok.

Bir çık git bakalım güneydoğuya ve doğuya.Otobüste veya şahsi aracında durdurulup silah altında kimlik kontorlüne tabi tutulduğunda PKK tarafından , göstermelik diyebiliyor musun ?
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.

• Her zaman yazdım buraya da yazayım dedim bu Berkin Elvan meselesini, bu çocuk orada olaylar olduğunu görüyor neden o olayların arasına giriyor oraya girersen kafana kapsülde gelir taşta gelir kurşunda gelir ne işin var senin orada o kargaşanın içine giriyorsun biliyorum hepiniz ekmek almaya gidiyor diyeceksiniz peki bunun annesi dışardaki kargaşayı olayları görmüyormu da ekmek almaya gönderiyor ? 14 yaşında Fatih Sultan Mehmet tahta geçti koskaca devleti yönetiyordu bu çocuğun aklı dışardaki kargaşaların olayların olduğu bir bölgede ekmek alınmaya gidilmeyeceğini idrak edemez mi ?

Bu polisler az bile yapıyor bu tür eylem yapan molotof atan taş atan grupları eylemcileri kurşuna dizmesi lazım ki bir daha devletin polisine memuruna askerine vatandaşına esnafına çevreye zarar veremesin bu cahil eylemciler. ahh ahh o polislerin bi vur emri olsa bak bakıyım bu ülkede bir daha isyan eden vatanı bölmeye çalışan bu peçeteten oluşmalar bir daha baş gösterebilecek mi otu moku bahane ederek herkesi galeyana getirerek eylem yürüyüş vs. düzenliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: godsmack82

Savcıya Allah'tan rahmet diliyorum öncelikle. Tarafsız olarak soruyorum savcıya otopsi yapılmış mı? Polis kurşunu çıkmış mı vücudundan?

çok tarafsızsın gözlerim yaşardı

işte babalar ve ogulları...
    HATIRLAYALIM: Berkin Elvan'ın ailesi 1 milyon TL tazminat talebinde bulundu
  • Ben böyle başarısız bir operasyon görmedim arkadaş.. adamlar ordan canlı çıkamayacaklarını isteklerinin yerine getirilmeyeceğini zaten biliyorlar.. devlet ne yaptı hem savcıyı kurtaramadı hem de savcı öldürmek neymiş onlara göstermeden sorgulamadan neyin ne olduğunu öğrenmeden direk öldürdü... yani bu işte bir iş var diyenlerin kafasını kurcalayan şey de bu olsa gerek..

valla adam ne dediyse çıkıyor. nereden bilgileri alıyorsa..

gezi olaylarından 15-20 gün önce vura vura kazanacağız demişti.

pat gezi olayları çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 2 Nisan 2015; 14:05:50 >

Orijinalden alıntı: yusufziya

Birinin babasi ogluna 1 tirilyon istiyorken
    savcının babasi VATAN SAGOLSUN diyor. - ikiside öldü.
    birisi 1tirilyon ile bok yoluna, digeri tekbirlerle HAK yolunda sehit oldu.
    işte babalar ve ogulları...
    HATIRLAYALIM: Berkin Elvan'ın ailesi 1 milyon TL tazminat talebinde bulundu

On numara yorum. :)

Orijinalden alıntı: pro_to_tip

Mesajları okudukça görüyorum ki muhalif zihniyet çok kirli. İktidarın birçok hatasına rağmen eğer ki ak partideki güç bunlarda olsa kendilerinden farklı düşünen her insanı kurşuna dizer buna da devrim diyerek romantik şairlerine türküler yazdırırlar.

Bir de aklımda şu sorular var:

-Kılıçdaroğlu teröristler hala eylemlerine devam ederken (savcı halen hayattayken) twitterda yazdığı saçmalıklar yerine teröristleri ağır bir şekilde lanetleyerek onların vazgeçmeleri için bir çabada neden bulunmadı?

-Teröristler ara bulucu olarak Gürsel Tekin'i de çağırdı gidip gitmediği, elinden geleni yapıp yapmadığı konusunda bir bilgim yok. Neden bunlar haber yapılmıyor?

-Kılıçdaroğlu savcının cenazesine gitmedi, bunu soran gazeteciye daha sonra açıklayacağım dedi. Yani mazaretler üretemedim bekleyin demek istedi. CHP tabanında DHKP-C sempatizanlarına kötü gözükmemek için mi cenazeye katılmadı?

Son olarak her seçim öncesi ak parti pkk ile anlaşarak silahları bilerek susturuyor diyenler bugün iktidar seçim için gerilim olsun diye DHKP-C yi sahaya sürüyor diyorlar siz nasıl bir türsünüz

1. AKP gücünü zaten kötülüğe kullandığı için bezdik ve bunu bağırıyoruz. Bizim söylemlerimizle kendinize pay çıkarmayın.
    2. Bir insanın fikir beyan etmemesi o olguyu desteklediğini kanıtı mıdır?
    3. DHKP/C şu an solu lekelenmiştir. Neden şirin gözükmeye çalışsın CHP?

Ki bizim de tezimiz bu, ne zaman Akp'nin eli ayağına dolaşsa, Chp yükselişe geçse bir şekilde sola iyi bir darbe vuruluyor.
    Arınç Gökçek olayı rafa kalktı.
    Hala elektrik kesintisi hakkında tatmin edici bir açıklama yok.
    Chp'nin ön seçimi arka plana atıldı.

Bunlar sadece son 1 haftada olan olaylar ve bu şekilde yok edildi diye düşünüyoruz.

Daha önceki mesajlarımda da yazdım.
    Siyaseti anlamak için yapılan eylemin kimin işine yaradığına bakarım.

Ve oklar AKP'yi gösteriyor. Bu durumdan en çok faydalanan AKP oldu. Bu durumu bile kendi lehlerine kullanabiliyorlar. Söyleyecek başka bir şeyim yok. Ne diyeyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

[simage]https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/s720x720/11102723_645858988877312_419964494782612242_n.png?oh=15b78d5f37ba57ac80b0aae296dea4d2&oe=55AB7E42
    [/simage]

valla adam ne dediyse çıkıyor. nereden bilgileri alıyorsa..

gezi olaylarından 15-20 gün önce vura vura kazanacağız demişti.

pat gezi olayları çıktı.

Hah iste arkadaşlara bende tam bunu anlatmaya çalışıyorum. Ama inatla anlamamak için direniyorlar. Diyorum bu gezicilarin kafası çalışmıyor diye ne zamandır. Hic bir zaman akıllı bir is yapmamışlardır. Bunların kafaları siyasete fazla basmiyor diyorum anlatamiyorum.

Orijinalden alıntı: kugutex

quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

bu nasil bir zihniyet ? sizin gibi zihniyette sahip insanlar yüzünden masum insanlar ölüyorlar.berkinde savcida ölmemeliydi 2 çocuk yetim bir anne ve babada evlatsiz kalmamaliydi.
    gezi olaylarinda ölenlerin tamami ülkede iç karisiklik çikartmak icin seçilmiş kişilerdi.zira binanin 1nci katindan panzerin önüne atilan vatandas gibi.suç polise yüklenmek istendi.amaç halki polise karsi cephe aldirmak.bir ülkenin vatandasi polise güvenmezse ne olur ? o ülkede güvenlik saglanamaz darbeye ortam hazirlanir.
    fakat senin gibi bir masum insanin ölmesini " umarimda öldürürler " cümlesiyle basitlestiren birisi bu ülkede iyi insanlarin arasinda yaşamayi sokağa çikmayi merhabalasmayi haketmediğini düsünüyorum.

Bu olaylar , ölümler kime yarıyor?
    Kime yariyorsa ona bi sormak lazim sen bu isin neresindesin diye.
    Bence akp ye yariyor...
    1: Akp gezi olaylarinda turk halkini taraf olmaya itti.

2: Akp "bakin bakin din dusmani bunlar camide icki iciyolar kabatasta bas ortulu kadina saldiriyorlar " dedi.

3 : Turk halkini taraf olmaya itti.

4: Akp herhangi bbirtaraf olmadi tam aksine turk halkinin oldugu tarafi secti halk bunu gordu.

5: Halk kendi tarafinda olduguna inandigi kisilere oy verdi.

6: akp secimi kazandi.....!

Sence Akp bu isin tam olarak neresinde hakikaten gezi olaylarini akp nin baslatma ihtimali ne kadar?

Diger soru bu gunlerde halkin dikkati tekrar cekiliyor ortada bir sehidimiz var ustelik bir savci
    Halk tabiki sehidinin yaninda olucak peki akp ne yapiyor caglayan adliyesine sehidimizin adini veriyor...
    Kim olsa akp ye oy verir
    Ben kimse degilim
    Kor hic degilim
    Lafi cok uzattim olumler soguktur... Milyonlarca oy toplamak kolay degil emege saygi oylarinizi akp ye verin onlarda sizin dikkatinizi cekmek icin colugu cocugu askeri savciyi oldurmesinler
    Bu kadar basit.
    Ha yok vermem diyosan sen bilirsin

Bu tur olaylar AKP te yarıyor diye AKP yapmış demek değildir. Nedeni sol zihniyetin kafasının pek çalışmayışıdır. AKP nin ekmeğine bilmeden enayice yağ sürmektir.
    Hatta şu forumdaki akp muhaliflerinin mesajlarini bile okusan ne demek istedigimi anlarsin.
    Burda 2 yildir seyrekte ilsa yaziyorum bu dilinizden vazgecin insanlari asagilayarak inanclarina yada milliyetine hakaretler ederek insanlari kazanamazsiniz diye. Ama cogunlugu kalın kafalı. Hep kendilerini kaf daginda goruyorlar. Saniyorlar insanlari rencide edince vaz gececekler goruslerinden.

Bir kez daha 20li yaşlara kadar solcu olan biri olarak soyluyorum. günümüzün muhaliflerinin genelde kafası fazla basmiyoorrrrrr. Gezi olaylarindan once akp nin oyu oldukca dusmustu. Ancak keriz geziciler secimlere kadar dayanamadilar. Keriz diyorum ama kimse kusura bakmasını ve hakaret olarak almasın artik kendilerine çeki düzen versinler. Bak son 3 günde oolmuş ilan berkine 1 yılda yemediği kufuru yedi. Bu tur şeyler hep anti pati olur.

3 ay once fuat avni ankaranin dhkp-c yibhortlattigi mitle arasinda fidanin mekik dokudugunu yazmisti. Bu teroristler intense coktan engellenirsi olmadi operasyonlada engellenirdi ama engellenmedi sehit verdik. Simdi akp oy kazanmak icin boyle birsey yapti demekten daha dogal ne olabilirki.
    Ben sagci yada solcu degilim ben irkciyim irkimi korumayan akp benim dusmanimdir

Peki senin Fuat Avni dediğin şahıs öyle demiş. Ama aynı grubun STV spikeri Yıldırım'ın RT ettiği twitte, "DHKP-C savaşçıları Berkin Elvan'ın hesabını sormak için şu anda Çağlayan Adliyesi'nde, eylemde" EE ayni grup bunun hem MİT operasyonu demeye getiriyor hemde operasyonu desteklemekle kalmayıp adamları kahraman ilan ediyor. Hangisine inanalim.
    Eeee tabiki işimize gelene dimiii.

Ben buradan su sonucu çıkarabilirim. Madem Fuat Avni olayı önceden biliyordu ve şimdide olayı savunup kahramanca müdafaa ediyor demekki olay parelelcilerin isi o zaman. Yoksa nerden bilecekler sonuçta MİT her eylemini mitin her elemanı bilemez. Caycidanmi öğreniyorlar.

Hepiniz bu olaylarin ic yuzu aciga ciktiginda hakikaten uyuyomusuz diceksiniz

(CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING

• TheDcdy T kullanıcısına yanıt
    Tamda CHP yükselisemi geçmiş..! İyimserliği ne hayran kaldım doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 2 Nisan 2015; 14:22:14 >

Tamda CHP yükselisemi geçmiş..! İyimserliği ne hayran kaldım doğrusu.

O kadar şey yazdım sadece lafı dağıtmak için algıda seçiciliğin yaptıklarına bak. Yine de cevap vereyim.

Aynen öyle. AKP'nin açılım için attığı adımlar özellikle MHP'ye yaradı.
    Ve son olarak bizim milletimizin cidden her şeyi paraymış. Zeytinburnu gibi bir yerde bile KK ikramiye veriyormuş, bu seçimde ona oy atacağım diyen eski AKP seçmenleri varsa bence değişim başlamıştır.

İstediğin kadar yalanlayabilir, Zeytinburnu Türkiye değil, ufacık yere göre hesap yapılmaz veya salladığımı söyleyebilirsin. Sana direkt yaşadığımı aktardım ve inan bana Zeytinburnu akp'yi ciddi anlamda temsil eden semtlerden birisidir.

quote:

quote:

quote:

Bu kadar eyyamcılık olamaz Allah aşkına şu balık hafızanızı biraz çalıştırın ve biraz olsun geriye bakın. Gezi olaylarında bu DHKP-C denen örgüt övülüyordu Gezi olaylarından başı çekiyordu ve bazı sol siyasi partiler koçum aslanım nidaları atıyorlardı bu örgüt için. Neden peki? Gezi vs olaylarıyla Hükümetin oy kaybedileceği sanıldı fakat tam tersi oldu adamların oy oranı arttı. Şimdi ise yine DHKP-C denen örgüt masum insanları öldürmeye başlayınca yine örgütü savunan sol siyasi partiler örgüt hakkında paralı köpekler, satılmış köpekler, para için ideolojilerini satan itler demeye başladılar. EE ne oldu kardeşim gezi parkında övüyordun sen bu adamları şimdi işine gelmeyince yan çizdin. Sen örgüte bu kadar prim verip destek verirsen adamlarda kendilerini bir bok sanırlar. Adamlar rehin almış isteklere bakar mısın. "Berkin Elvan'ın sözde katilleri açıklansın ve bizim kuracağımız konsey tarafından yargılansın" böyle bir istek olabilir mi? bunu hangi devlet kabul eder senin yargılama gücün ne zamandan beri var Allah aşkına. İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal arabulucu olsun diye istekleri vardı rehin alanların, peki ümit kocasakal ile örgütün ne işi olabilir bunu niye sorgulamadı kimse.

İşte sol siyasi partiler zamanında prim verince adamlarda biz istediğimizi yaparıza getirdi işi.

http://bitchyobjectpanda.tumblr.com/post/115280571539/yine-basl-ks-z

Doğu ve Güneydoğuya hiç gittin mi 2 yıl içerisinde ?

Terör örgütü orada yol kesip kimlik kontrolü yapıyor , kendi kolluk kuvvetini kurmuş , karakol inşa etmiş.

Kendi mahkemelerini kurmuş hüküm veriyorlar.Ona bir sözünüz yok ama.iki yüzlülüğün böylesi işte.

Kardeşim o tip olaylar göstermelik olaylar oy davasına belli zamanlarda böyle tavizler veriyor başımızdakiler maalesef, ne halde olduğumuzu anla işte. Oradaki olaylar sadece göstermelik diyebilirim sana.

Sen o bölgelere gittin mi onu söyle ?

Öyle göstermelik vs değil.Yolunu kesip elinde keleş ve hatta ve hatta M16 ile dolaşan PKK'lıların yolunu kesip arabanda ailenle birlikte kimlik kontrolüne tabi tutulduğunda da göstermelik diye kendini rahat ettirebilecek misin ?

Bu ülkenin içinde ülkenin kolluk kuvveti hariç terör örgütü , ülkende son 4-5 yıldır eli silahlı bir şekilde , ülkenin vatandaşlarını baskı ile taciz etsinz ve hatta yaralasın , öldürsün sen buna göstermelik de...

Pes doğrusu.Ege, Marmara, Akdeniz bölgesinde yaşayıp rahat rahat oturduğun yerden "göstermelik" diyerek iç rahatlamanın kimseye bir faydası yok.

Bir çık git bakalım güneydoğuya ve doğuya.Otobüste veya şahsi aracında durdurulup silah altında kimlik kontorlüne tabi tutulduğunda PKK tarafından , göstermelik diyebiliyor musun ?

Tamam kardeş sen bildiğin gibi yapmaya devam et.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.