Şimdi Ara

Savaş ucağı simulasyonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok sağlam bi ucak simulasyonu arıyorum. Elimde Falcon var ama eski bir oyun. günümüz şartlarında, günümüz ekran kartlarını zorlayan grafiksel olarak çok sağlam (FSX gibi) bi simulasyon yok mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Grafiksel olarak çok zorlamasada Lockon u önerebilirim
    Ayrıca forumda fsx benzeri yeni bir similasyon konusuda vardır.İsmini hatırlamıyorum ama boyut olarak çok fazlaydı...

Lockon nun pc versiyonu mevcut mu?

Ayrıntılı bilgiyi buradan alabilirsin

http://www.lockontr.com
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Hocam
    Jane's USAF online oynanıyor mu ?

Orjinalden alıntı: jrcesar

Hocam
    Jane's USAF online oynanıyor mu ?

Yep oynanabiliyor. Biz arkadaşlarla online değilde İnternet cafede 5 bilgisayar kapatır multi oynardık. Çok harika bir oyundur. Yani bu gün ben similasyoncuyum diyen her sanal pilotun mutlaka oynaması gereken bir simdir. Hele birde giriş introsu yokmu adamı direk pilot havasına sokuyor.

Onun haricinde yukarıdaki arkadaş FALCON dan bahsetmiş grafik olarak lakin Falcon derken hangisinden bahsediyor.? FALCON 4.0 Allide Forcemi , yoksa Falcon 4.0 mı? Bunun yanında FALCON 4.0 ın üzerine kurulan Open Falcon'u denemişmi acaba? Please yaniii
    sanalpilot_82@hotmail.com
    Anakart Asus P8H77-V LE İ7 3770. HyperX DDR3(4x3)1600mhz. SamsungEvo SSD-480GB.+1TB.Sata3 64MB.Seageta, Ekran kartı: MSI GTX 1050 Gamingx 4GB 128 BİT, Windows10 pro 64bit(orjinal), Akasa Cobra 850Watt kasa, Samsung 2270 DVİ 22"LCD...
    İŞYERİMDEKİ: Asus M5A97 R2.0 Amd 970, cpu; Amd FX-8320 3,50 (OC-4.20Ghz.) Kingston 12GB.ddr3 1600mhz, ASUS R9 270 2GB 256 BİT. Hight Power 600W+80Bronze. Kingston 120SSD+WD HDD 1TB. SATA3 64mb. Philips 190V4LSB/01 DVI win10 pro 64bit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemal1982

"Falcon 4.0 Allied force" tam adı budur arkadaşım, msn ekle beni uçuşlara gel online uçuş yaptıralım sana...
    sanalpilot_82@hotmail.com

Selam ben ekliyecem falcon 4.0 allied force'ı satın almaya gitcem yarın eklersem bana uçuş yaptırabilirmisiniz birde filonuz varmı ?

Orjinalden alıntı: lupus16

Sanirim 2009 da cok iyi bir ucak sim. i cikacak, HAWK-X.

Arcade ler ne zamandan beri sim oldu:)
  • Hepimiz bekliyoruz cıkmasını lock-on son zamanların en iyi savaş uçak simülasyonu yapımcısı.
    Anakart Asus P8H77-V LE İ7 3770. HyperX DDR3(4x3)1600mhz. SamsungEvo SSD-480GB.+1TB.Sata3 64MB.Seageta, Ekran kartı: MSI GTX 1050 Gamingx 4GB 128 BİT, Windows10 pro 64bit(orjinal), Akasa Cobra 850Watt kasa, Samsung 2270 DVİ 22"LCD...
    İŞYERİMDEKİ: Asus M5A97 R2.0 Amd 970, cpu; Amd FX-8320 3,50 (OC-4.20Ghz.) Kingston 12GB.ddr3 1600mhz, ASUS R9 270 2GB 256 BİT. Hight Power 600W+80Bronze. Kingston 120SSD+WD HDD 1TB. SATA3 64mb. Philips 190V4LSB/01 DVI win10 pro 64bit.
  • şimdi arkadaşlar bu uçak sümulasyon konularını okudum resimlere baktımçok eylenceli oyunlara benziyor zaten küçüklüktenn beri savaş uçaklarına karşı bi ilgim var cok heveslendim ve bitane savaş uçak oyunu indirdim falcon 4.0 diye ama bu iş harbidende cok zormuş ucağı daha sağa sola manevra bile yaptıramadım hevesim kursağımda kaldı ben bu oyunu oynamayı nasıl öğrenebilirim bu indirdiğim falcon 4.0 da adamlar oyun nasıl oynanır uçaçk nasıl kullanılır diye yaklaşık 100 sayfalık bi kitap yapmışlar ama baştan aşağı ingilizce bu kitabın türkçesi varmıdır siz bu oyunları oynamayı nerden ve nasıl öğrendiniz bide oyunlar çok gerçekçi acaba pilotlar yüksek hızlarda giderken zor manevralar yaptıkları zaman ci felci geçiriyorlarmı hani tır simulasyonlarında şöforun uykusu gelinceesniyor gözleri kapanıyorya pilotlarda vucütlarında ci baskısı artınca kısa süreli bi baygınlık yada görüş alanın daralması gibi şeyler oluyormu

• quote:

Orjinalden alıntı: proleter82

şimdi arkadaşlar bu uçak sümulasyon konularını okudum resimlere baktımçok eylenceli oyunlara benziyor zaten küçüklüktenn beri savaş uçaklarına karşı bi ilgim var cok heveslendim ve bitane savaş uçak oyunu indirdim falcon 4.0 diye ama bu iş harbidende cok zormuş ucağı daha sağa sola manevra bile yaptıramadım hevesim kursağımda kaldı ben bu oyunu oynamayı nasıl öğrenebilirim bu indirdiğim falcon 4.0 da adamlar oyun nasıl oynanır uçaçk nasıl kullanılır diye yaklaşık 100 sayfalık bi kitap yapmışlar ama baştan aşağı ingilizce bu kitabın türkçesi varmıdır siz bu oyunları oynamayı nerden ve nasıl öğrendiniz bide oyunlar çok gerçekçi acaba pilotlar yüksek hızlarda giderken zor manevralar yaptıkları zaman ci felci geçiriyorlarmı hani tır simulasyonlarında şöforun uykusu gelinceesniyor gözleri kapanıyorya pilotlarda vucütlarında ci baskısı artınca kısa süreli bi baygınlık yada görüş alanın daralması gibi şeyler oluyormu

Hocam sen uçak simulasyonlarını daha rahat oynıyabilmen için Joystik almanı öneriyorum markası ne olursa olsun tavsiyem Saitek
    Klavye , pad ve fare ile rahat oynıyamazsın joystik ' i aldıktan sonra herhangi bir simulasyonda kendini dene olmazsa yardım al

Hocam simülasyon bu herşey var lock-on da maksimum g yapınca göz kararıyor ani hızla aşağı inersen falan herşey oluyor simülasyon bu dediğim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrcesar -- 20 Ekim 2008; 17:51:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Elbette mevcut

Ayrıntılı bilgiyi buradan alabilirsin

http://www.lockontr.com

Bende Flanker 2.5 var
  • Mrb arkadaslar oncelikle bu tur simulasyonda lockon modern air commbat tek gecerim yaşlnız bunun ustune fllaming clliffss paketini lockon.co.uk adresine uye olup satın alip kurmanız gerekiyor bunuda kurduktan sonra pc nize hyperlobby isimli programıda kurduktan sonra uluslar arası serverlarda onlıne elit filolar ve elit pilotlarla birlikte ucabilirsiniz ben halen turkiyeyi lockon camıasında uluslar arası arenada basarıyle temsil eden 141st_WOLFS filosunda 141st_EagleTurk cagri koduyla ucan pilotuyum daha detayli bilgiyiwww.simwolfs.com dan alabilirsiniz.Birde eagle dynamik firmasinin yeni bitirdigi similasyonu blackshark ida kesinlikle tafsiyeediyorum ondan da ucus essnasında cekilmis resimlerimden ekliyorum
     Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

Savaş ucağı simulasyonu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.