Şimdi Ara

Savaş Filmleri (2.Dünya Savaşı ve Sonrası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben savaş filmlerini çok seviyorum özellikle 2.Dünya savaşında geçenleri

Benim gibi bir çok kişi vardır burda bu yüzden herkes bir kaç film tarihi-savaş söylesin ben bu mesaja ekliyeyim, herkes yararlanmış olur

1) The First Avenger: Captain America
    2) Saving Private Ryan
    3) Schindler's List
    4) Full Metal Jacket
    5) ...
    6) ...
    7) ...
    ...
    ..
    .
    .

• Konu yanlış yerde hocam, sinema bölümüne açsaydın keşke. Bölüm uzaklaştırması gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • band of brother, the pacific(bu ikisi dizi), the pianist, windtalkers, the thin red line, enemy at the gates şimdilik bunlar geldi aklıma aklıma gelirse daha yazarım

Edit: Empire of the sun, inglourious basterds, letters from iwo jima, saints and soldierswe were soldiers(vietnam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDemiJohn -- 1 Haziran 2012; 14:17:28 >
  • Evet sinema bölümü iyi olurdu madem açtın çöküşü de yaz oraya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full Metal Jacket ,The First Avenger: Captain America

bu ikisini nasıl olurda aynı listeye koyarsın , hadi koydun Schindler's Listin bu ikisinin yanında ne işi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

Full Metal Jacket ,The First Avenger: Captain America

bu ikisini nasıl olurda aynı listeye koyarsın , hadi koydun Schindler's Listin bu ikisinin yanında ne işi var
    Apocalypse Now,Deer Hunter.
    Tam savaş olmasa da Dirty Dozen.
    1.Dünya Savaşı Stanley Kubrick'in Paths of Glory filmi.Hepsi sağlam filmlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Hand Luke

Apocalypse Now,Deer Hunter.
    Tam savaş olmasa da Dirty Dozen.
    1.Dünya Savaşı Stanley Kubrick'in Paths of Glory filmi.Hepsi sağlam filmlerdir.

Alıntıları Göster
    downfall
    hotel rwanda
    platoon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Federico Fellini -- 1 Haziran 2012; 14:56:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 DÜNYA SAVAŞI SİLAHLARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Federico Fellini

downfall
    hotel rwanda
    platoon

Alıntıları Göster
    savaş filmi arşivi var bende bi ara hepsini yazarım en son izledigim

71 top atışı türkce adı

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

savaş filmi arşivi var bende bi ara hepsini yazarım en son izledigim

71 top atışı türkce adı

Alıntıları Göster
    tam olarak savaş filmi olmasa da Inglourious Bastards a hayran kaldım tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamt

tam olarak savaş filmi olmasa da Inglourious Bastards a hayran kaldım tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    2nci dünya savaşıda olmasa truvada çok sağlam bir filmdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

2nci dünya savaşıda olmasa truvada çok sağlam bir filmdi

Alıntıları Göster
    2. Dünya Savaşı filmlerinin önde gelenlerini indirdim. Size şu bloğu önermekten mutluluk duyarım, oldukça yararlandım:http://koltukgenerali.blogspot.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

2. Dünya Savaşı filmlerinin önde gelenlerini indirdim. Size şu bloğu önermekten mutluluk duyarım, oldukça yararlandım:http://koltukgenerali.blogspot.com/

Alıntıları Göster
    Kapıdaki Düşman (Enemy At The Gates)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazreti insan

Kapıdaki Düşman (Enemy At The Gates)

Alıntıları Göster
    Er Ryan'ı Kurtarmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

Er Ryan'ı Kurtarmak

Alıntıları Göster
    Der Untergang (Downfall) - Berlin kuşatılırken Hitler ve ona yakın diğer komutanların son günlerinde sığınakta yaşadıklarını anlatıyor.Baya uzun bi film 2.5 saat, ama son derece güzel, şiddetle tavsiye edilir..
    Enemy at the gates - Stalingrad savunması sırasında rus nişancı Vassily Zaidsev'i anlatıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stevie G.

Der Untergang (Downfall) - Berlin kuşatılırken Hitler ve ona yakın diğer komutanların son günlerinde sığınakta yaşadıklarını anlatıyor.Baya uzun bi film 2.5 saat, ama son derece güzel, şiddetle tavsiye edilir..
    Enemy at the gates - Stalingrad savunması sırasında rus nişancı Vassily Zaidsev'i anlatıyor..

Alıntıları Göster

10/10

7/10

8,5/10

9/10

8,5/10

8/10

8,5/10

6,5/10

9/10

• quote:

Orijinalden alıntı: Andrei Tarkovsky

10/10

7/10

8,5/10

9/10

8,5/10

8/10

8,5/10

6,5/10

9/10

Alıntıları Göster
     Savaş Filmleri (2.Dünya Savaşı ve Sonrası)

bir kore ve japon askerinin neler yaşadıklarını sovyetlere katılması ordan almanya ve daha sonra amerika normandiadan ülkesine dönme hikayesi puanım 9/10

• quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Er Ryan'ı Kurtarmak

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Er Ryan'ı Kurtarmak

+1

Alıntıları Göster

Yazdıklarımdan Zwartboek'ı hiç beğenmediğimi söylemeliyim.

Bu arada Yılmaz, The Boy in the Striped Pyjamas filmine o puan yakışmış mı hiç Bayağı oldu izleyeli ama tekrar izlersem belki ben de aynı puanı veririm. Almanya'daki durumun Amerika, İngiltere ya da daha başka ülkeler tarafından bizlere izletilmesi hoşuma gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meursault. -- 6 Haziran 2012; 17:46:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Meursault.

Yazdıklarımdan Zwartboek'ı hiç beğenmediğimi söylemeliyim.

Bu arada Yılmaz, The Boy in the Striped Pyjamas filmine o puan yakışmış mı hiç Bayağı oldu izleyeli ama tekrar izlersem belki ben de aynı puanı veririm. Almanya'daki durumun Amerika, İngiltere ya da daha başka ülkeler tarafından bizlere izletilmesi hoşuma gitmiyor.

Alıntıları Göster

Eklemeyi unuttum bu konuda izlediğim en iyi film.

• quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Haklısın o konu benimde hoşuma gitmiyor.Ama yönetmenlerin samimiyetine inanmak istiyorum.
    The Boy in the Striped Pyjamas konusuna gelirsek ben o filmin konusunu okurken çok heyecanlanmıştım.Dedim bu kadar güzel bir konudan muazzam bir film çıkar.Ama iyi işlenmemesi sebebiyle hayal kırıklığına uğradım.Keşke daha iyi olsaydı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.