Şimdi Ara

SAÜ inşaat mühendisliğini bırakıp İstanbul Aydın Unide %50 okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Ben Sakarya üniversitesi inşaat müh. okuyorum.2.senem ve Sakaryadan gerçekten çok sıkıldım ve dersler de zorlamıyor değil.Hoş benim de calısmadığım aşikar zaten.Neyse İstanbul da yaşıyorum ve yaşadığım ilde İnşaat müh. okumak istiyorum.Hem kendimi geliştirmem daha kolay olur diye düşünüyorum.Fakat sorun şu ki ben burada ikinci sınıfım.Orada ders sayma durumları nasıl olacak acaba?Hazırlığı her türlü okumak zorunda mıyım?Eğer okursam hazırlıktan sonraki derslerimden muaf olabilir miyim ?Aydın üniversitesi nasıl?Sizce sakarya üniversitesinden Aydın Arel Beykent gibi üniversiteler mantıklı mı ?

• UPPPPPPPPP
  • Istanbul aydın hakkında pek kaliteli şeyler söylenmiyor ama sana önerim Bahçeşehir ve Yeditepeye bakman bahceşehirde inşaat mühendisliği daha bu sene açıldı mezununu ilk defa verecekler buda bir Şanstır bence eğitim kalitesi çok iyi olduğunu söylenir Bahçeşehirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk defa acilan bir özel üniversite sonuçta bana nasıl yararı olacakki onun?Hoş sakarya da 40 senelik inşaat müh var ama bir +sını görmedim dersler zaten slaytlardan isleniyor hocalık pek bir durum yok gibi artık.
  • benimde hedeflerim arasında Sakarya inşaat var tabi önceliğim istanbul ama olmazsa ilk tercihim Sakarya inşaat olacak. Hocam Bahçeşehir gerçekten çok kaliteli eğitim veren bir kurum ama ben yinede özel okulda mühendislik okumak istemezdim şuanda vakıf okulundayim mesela okandayım ortam berbat yok böyle bişey biran önce ayrilmam gerek size şunu söyliyim istanbul aydina gideceğinize Yeditepe ve Bau daha uygun olur ha illa aydın diyorsanız bence okulla ilgili bilgiler almanız gerekir sonuçta pişman olmakta var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockyin -- 2 Ocak 2015; 22:06:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

Arkadaşlar merhaba.Ben Sakarya üniversitesi inşaat müh. okuyorum.2.senem ve Sakaryadan gerçekten çok sıkıldım ve dersler de zorlamıyor değil.Hoş benim de calısmadığım aşikar zaten.Neyse İstanbul da yaşıyorum ve yaşadığım ilde İnşaat müh. okumak istiyorum.Hem kendimi geliştirmem daha kolay olur diye düşünüyorum.Fakat sorun şu ki ben burada ikinci sınıfım.Orada ders sayma durumları nasıl olacak acaba?Hazırlığı her türlü okumak zorunda mıyım?Eğer okursam hazırlıktan sonraki derslerimden muaf olabilir miyim ?Aydın üniversitesi nasıl?Sizce sakarya üniversitesinden Aydın Arel Beykent gibi üniversiteler mantıklı mı ?

hazırlık okumamak sana kalmış ama okulun eğitimi ingilizce diyebiliyorum aydındaki arkadaşlarım hazırlık okudular ama hazırlıkları bizim kadir hasa göre kolaydı. bazı derslerini saymayacaklarını düşünüyorum. Biizim okula dgs ile gelen kişiler 3 ten başlamaları gerektiği halde hala 1. sınıf derslerini alıyorlar. ha bana sorsan ben giderdim aydına. Ben istanbulda yaşamıyorum ama üniversite istanbul ankara gibi yerlerde okunması gerektiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

benimde hedeflerim arasında Sakarya inşaat var tabi önceliğim istanbul ama olmazsa ilk tercihim Sakarya inşaat olacak. Hocam Bahçeşehir gerçekten çok kaliteli eğitim veren bir kurum ama ben yinede özel okulda mühendislik okumak istemezdim şuanda vakıf okulundayim mesela okandayım ortam berbat yok böyle bişey biran önce ayrilmam gerek size şunu söyliyim istanbul aydina gideceğinize Yeditepe ve Bau daha uygun olur ha illa aydın diyorsanız bence okulla ilgili bilgiler almanız gerekir sonuçta pişman olmakta var

Hocam haaklisiniz da maalesef bahcesehir yeditepe gibi universitelerde bana kalburustu geliyor ucret olarak aydin evet kaliteli degil ama ucret olarak da bana uygun geliyor gel gor ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aladinn

quote:

Arkadaşlar merhaba.Ben Sakarya üniversitesi inşaat müh. okuyorum.2.senem ve Sakaryadan gerçekten çok sıkıldım ve dersler de zorlamıyor değil.Hoş benim de calısmadığım aşikar zaten.Neyse İstanbul da yaşıyorum ve yaşadığım ilde İnşaat müh. okumak istiyorum.Hem kendimi geliştirmem daha kolay olur diye düşünüyorum.Fakat sorun şu ki ben burada ikinci sınıfım.Orada ders sayma durumları nasıl olacak acaba?Hazırlığı her türlü okumak zorunda mıyım?Eğer okursam hazırlıktan sonraki derslerimden muaf olabilir miyim ?Aydın üniversitesi nasıl?Sizce sakarya üniversitesinden Aydın Arel Beykent gibi üniversiteler mantıklı mı ?

hazırlık okumamak sana kalmış ama okulun eğitimi ingilizce diyebiliyorum aydındaki arkadaşlarım hazırlık okudular ama hazırlıkları bizim kadir hasa göre kolaydı. bazı derslerini saymayacaklarını düşünüyorum. Biizim okula dgs ile gelen kişiler 3 ten başlamaları gerektiği halde hala 1. sınıf derslerini alıyorlar. ha bana sorsan ben giderdim aydına. Ben istanbulda yaşamıyorum ama üniversite istanbul ankara gibi yerlerde okunması gerektiğini düşünüyorum.

Iste bende ondan korkuyorum eger 1.sinidtan falan baslarsam berbatin otesinde olur gerçekten. Birkac dersi saymamalarina eyvallah da alttan usttwn ders almama izin verilmeli diye dusunuyoeum bir yandanda bu sene haricinde 2 sene kaliyor zevksiz zevksiz okuyup bitirsem mi de diyorum tabi

• Sakarya'dan neden sıkıldınız hocam aydinda tekrar inşaat mi okuyacaksiniz

• quote:

Sakarya'dan neden sıkıldınız hocam aydinda tekrar inşaat mi okuyacaksiniz

Berbat bir şehir özellikle İstanbul da ngelen bir yer için.Şehir berbat dediğim aslında insanı berbat çok garip bir toplum yapısı var.Sanki herşeyde okul ya da sınavlar bitsinde evimize dönelim havasi hakim garip bir yer
  • quote:

quote:

Berbat bir şehir özellikle İstanbul da ngelen bir yer için.Şehir berbat dediğim aslında insanı berbat çok garip bir toplum yapısı var.Sanki herşeyde okul ya da sınavlar bitsinde evimize dönelim havasi hakim garip bir yer

Hocam yapmayın yav peki hocalar nasıl iyi mi bari

• quote:

quote:

quote:

Hoca kaliteli birşey görmedim.Belki de 2.sınıfta olduğum içindir ama.Dersler zaten slayttan işleniyor.Hocalik pek birşey göremiyorum ben ortada.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hoca kaliteli birşey görmedim.Belki de 2.sınıfta olduğum içindir ama.Dersler zaten slayttan işleniyor.Hocalik pek birşey göremiyorum ben ortada.

Yapmayın ya Kocaeli'yi mi düşünsem acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yapmayın ya Kocaeli'yi mi düşünsem acaba

Yaşadığınız şehir İstanbul izmir Antalya ise bence bulunduğunuz yerdeki özellerde okumaya bakın eğer devlet ve tam burslular gelmezse.Kocaeli Sakarya ya göre bir nebze daha iyidir.İnsanı gerçekten şehri değiştirebiliyor.Ama sakarya maalesef.

• Hocam şuanda zaten özeldeyim pişmanım bi daha sınava girip artık hem istediğim bölümü yani inşaat hemde sehir olarak bana bişeyler katacak bir yer arıyorum

• quote:

Hocam şuanda zaten özeldeyim pişmanım bi daha sınava girip artık hem istediğim bölümü yani inşaat hemde sehir olarak bana bişeyler katacak bir yer arıyorum

Okan da kaç para veriyorsunuz hocam?Ve bölümünüz ne.Misal ben saü de hazırlık okumadım diyelim okanı kazandım geldim.Ders sayımları hakkında hiç bilgin var mı okan hakkında ?
  • quote:

quote:

Hocam şuanda zaten özeldeyim pişmanım bi daha sınava girip artık hem istediğim bölümü yani inşaat hemde sehir olarak bana bişeyler katacak bir yer arıyorum

Okan da kaç para veriyorsunuz hocam?Ve bölümünüz ne.Misal ben saü de hazırlık okumadım diyelim okanı kazandım geldim.Ders sayımları hakkında hiç bilgin var mı okan hakkında ?

Para vermiyorum hocam tam bursluyum bölümüm Isg mf kötü gelince mecbur sözelden girdik.

Valla hocam hiçbir bilgim yok zaten buraya gelmeyin aydına gidin hem burdan daha ucuz hemde isim olarak daha iyi ün yapmış. Şu mfden 340 yapabilsem bi hocam SAÜ inşaat iö'ye de razıyım en son çare Kırıkkale'de okurum inşaat

• Siz anladigim kadariyla ozel istemiyorsunuz ve insaata kafayi takmissinz.bolumunuz cok zor degil sanirim ugrasin calisip universitedeyken insan daha rahat oluyor.

• quote:

Siz anladigim kadariyla ozel istemiyorsunuz ve insaata kafayi takmissinz.bolumunuz cok zor degil sanirim ugrasin calisip universitedeyken insan daha rahat oluyor.

Aynen inşaata kafayı taktım hocam özel kesinlikle istemiyorum yazacaklarim belki istanbul kocaeli Çukurova Sakarya Pamukkale Tekirdağ filan belli özel olarak bir tek ışıkı yazarım okadar şöyle bir mf4den 340 alabilsem önümü daha iyi görecem bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockyin -- 4 Ocak 2015; 23:05:30 >
  • Isık nasil hocam? Muh kampusu ve hazirlik kampusu uzak sanirim ben bayrampasaya yakin oturuyorum da?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.