Uzun süredir hediye çekini düşüp veremiyordum ama artık forum istanbul saturn mağazasından paketi 549 TL ye alabilirsiniz !!
GİRİŞ + 2 KEYİF ve ŞAMPİYONLAR PAKETİ AYNI ZAMANDA HD YILLIK SADECE 549 TL .
Aynı paket şu an Aylık 70 TL dir. Böyle ise aylık sadece 45 TL ye denk geliyor.
aktivasyon ücreti 30 TL .
BENİ ARAYIP AYIRTABİLİR VE DİĞER SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ SORABİLİRSİNİZ.
World Axess ve bonus kartlarına 12 taksit imkan var.
Beni arayabilirsiniz.
0530 237 36 87 NEDİM ŞEN .
TEŞEKKÜRLER SAYGILAR
Arkadaşlar elimde tam 85 stok mevcut ve istediğiniz zamanda bittiği taktirde 100-200 stok getirtirim sıkıntı yok bilginize :)
quote:
Orijinalden alıntı: blueyesprens
Arkadaşlar elimde tam 85 stok mevcut ve istediğiniz zamanda bittiği taktirde 100-200 stok getirtirim sıkıntı yok bilginize :)
nedim bey maşallah akşam üstü gidince sizi pek yakalayamıyoruz saturn forum da. çıkmış oluyorsunuz hep 3 seferdir geldim yoktunuz. vakti zamanında 900 Tl ye bu paketin 2 yılını alacaktım ama aramadınız. sonra telefonum değişti dediniz gene alamadık size ulaşamadık ve siz de geri dönüş yapmadınız. halbuki ayırtmıştım şimdi fiyat olmuş 549 hem de tek seneye...
quote:
Orijinalden alıntı: kunfeyekun
quote:
Orijinalden alıntı: blueyesprens
nedim bey maşallah akşam üstü gidince sizi pek yakalayamıyoruz saturn forum da. çıkmış oluyorsunuz hep 3 seferdir geldim yoktunuz. vakti zamanında 900 Tl ye bu paketin 2 yılını alacaktım ama aramadınız. sonra telefonum değişti dediniz gene alamadık size ulaşamadık ve siz de geri dönüş yapmadınız. halbuki ayırtmıştım şimdi fiyat olmuş 549 hem de tek seneye...
O konuda haklısınız ama bişr kaçtane paket eksik geldi ve hepsini satmıştık aynı zamanda tam o dönemde telefonum çalındı forum istanbulda 7-8 e kadar duruyorum tam iş çıkışı saati olduğu için o yüzden göremiyorsunuzdur ama bana standımın üstündeki telefondan da ulaşmanız mümkün saturn mağazasında zaten yazıyor :)
549 a daha yeni düşebildim 839 tl idi paket :)
Geçen sene bu paketi alan arkadaşlar paketi iptal ettirip yeni üyelikmiş gibi almaları gerekiyor .!!
0530 237 36 87 NEDİM ŞEN
Hediye çekini düşüp almak isteyenleri forum istanbul saturn mağazasına bekliyorum !! GİRİŞ + 2 KEYİF + ŞAMPİYONLAR HD PAKETİ ŞU AN YILLIK 839 TL fakat SATURN FORUM İSTANBUL BAYRAMPAŞA MAĞAZASINDA 549 TL DİR !!