Şimdi Ara

SATURN DİGİTURK KAMPANYASI YILLIK 549 TL YENİDEN BAŞLADI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir hediye çekini düşüp veremiyordum ama artık forum istanbul saturn mağazasından paketi 549 TL ye alabilirsiniz !!

GİRİŞ + 2 KEYİF ve ŞAMPİYONLAR PAKETİ AYNI ZAMANDA HD YILLIK SADECE 549 TL .

Aynı paket şu an Aylık 70 TL dir. Böyle ise aylık sadece 45 TL ye denk geliyor.

aktivasyon ücreti 30 TL .

BENİ ARAYIP AYIRTABİLİR VE DİĞER SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ SORABİLİRSİNİZ.

World Axess ve bonus kartlarına 12 taksit imkan var.

Beni arayabilirsiniz.

0530 237 36 87 NEDİM ŞEN .

TEŞEKKÜRLER SAYGILAR

• Arkadaşlar elimde tam 85 stok mevcut ve istediğiniz zamanda bittiği taktirde 100-200 stok getirtirim sıkıntı yok bilginize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueyesprens

Arkadaşlar elimde tam 85 stok mevcut ve istediğiniz zamanda bittiği taktirde 100-200 stok getirtirim sıkıntı yok bilginize :)

nedim bey maşallah akşam üstü gidince sizi pek yakalayamıyoruz saturn forum da. çıkmış oluyorsunuz hep 3 seferdir geldim yoktunuz. vakti zamanında 900 Tl ye bu paketin 2 yılını alacaktım ama aramadınız. sonra telefonum değişti dediniz gene alamadık size ulaşamadık ve siz de geri dönüş yapmadınız. halbuki ayırtmıştım şimdi fiyat olmuş 549 hem de tek seneye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunfeyekun

quote:

Orijinalden alıntı: blueyesprens

Arkadaşlar elimde tam 85 stok mevcut ve istediğiniz zamanda bittiği taktirde 100-200 stok getirtirim sıkıntı yok bilginize :)

nedim bey maşallah akşam üstü gidince sizi pek yakalayamıyoruz saturn forum da. çıkmış oluyorsunuz hep 3 seferdir geldim yoktunuz. vakti zamanında 900 Tl ye bu paketin 2 yılını alacaktım ama aramadınız. sonra telefonum değişti dediniz gene alamadık size ulaşamadık ve siz de geri dönüş yapmadınız. halbuki ayırtmıştım şimdi fiyat olmuş 549 hem de tek seneye...

O konuda haklısınız ama bişr kaçtane paket eksik geldi ve hepsini satmıştık aynı zamanda tam o dönemde telefonum çalındı forum istanbulda 7-8 e kadar duruyorum tam iş çıkışı saati olduğu için o yüzden göremiyorsunuzdur ama bana standımın üstündeki telefondan da ulaşmanız mümkün saturn mağazasında zaten yazıyor :)

549 a daha yeni düşebildim 839 tl idi paket :)

• Geçen sene bu paketi alan arkadaşlar paketi iptal ettirip yeni üyelikmiş gibi almaları gerekiyor .!!

0530 237 36 87 NEDİM ŞEN
  • Hediye çekini düşüp almak isteyenleri forum istanbul saturn mağazasına bekliyorum !! GİRİŞ + 2 KEYİF + ŞAMPİYONLAR HD PAKETİ ŞU AN YILLIK 839 TL fakat SATURN FORUM İSTANBUL BAYRAMPAŞA MAĞAZASINDA 549 TL DİR !!

0530 237 36 87 NEDİM ŞEN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.