Şimdi Ara

Satranç oynamayı sever misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet

• sıkıcı bir oyun kimse oynamıyor zaten

Unutmuşum asosyal oyunu oldugu için eksilemişler

Çıkıp futbol basket oynayamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suriye -- 2 Ekim 2015; 20:49:56 >
  • Akarım!!!
  • Zamanim varsa ve çok rahatsam kafamda bir seyler yoksa ancak zevk alabilirim

• Cok severim, iyi oynuyo sayilirim

• Lisedeki okul turnuvasında çoban matı olduğumdan beri nefret ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öhöm İzmir 2.masa dördüncüsü aranızda

(Beko turnuvası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 2 Ekim 2015; 20:32:25 >
  • cok severdim artik oynamiyorum 4-5 yil oldu sanirim duzgun rakip de yok oynayan da yok. Ilce sampiyonluklarim altin gumus madalyalarim ve gittigim her okulda sampiyonluklarim var. profosyonel oldum lisansim bile var aslinda baslasam tekrardan Allah vergisi satranc yetenegim var ogrenir ogrenmez 3 hafta sonra okulda sampiyon olup ilce 2. olmustum sonra hizla gelistim. simdi baya gerilemisimdir.
  • Severim,7/10 luk oynuyorum belki 8
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

cok severdim artik oynamiyorum 4-5 yil oldu sanirim duzgun rakip de yok oynayan da yok. Ilce sampiyonluklarim altin gumus madalyalarim ve gittigim her okulda sampiyonluklarim var. profosyonel oldum lisansim bile var aslinda baslasam tekrardan Allah vergisi satranc yetenegim var ogrenir ogrenmez 3 hafta sonra okulda sampiyon olup ilce 2. olmustum sonra hizla gelistim. simdi baya gerilemisimdir.

YALAN
    gümüş altın madalyaları olan ilçe şampiyonası olan biri
    quote:

profosyonel oldum lisansim bile var
    yazmaz.

Net YALAN
    Satranç lisansı sadece başvuruyla bile çıkabilen bir lisanstır lütfen söylediklerinizde doğruluk payı olsun !
  • Çok severim ama malesef etrafımda oynayan kimse yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok severim ama pek oynamıyorum.

• Offline oynaması çok hoşuma gidiyordu ama rakip olmuyor maalesef o yüzden uzun zamandır oynamıyorum
  • Hal haraket imladan senin ne olduğun nasıl oyunu oynadığın belli boşuna tartışma çıkartmaya çalışma.
    Yarın senle herhangi bir online sitesinden oyunu oynarız sorun biter . Hem mevkimizi rütbemizi biliriz

Yine söylüyorum altın gümüş madalyası olan biri bunları SÖYLEMEZ. Çünkü benimde var lisans almayı gözünde çok büyütmüşsün belliki acemisin boş konuluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 2 Ekim 2015; 20:48:40 >
  • Pcye karşı oynardım. En zor ayarda sürekli beni yenerdi. Sonra her attığı adımı heri alıp ezberledim şimdi pcyi yeniyorum. Arkadaşlardan fazla bilen yok zaten. Bilenlerde çok yüksek seviye değil. Turnuvalarada katıldım ama oradaki adamlar hayvan gibi satranç oynuyor. Moralim bozuldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.