Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Satmayı düşündüğüm Sapphire R9 280X TRI-X OC( üst model ile farkı verilerek takas ta yapılabilir)

-
Piyasasını bilmiyorum.Anlaşırsak takas yapabiliriz.
-
Bence hiç yükseltme hocam
5000 liraya 2070s satılırken rx 590 gibi giriş seviye kart satıyorlar şu dönemde
Elindeki kart Çok işini görür şimdilik
Biraz bekle benim tavsiyem, kartın iyi hiç uğraşma %10 %20 performans için
-
vallahi ne yalan söyliyeyim bende piyasasını bilmiyorum. Bir araştırma yapmam lazım. şu stok sorunu yüzünden fiyat da alamıyoruz bir yerden :D Ben en iyisi bir arkadaşıma danışayım. geçen almıştı bundan.
Arkadaşlar en iyisi konuyu kapatmak. belli oldu artık yurtdışı şantiyede çalışan arkadaşımdan rica edeceğim veya emektar ile biraz daha devam edeceğim. Öteki türlü astarı yüzünden pahalıya gelecek bu işin. Ya biraz daha bekleyecem ya da dediğim gibi arkadaştan rica edeceğim. Allah miningcilerin belasını versin demek geçiyor şu an içimden
>Hem şu taş çatlasın 800 900 tl fiyatı olan r9280 trix oc u internette 2000 tl ye görmemizi sağladıkları için hem de diğer ekran kartları için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egokam -- 19 Nisan 2021; 17:17:3 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X