Şimdi Ara

Satmayı düşündüğüm Sapphire R9 280X TRI-X OC( üst model ile farkı verilerek takas ta yapılabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satmayı düşündüğüm Sapphire R9 280X TRI-X OC( üst model ile farkı verilerek takas ta yapılabilir)

Sapphire R9 280X TRI-X OC GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı

Arkadaşlar şu an ekran kartını yükseltmeyi planlıyorum ve bu nedenle mevcut ekran kartımı satmak istiyorum. Ancak bir konuda da size danışmak istedim. Bu ekran kartının şu anki ikinci el ederi nedir ? Sahibinden vs yerlere güvenemiyorum fiyat belirleme açısından. Zira orasıda letgoya döndü resmen. 2500 lirabile isteyen vardı geçen yuh artık dedim.

Ekran kartı sağlam, garantisi bitti, fanların yanındaki beyaz zımbırtı ne ise kardeşim temizlerken onu koparmış ve dillere destan bir şekilde lehimlemiş   bu atada siyah kozmetikten başka bir işe yaramayan fanların üstündeki kapaklarda da 3 4 tane ufak vida eksik. Bunlar dışında düzenli olarak bakımı yapılıyor, mining yapılmadı, wow tarzı oyunlar için kullandım.

Bu arada teklifi olan varsa da değerlendirmeye hazırım. rx590 a yükseltmeyi planlıyorum. takas + fiyat farkı olacak şekildeki alışverişleri de değerlendirebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bence hiç yükseltme hocam

5000 liraya 2070s satılırken rx 590 gibi giriş seviye kart satıyorlar şu dönemde

Elindeki kart Çok işini görür şimdilik

Biraz bekle benim tavsiyem, kartın iyi hiç uğraşma %10 %20 performans için

• vallahi ne yalan söyliyeyim bende piyasasını bilmiyorum. Bir araştırma yapmam lazım. şu stok sorunu yüzünden fiyat da alamıyoruz bir yerden :D Ben en iyisi bir arkadaşıma danışayım. geçen almıştı bundan.

• Arkadaşlar en iyisi konuyu kapatmak. belli oldu artık yurtdışı şantiyede çalışan arkadaşımdan rica edeceğim veya emektar ile biraz daha devam edeceğim. Öteki türlü astarı yüzünden pahalıya gelecek bu işin. Ya biraz daha bekleyecem ya da dediğim gibi arkadaştan rica edeceğim. Allah miningcilerin belasını versin demek geçiyor şu an içimden  >Hem şu taş çatlasın 800 900 tl fiyatı olan r9280 trix oc u internette 2000 tl ye görmemizi sağladıkları için hem de diğer ekran kartları için  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egokam -- 19 Nisan 2021; 17:17:3 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.