Şimdi Ara

Satlık Nokta vuruşlu Epson Lx-300 II Süper Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLm arkadaşlar Elimde bundan 5 ay önce şirkette fatura kesmek için aldığım EPSON LX-300+II, 80 kolon, 9 İğneli Nokta Vuruşlu Yazıcı HİÇ kullanmadan satıyorum Sadece Kutusu Acıldı Bilgisayara takıldı fatura kesmekte hiç kullanmadım zaten isteyen olursa geldiğinde görücektir. bantları bile acılmadı sıfır yani .. nedenmi satıom bir işime yaramıo iki onun yerine SAMSUNG SCX-4521F çok fonksiyonlu yazıcı aldım .. paraya kıydım aldım ama..

yine aynı anda bir tanede CANON PİXMA MP210 marka lazer yazıcı aldım performansı gercekten güzel süper bi yazıcı ama bana fax lazımdı ayrıca onada para vermem gerektisonradan gidip SAMSUNG SCX-4521F bunu alınca buda boşa cıktı .. sadece siyah kartuşu bitene kadar kullandım.. oda sfırı poşetinde duruo KArtuşu doldurup verebilirm ama gözünüzle görmeniz lazım ilk kez dolucağını bilmiom yeterlidir inşl acıklamam :)

EPSON LX-300+II, 80 kolon, 9 İğneli Nokta Vuruşlu Yazıcı için istediğim fiat 200 ytl

CANON PİXMA MP210 fiat 70 ytl.

pazarlık sünnet ama zararda alahın emri değil değilmi ! :)
    pm yada..
    msn : emrahkarabulut_1@hotmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.YeLKenli -- 14 Ekim 2008; 20:17:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• EPSON LX-300 sıfırının fiatından haberiniz vardır sanırım:)
  • evt dostum 130 140 150 EURO+kdv lerde fiatı ki bu zaten sıfır :) kullanılmadı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.