Şimdi Ara

SATLIK MİCROSORFT 4000 WİRELESS KEYBOARD 1.OA MAUSE YEDEK PARCA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR KABLOSUZ KLAVYE MAUSE OPTİK MİCROSORFT KEYBORD YEDEK PARCALARI SATILIKTIR 2 ŞER ADET VARDIR ELİMDE YER İSTANBUL DİGER İLLER ÖNCE PARA SONRA KARGO YAPARIM KARGO ÜCRETİ ALICI ÖDER SORULAR PMDEN YANITLARIM 4000 MODELİ BU MODELE AİT LİNTEKİhttp://www.microsoft.com/turkiye/donanim/klavyevefare/productdetails.aspx?pid=057

NOT:FAZLADAN MAUSE VE ALICI VERİCİSİ VARDIR İSTEYEN OLURSA TEK TEK YADA 2 BİRDEN SATABİLİRİM FİYATI TANE 15 YTL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarbinbası -- 14 Ekim 2008; 23:58:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • pm ler cevaplandı satışa devam elimde fazladan mause vede klavye mause vericiside mevcuttur tek tek veya 2 bilirliktede satılır ama takım parca parca satılmayacaktır fiyat sorunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: yasarbinbası

pm ler cevaplandı satışa devam elimde fazladan mause vede klavye mause vericiside mevcuttur tek tek veya 2 bilirliktede satılır ama takım parca parca satılmayacaktır fiyat sorunuz

arkadaşın sattığı ürün gerçekten mükemmeldir temiz ise kaçırmayın derim kullanım kolaylığı performance masanızda çekici bir görünüm sağlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

arkadaşın sattığı ürün gerçekten mükemmeldir temiz ise kaçırmayın derim kullanım kolaylığı performance masanızda çekici bir görünüm sağlar
    eyvalla üstad haklısıngercek mükemmel elimde 2 adet mevcut birini kendim kullanıyorum saygılar............

• pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: armutlu

pm attım

CEVAPLANDI SATIŞA DEVAM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diger ilanına bişey yazdım hocam bunlada takas olur fark etmez düşünüyorsan tabi ?
  • merhaba 250 gb s.ata hdd ile kafa kafya ilgilenirseniz. pm nizi bekliyorum 2aylık garantisi devma ediyor samsung markadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teksalih

merhaba 250 gb s.ata hdd ile kafa kafya ilgilenirseniz. pm nizi bekliyorum 2aylık garantisi devma ediyor samsung markadır.

ilgi ve alakanıza teşekkürler ama nakit sıkıntısı şimdilik takas olmuyor saygılar

• bu klavye bende varr kullanmaya kıyamıyorumm ama güzel bir ürünnn elimde olmasa kesin alırdımmmm zaten ben olsamm satmazdımmmmm arkadaşa iii satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: eko35/5

bu klavye bende varr kullanmaya kıyamıyorumm ama güzel bir ürünnn elimde olmasa kesin alırdımmmm zaten ben olsamm satmazdımmmmm arkadaşa iii satışlar

teşekkür ederim kardeşim ama elimde 1 adet fazla bununmakta cok kaliteli vede dayanıklı kullanışlı bir klavyedir üstelik yedek parcada temin edebilirim mause alıcısı gibi yedek parcalar tanesi 20 ytl tek tek bulunması zor parcalar bunlar isteyen olursa pm atmaları yeterli

• Üstad size özel mesajla ve msn'den ulaşmaya çalıştım ama cevap yazmadınız. Mesajlarımı aldıysanız cevabınızı bekliyorum. (Olumlu ya da olumsuz olması önemli değil, en azından cevap verin lütfen)
  • ürün emrah_tr arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: yasarbinbası

ürün emrah_tr arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun

SATIŞ İPTAL TEKRAR SATIŞA DEVAM ARKADASLAR CEVAP VERMEDİ ARKADAS

• iyide dostum dükkan ayarlarında satılmştır yazısını kaldır o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalchurch -- 9 Ekim 2008; 21:12:18 >
  • ÜRÜN emrah_tr NİKLİ ARKADASLA ANLAŞMA SAGLAMIŞ VEDE SATILMIŞTIR SATILMISTIR HAYIRLI OLSUN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.