Şimdi Ara

Satlık HIS HD 4850 IceQ 4 Turbo 512 MB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünün garantisi ve faturası durmakta. PC'yi komple satarken, anakart,ram,işlemciyi sattım.

Ekran kartı kaldı şu anda. İstediğim fiyat ise 190 Lira.

Kutu içeriği olarak 6 pinlik güç girişi, Analog-DVI dönüştürücü, DVI-HDMI dönüştürücü, faturası filan

durmakta yani. Oyunlarda daha 64 derecenin üstünü göremedim. 700/2080 Mhz'de kullandım bugüne kadar.

Lütfen takas veya pazarlık teklif ETMEYİNİZ.

Not:Lütfen fiyat hakkındaki yorumlarınızı kendinize saklayınız. Burada kimsenin ilanıma gelip, buradan alın diye ahkâm kesmeye hakkı yok. İster 400 lira yazarım, ister 1000 lira. Alıcı değilseniz, yorum YAPMAYINIZ arkadaşlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• bu bir milat! HIS ICEQ 4 Turbo 4850 512 MB 200 liranın altına indi! arkadaş piyasaya büyük bir darbe vurma niyetinde! bu fiyata artık kaçırmazlar arkadaşım merak etme... hayırlı satışlar!

yorum istememişsin ama kendimi tutamadım, kusura bakma
  • hayırlı işler. Fiyat süper. gönlünüzce olur satılır inşallah
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Zaten PC'nin son kalan parçası. Umarım satılır
  • 4850 yi 175 e satıyorlar iceq "0" 220 lira arkdasın fiyatı normal ati ucuza kart satıyor 2. el satanlarda yanıyor
  • bu ATİ iyice işin cırkını çıkarttı artık. 4770 çıkarttın 4730 neyin nesi.

hal böyle olunca fiyatta yerlerde sürünüyor doğal olarak. aynı seyi işlemcilerdede yapıyor ne yazıkki..

nvidia sağlam duruyor simdilik bakalım.. ama bu AMD harbi sıkmaya başladı artık..
  • 4850....4830

4770...4730 Alışkanlık oldu....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kart Tarafımdan Alınmıştır Hayırlısı Olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.