Şimdi Ara

SATLIK 21 INC IBM P260 1600x1200 85 hz FLAT MONÜTÖR 70 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • perfectblue19 Özgür kardeşime satılmıştır hayırlı olsun

LCD ALDIĞIM İÇİN BOŞA CIKMIŞTIR.

İBM P260 21 İNÇ CRT MONİTÖR

DVİ + ANALOG GİRİŞE SAHİP 21 İNÇ GERÇEK FLAT SONY TRİNİTRON TÜPLÜ VE 1600 * 1200 ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE 85 MHZ TAZELEME ORANINA SAHİP ENDER MONİTÖRLERDENDİR. SORUNSUZ VE SADECE G.ANTEP İÇİ SATLIK DİYER İLLERE KARGO SUNU ÖDEME CESARETİ OLAN VARSA FARK ETMEZ İSTEDİĞİNİZ KARGOYLA İSTEDİĞİNİZ YERE GÖNDERİRİM TEK KUSURU DIŞ KORUMA CAMINDA BİR PARMAK UCU GENİŞLİĞİNDE ÇİZİK VAR TEKRAR YAZIYORUM DIŞ KORUMA CAMINDA .... FİYAT70tl
     SATLIK  21 INC IBM P260 1600x1200 85 hz FLAT MONÜTÖR 70 tl
    RESİM TEMSİLİDİR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak27 -- 2 Aralık 2010; 17:11:21 >

• 1600 * 1200 ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE 85 MHZ vay bee
    http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=43500
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

1600 * 1200 ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE 85 MHZ vay bee

HAKKATENDE GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ HİC Bİ LCD YE DEYİŞMEM AMA GEL GÖRKÜ COK BÜYÜK VE AĞIR

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • yorum için saol erman satmaya pek niyetim yok ama dükkanda ürün olsun

Orijinalden alıntı: meshood

ağır olmasa alırdım valla..kucağımda tutmıcam ama gerektiğinde resmen nakliye tutmak gerekio ya..

aynen

burdan tekrar IeVeN Erman kardeşime bu monütörü ne zorluklarla bana gönderdiğini daha iyi anlayıp tekrardan teşekkür etmek istiyorum ve ediyorum

...........Teşekurler.......
  • Kral Monnitörtür kendisi. IBM bu monitörleri iş istasyonlarında kullanıyor. Bunun bir de 24" olanı var kaldırmak için 2 kişi gerekiyor resmen. Bu modelde de varsa iki ayrı bilgisayarı aynı anda bağlayıp monitördeki tuş yardımıyla girişi değiştirebiliyorsunuz.

Orijinalden alıntı: aeronics

Kral Monnitörtür kendisi. IBM bu monitörleri iş istasyonlarında kullanıyor. Bunun bir de 24" olanı var kaldırmak için 2 kişi gerekiyor resmen. Bu modelde de varsa iki ayrı bilgisayarı aynı anda bağlayıp monitördeki tuş yardımıyla girişi değiştirebiliyorsunuz.

aynen süper görüntü kalitesi var xbox 360 la pc kullandım önde küçük bi düğme vasıtasıyla geçiş yapalı biliyor
  • Aslına bakarsanız Grafikerlerin kullanması için almak istiyorum. Yakınan Bir personel var Gercek renkleri Goremiyorum vs tarzinda.. Ama soylediginiz gibi Kargodan Tırsmaktayım :) Ne kadar tutarki acaba ? (Gaziantep - Ankara)
    INTEL i5 760 2.80 GHz Quad Core Socket 1156 8MB / ASUS P7P55 LX, P55, DDR3, 2X PCIExp, Socket 1156, CrossFireX / KINGSTON 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM DUAL KIT / SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ) / GIGABYTE GTX 460 OC, 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X11, GDDR5, 256 bit, 715/3600 / THERMALTAKE V3 600W (2X 12cm Fan) Kasa / SONY 24X AD-7260S-0B DVD-RW Siyah SATA / BenQ X2200W Extreme (VGA+DVI+HDMI)

DELL 1537 Studio (C2D T6400)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSeyyaHl

Aslına bakarsanız Grafikerlerin kullanması için almak istiyorum. Yakınan Bir personel var Gercek renkleri Goremiyorum vs tarzinda.. Ama soylediginiz gibi Kargodan Tırsmaktayım :) Ne kadar tutarki acaba ? (Gaziantep - Ankara)

NEREDEYSE MONÜTÖRÜ YARI FİYATI

Orijinalden alıntı: ak27

quote:

Orijinalden alıntı: lSeyyaHl

Aslına bakarsanız Grafikerlerin kullanması için almak istiyorum. Yakınan Bir personel var Gercek renkleri Goremiyorum vs tarzinda.. Ama soylediginiz gibi Kargodan Tırsmaktayım :) Ne kadar tutarki acaba ? (Gaziantep - Ankara)

NEREDEYSE MONÜTÖRÜ YARI FİYATI

Durun bakalim bi arastirayim Gaziantep'den aldırabiliyor muyum.
    Dönerim ben size üstadim...
    İyi satislar.
    INTEL i5 760 2.80 GHz Quad Core Socket 1156 8MB / ASUS P7P55 LX, P55, DDR3, 2X PCIExp, Socket 1156, CrossFireX / KINGSTON 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM DUAL KIT / SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ) / GIGABYTE GTX 460 OC, 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X11, GDDR5, 256 bit, 715/3600 / THERMALTAKE V3 600W (2X 12cm Fan) Kasa / SONY 24X AD-7260S-0B DVD-RW Siyah SATA / BenQ X2200W Extreme (VGA+DVI+HDMI)

DELL 1537 Studio (C2D T6400)
  • Bu monitörün içinde aperature gril telleri var. Limiti aşan çarpma veya sarsıntılarda bu tel mask kayar ve bir daha düzelmeyecek şekilde görüntü deforme olur. Nakliye yapacaksanız kargo şirketinden çok otobüs bagajına güvenin. Büyük bir koli içine sünger ve eski çarşaflarla tampon yaparak kolileyin. Otobüste hasar görme ihtimali daha az. Kargo şirketinde üstüne kırılacak yazsanız bile üç kuruşa çalışan işçi kardeşlerin basket topu gibi yerden yere atması ihtimal dahilindedir. Otogardan istanbula otobüs bagajına verirseniz alacağım monitörü.

zaten ilanı coktandır güncellemiyorum yerine lcd alıcaktım şuan alamıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_33979960/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Kaliteli ürün belli ama kahrolası estetikte önemli,

aynen
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.