Şimdi Ara

Satıyoruz ACİL 2.elde ne kadar eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 MODEL 1.5 dCi 105bg 240tork Fluence Pirivilege atı ESP XENON FARVE YIKAM SİSTEMİ OPSİYONU VAR Annem Eskişehirde sadece okula gidiş geliş için kullandı 2 sefer de antalya kemer belek yaptı araç araç 17 binde arka tampon deişti küçük dokunmadan dolayı evet arkadaşlar ederi nedir bu aracın döşemeleri yeni gayet temiz yıpranma olmamış Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Orijinalden alıntı: speed26

2010 MODEL 1.5 dCi 105bg 240tork Fluence Pirivilege atı ESP XENON FARVE YIKAM SİSTEMİ OPSİYONU VAR Annem Eskişehirde sadece okula gidiş geliş için kullandı 2 sefer de antalya kemer belek yaptı araç araç 17 binde arka tampon deişti küçük dokunmadan dolayı evet arkadaşlar ederi nedir bu aracın döşemeleri yeni gayet temiz yıpranma olmamış Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

sahibinden.com a bakıp ortalama bir fiyat belirleyebilirsiniz.

aciliyetiniz varsa biraz aşağı yazarsınız çok rahat gider.

bir de fiyat belirleyince muhakkak beni de özel mesajla haberdar edin. bende bakınıyorum.

hayırlı satışlar.

http://www.sahibinden.com/renault-fluence-1.5-dci-privilege?a706=32474&a4_max=30000&a5_min=2010&a5_max=2010&exchange=no

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 5 Mayıs 2014; 17:08:06 >

• alırken mi?satarken mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72878BAA5 -- 5 Mayıs 2014; 17:28:27 >

45.000 den ilana çıkabilirsiniz görünüyor.

43 -44 den çabuk gider gibi.
  • 44.500 tl düşünüyoruz 2010 düşük km fluence (max 50 bin km ye kadar) araç için ilanlara bakıp kıyaslayıp ortalaması aldığımda bu fiyata geliyo yorumlarınız için teşekkür ederim ederi bu aralar bencede 45 yazılabilir ilna olarak 44-45 arasıda verilebilir
    Bu Sistem Ne Kadar Eder
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.