Şimdi Ara

Satışımız sonlanmıştır.. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
10
Favori
100.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Verdiğin listede olmamasına rağmen sormak istedim,
    Police 1560 modelini bulma ihtimaliniz var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicknick

quote:

Orjinalden alıntı: jubujup

quote:

Orjinalden alıntı: nicknick

Geçen yaz armani çerçevesiz gözlüğü 95 ytl 'ye almıştım, sizde armani veya gucci veya diğer mode gözlükler varmi?
    varsa en düşük fiyat nedir?

merhaba,

güneş gözlüğü mü soruyorsunuz yoksa normal optik çerçeve mi ? stokta gio ve emporio armani var. gucci mevcut değil.

bahsi geçen gözlük bu:

Satışımız sonlanmıştır..

Giorgio Armani - GA-1524

bu modelin veya gencen yaz +bu sezon daki muadilinin sizdeki fiyatı nedir?

gözünüzden kaçtı sanırım, bir soru sormuştum.

• RB 3239 014/84 58/15 modeli için pm attım size
  • RB 3321 002/8G
    RB 3321 041/71 fiyat alabılırmıyım
    RB 3321 041/8E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gok_ay1907 -- 30 Haziran 2009; 17:35:42 >
  • RB 4052 polarize fiyat alabilir miyim?
  • Merhabalar Rayban 3324 004/58 polarize camlı ve aynı modelin 004 yani polarize olmayan g15 lensli modellerinin fiyatlarını öğrenebilir miyim?Her iki modelin de gunmetal çerçeveli ve yeşil camlı modelini istiyorum ve boyu 63 olmalı varsa eğer elinizde.
    Acil cevabınızı bekliyorum, teşekkürler...
  • gözlük soran arkadaşlara yarın en kısa zamanda cevap yazacağım..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

25 haziran: henüz yeni taşındığım evime internet bağlanmadı. o yüzden imkan buldukça cevaplayabiliyorum pm leri. bazen gözlük satın alan arkadaşlar ulaşamadıklarını sanıyorlar, o açıdan kusura bakmayın.

----------------------------------------------------------------------------

22 haziran güncelleme: arkadaşlar, malum yaz aylarındayız, stoğumuza giren aynı anda çıkabiliyor. o yüzden bizim stok bilgimizle beraber distribütörün stoğuna da bakabiliyorum ve onların stoğunu da size iletebiliyorum. distribütörden getirtilen modellerin size ulaşma süresi, distribütörden sipariş günü dahil 3 iş günüdür. yani bizim stokta olmayan modelleri 3 iş gününde distribütörden temin edebiliyoruz. kısacası direkt olarak distribütör stoğunu görebildiğim için çoğu modeli getirtebileceğiz. bazen stok durumlarında istisnalar oluyor ve onlar da müşteri hizmetlerini arayın diyebiliyorlar. böyle durumlarda, distribütöre, sadece ciddi alıcı arkadaşlar için ulaşabiliyoruz.

---ürünlerimiz kesinlikle sıfır, garantili ve faturalıdır. paket içeriğini mesajın devamında ve satın alan arkadaşların yazdığı mesajlarda okuyabilirsiniz.---

arkadaşlar lütfen ürün kodunu gönderirken cam rengini de gönderin

yanlış: elinizde rayban 3025 var mı?

doğru: elinizde rayban 3025 004/58 var mı?

------------------------------------------------------------------------------

bir şey sormadan önce lütfen gözlük satın alan arkadaşların satış sonrası yazdığı mesajları okuyun:

ssesli ->http://forum.donanimhaber.com/m_24473636/mpage_1/key_//tm.htm#24666466
    haxal ->http://forum.donanimhaber.com/m_24473636/mpage_4/key_/tm.htm#31478167
    MaxOne ->http://forum.donanimhaber.com/m_24473636/mpage_4/key_/tm.htm#31637006
    yigitkeles ->http://forum.donanimhaber.com/m_24473636/mpage_5/key_/tm.htm#31849082
    medivh_master ->http://forum.donanimhaber.com/m_24473636/mpage_7/key_/tm.htm#32466736
    KemaloS ->http://forum.donanimhaber.com/m_24473636/mpage_8/key_//tm.htm#32600794
    sami ->http://forum.donanimhaber.com/m_24473636/mpage_8/key_/tm.htm#32630967

***indirimler kredi kartıyla ödemede geçerli değildir***
    lütfen msn veya cep telefonu numarası istemeyin.

merhaba arkadaşlar

firmamız olarak (forum kuralları gereğince isim veremiyorum, satın alanlar faturada görebilirler) donanımhaber kullanıcıları için bir kampanya düzenledik

ve mağazamızdaki tüm güneş gözlüklerinde koşulsuz şartsız %50 indirim yaptık.

firmamız bölgemizin en büyük parekendecilerindendir. dolayısıyla sahte/replika ürün satmıyoruz.

marka listemiz: lütfen aşağıdaki markalardan beğendiğiniz ürünün kodunu pm ile yollayıp stok durumunu sorun

vogue

versace

top ten

tommy hilfiger

sergio tacchini

sarar

salvadore ferragamo

ray ban -http://www.rayban.com/Turkey/

quantum

puma

prada - 19 nisan 2009 itibariyle fiyat listesi ->http://img10.imageshack.us/img10/1042/prada190409.jpg

persol -http://www.persol.com/Turkey/home.asp

moschino

laperla

lagerfeld

lacoste

kappa

gant

donato ricci

d&g

dkny

calvin klein

bvlgari

adidas

actuel club

işleyiş:

-beğendiğiniz ürün kodunu pm olarak bana yolluyorsunuz
    -ben size stok durumunu geri dönüyorum
    -herşey ok ise siz banka hesabımıza havale yapıyorsunuz. (iş bankası, ykb, ziraat ve akbank mevcut)
    -para elimize geçtiği gün (zaman değişiklik gösterebilir) ürünü kargoya veriyoruz
    ***arkadaşlar lütfen "dükkanınıza geleyim deneyip alayım" diye pm atmayın***
    ***indirimler kredi kartıyla ödemede geçerli değildir***

kargo içeriği: ürün (orjinal kutusunda), fatura, garanti belgesi + özel temizleme mendili, temizleme spreyi, gözlük ipi

not: bu kampanya sadece donanimhaber.com üyeleri içindir. siparişler sadece donanimhaber.com üzerinden alınacaktır. bu kampanya mağazamızda geçerli değildir.

---------*********---------
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

mağazanız nerede?

• quote:

Orjinalden alıntı: glaxi

mağazanız nerede?

forum kuralları gereği adres veremiyorum. gözlük sipariş ederseniz paketi alınca mağazanın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: gok_ay1907

RB 3321 002/8G
    RB 3321 041/8E

hocam cvp atcaktın bugun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HofSorroW

Merhaba ,
    RB4026,polarize,siyah camlı ,
    Top ten 10280 ve 10448
    fiyatlarıını öğrenebilirmiyim.
    teşekkürler.

merhaba,

RB 4026 601S48 - 250 TL - 63mm ekartmanı stokta mevcut.

Top ten 10280 ve 10448 modelleri için yarın mağazadan bilgi alıp size haber vereceğim.

merhaba,

gecikmeden dolayı kusura bakmayın..

Top ten 10280 - 80 TL
    Top ten 10448 - 120 TL

2 model de distribütörün stoğunda mevcut ancak bu modeller için renk kodu belirtmeniz gerekiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: detu

RB 3379 004/58 Polarize cam fiyat alabilirmiyim

merhaba,

RB 3379 004/58 - 330 TL - mağazanın stoğunda mevcut.

• quote:

Orjinalden alıntı: gok_ay1907

RB 3321 002/8G
    RB 3321 041/8E

merhaba,

3321 002/8G - mağazanın stoğunda mevcut - 240 TL
    RB 3321 041/71 - distribütörün stoğunda mevcut - 240 TL
    RB 3321 041/8E - distribütörün stoğunda mevcut - 240 TL

• quote:

Orjinalden alıntı: turkererol

RB 4052 polarize fiyat alabilir miyim?

pm cevaplandı

• quote:

Orjinalden alıntı: FERROKROM

Merhabalar Rayban 3324 004/58 polarize camlı ve aynı modelin 004 yani polarize olmayan g15 lensli modellerinin fiyatlarını öğrenebilir miyim?Her iki modelin de gunmetal çerçeveli ve yeşil camlı modelini istiyorum ve boyu 63 olmalı varsa eğer elinizde.
    Acil cevabınızı bekliyorum, teşekkürler...

merhaba,

bu modelin 60mm ve 63mm olmak üzere 2 ekartmanı mevcut.

3324 004 / 58 - 60mm'lik ekartmanı mağazada mevcut, 63mm'lik ekartmanı distribütörde mevcut - 330 TL (polarize)

3324 004 - 60mm'lik artık üretilmiyor, 63mm'lik ekartmanı distribütöre stok durumunu sormak gerekiyor - 240 TL

• jamjam nickli kullanıcımızın ürünü kargolanmıştır. iyi günlerde kullanmasını dileriz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: glaxi

mağazanız nerede?

forum kuralları gereği adres veremiyorum. gözlük sipariş ederseniz paketi alınca mağazanın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

adres mühim değil. mağazanın ismi nedir?
  • RB 3362 003/32 59 fiyat alabilir myiim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 2 Temmuz 2009; 14:51:59 >
  • Merhaba.

RB 3321 006/71
    RB 3341 003/8G
    RB 3392 003/8G

Fiyatlarını öğrenebilir miyim?

Bu arada 2.el gözlük alıyorsanız, 4-5 kere kullanılmış çiziksız Polarize RB 4087 601/81 için fiyat verebilir misiniz?

Teşekkürşler kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psiltraid -- 2 Temmuz 2009; 15:35:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: keyn

RB 3362 003/32 59 fiyat alabilir myiim?

merhaba,

RB 3362 003/32 (59mm)- 240 TL - mağazanın stoğunda mevcut.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.