Şimdi Ara

Satış tamamlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 25 Eylül 2018; 16:57:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İkinci elde yurtdışı fiyatı bizi ilgilendirmez ki. Yurtdışında yaşayan insanın ikinci eldeki arz/talebiyle bizim insanımızınki arasında fark vardır ve bu da farklı şekillerde fiyatlandırmalara sebep olur. O yüzden bizim için önemli olan kendi ikinci el piyasamız. Konu dağılmasın. 1-2 hafta önce GTX 770 Lightning 600 TL'ye satıldı bu forumda. Ki muhteşem o.c olan ve soğutması da aynı ölçüde performanslı bir karttır. Neyse, kart sizin kartınız en nihayetinde. Ne yapacağınız size kalmış artık. Yazdıklarınızın büyük kısmı haricinde şu bahsettiğiniz çekinme olayını tam manasıyla anlayamadım. Benim yerime alıcıyla neden konuşacaksınız ki ?
  • 600 lira ? boost ve referans tasarım ise 900 den aşağı etmez hocam aman diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: türkerrr

600 lira ? boost ve referans tasarım ise 900 den aşağı etmez hocam aman diyim.
    2. El Ekran Kartı Piyasasının Muhafızı Türkerr yine bizden önce gelmiş.

Haklısın hocam referans tasarım piyasada bulunmuyor değerli olacak tabi ki.

HD7950'nin en güçlü modelini Asus Direct II 2 ay önce 350 TL'ye satmıştım bende bomboş olan referans modelini bulsam üstüne 200 TL verecektim bulamadım

Bu arada sistem notunda yazdığı gibi ilan HER TÜRLÜ YORUMA AÇIKTIR.

İroniyi geçecek olursak 5-6 yıllık her an lehimleri eriyip elde kalma ihtimali olan üstelik referans modeli karta 600 TL çok yüksek. Dolar felan dersen diyecek bir şeyim yok kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 16 Eylül 2018; 19:55:32 >

• Forumda 550 TL'ye Asus GTX 770 DCII O.C versiyonu satılıyor hem de full kutulu, tertemiz bir kart. Backplate'li vs.. O adam da dolara göre fiyat koymuş mesela. Umarım anlatabilmişimdir..
  • İkinci elde yurtdışı fiyatı bizi ilgilendirmez ki. Yurtdışında yaşayan insanın ikinci eldeki arz/talebiyle bizim insanımızınki arasında fark vardır ve bu da farklı şekillerde fiyatlandırmalara sebep olur. O yüzden bizim için önemli olan kendi ikinci el piyasamız. Konu dağılmasın. 1-2 hafta önce GTX 770 Lightning 600 TL'ye satıldı bu forumda. Ki muhteşem o.c olan ve soğutması da aynı ölçüde performanslı bir karttır. Neyse, kart sizin kartınız en nihayetinde. Ne yapacağınız size kalmış artık. Yazdıklarınızın büyük kısmı haricinde şu bahsettiğiniz çekinme olayını tam manasıyla anlayamadım. Benim yerime alıcıyla neden konuşacaksınız ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgotten05

Bu mesaj silindi.
    Yok hocam hastalık onda ne alır ne satar onun bunun ılanına phalı ucuz dıyue yorum atar baska ısı gucu yok . Dıkkat edın nerdeyse tum ılanlarda yorumu var sanırım KEndını Dr.Price Sanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satış iptal
    3 yıl önce açıldı
    satış iptal
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.