Şimdi Ara

SATIŞ İPTAL - ÜCRET İADESİ YAPTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Şanlıurfa İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    gökhan beye ücret iadesi yaptım. satış maalesef benden kaynaklanan sebeplerle gerçekleşmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_bilir -- 27 Nisan 2015; 14:00:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• hayırlı satışlar fakat fiyat sıfırından pahalı. hepsiburada da sıfırı çeki düşünce 425 tl ye geliyor.

http://www.hepsiburada.com/liste/intel-core-i5-4460-32ghz-6mb-cache-lga1150-islemci/productDetails.aspx?productId=bd304770&categoryId=46
  • kampanyanın detaylarını bilmiyorum kaba taslak baktım sanırım 100 tl hediye çekinden bahsediliyor. işlemci 475 tl ye geliyor lakin hediye çekleri nakit gibi değerlendirilmiyor prosedür ve kuralları olduğu muhakkak. alıcı arkadaş ile karşılıklı konuşur uygun bir rakamda anlaşırız. ben gayet uyumlu ve makul biriyim. saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pmledim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_bilir

İNTEL İ5 4460 3,20 GHZ 4 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ

SIFIR STOCK FAN İLE GÖNDERİLECEKTİR. (ORJİNAL FAN YERİNE SEİDON 120V KULLANIYORDUM)

YURTDIŞINDAN HEDİYE PS4 GELDİĞİ İÇİN OYUN SİSTEMİMİ BOZUP İŞLEMCİMİ SATIYORUM. ZATEN EKRAN KARTI ALAMAMIŞTIM ONBOARD İLEDE BİR YERE KADAR KULLANMAK NASİP OLDU.

SİSTEME UCUZ BİR İŞLEMCİ TAKIP İŞLERİME DEVAM EDECEĞİM.

FİYAT ACİL SATILMASI İÇİN 400 TL' DİR. KARGO ALICIDAN. ÖDEMEYE MÜTEAKİP 1 SAAT İÇERİSİNDE KARGOYA VERİLİR.

ALICISINA HAYIRLI OLMASINI DİLERİM.

NOT : YOLUNU YORDAMINI BİLENE AZDA OLSA PAZARLIK YAPARIM.

Hocam alıcıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafımdan ödemesi yapıldı. Ürünün gelmesini bekliyorum. Mert hocam pek internete giremiyor bu aralar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skykhan86

Tarafımdan ödemesi yapıldı. Ürünün gelmesini bekliyorum. Mert hocam pek internete giremiyor bu aralar herhalde.

size pm ile yanıt verdim. saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satış iptal
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.