Şimdi Ara

satış iptal konu kapatılırsa sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece izmir ve istanbuldan elden veya havale ardından şifre gizli soru id verilecektr.charda 50m ve full kasa elixir,80 lvl wolf,sincap,korsan giysisi,angel wings ve cadı şapkası var.kesinlikle takas düşünmüorum boşuna teklif etmeyin.3 gap var çünkü en sağlıklı 90 cap için bu şekilde hazırlanılıo avrupa charlar için.80 lvle yetcek sp si bulunmakta resimlerde görceiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azgınazman -- 27 Nisan 2008; 16:14:41 >

• roguenin yanında neden warrior açtın merak ediyorum sırf heavy armor giyebilmek içinmi şahsen ben bard açtım daha yararlı gibi ama kesin bilmediğim bişey var

hayırlı
    satışlar
  • kasarken xbowla kasıyorm dier etkinliklerde warrior tercih ediyrm warriorla kasmk kly iş deil öncdn bnde rogue/barddım ama bölesinn daha ii olduuna krr vrdm ztn ptde kastıım için dier buffları başkalarıda yapabilio onlara gerek duymuyorm
  • pvpde uzakdaki birine direk xbow skilleri ile dalip yanina gelirkenden 2 h sword skillerini kullanmak cok zevkli olur heralde

guzel charin var
  • Güzel De hep sinir olmuşumdur pvp de şu warriorlara :P Phy Defance arttıran skıll bıtırıyo benı :D
    Hayırlı Satışlar
  • bende 160 ytl var eğer kabul diyorsan bende izmirdeyim hemen otobüse atlayıp gelirim yanına ne dersin olurmu?
  • xxfaruk60@hotmail.com eklermisin bi konusalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu İptal
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 160ytl gibi bi teklif geldi hyr dedim az olduunun herkez farkındadır umarım
  • up
  • up
  • adam özellikle charın nickini kapatmış
    önemli olan o değilmi?

belki çaldın?
  • joey beni tanıon ben enis(azman-sizofren) charın ismini kapattım çünkü oyunda bi çok eziqq gelip pm atıo rahatsız olmak istemedim ben bu forumdan kaç kere char sattım herkez bilio lütfen durduk yere lekeleme
  • sp 120k oldu yani full farm +40k sp
  • tmm bi güzellik yapmıcan galiba sen bilirsin inş satarsın ama 200-250 fln satmayı düşünürsen sirri12@hotmail.com ekle hemen gelip alırım
  • sanırım bu 2h sword larda crit bugı var.. ben bi türlü 7 den yukarıya cıkaramadım onlarca stoneye ragmen..hatta bi keresinde 4. stone da client.exe hatası aldım bu kadr da iddaalıyım ..goruyorum ki seninkinde de 7 ben daha fazla bekliodum ama normal yani..
  • 2h lar full bug skilleri vesayre düzelmesini umut ediorz
  • kardeş ekle sn bnm msn imi j_sercanoztorun@hotmail.com bnde ama 360 tl var istersen ole olabilir yaini??? yada ne bilim silk le felan kapatırıs sen ekle bnm msn imii
  • UP . dagger ile vururken üzerinde armor olması mükemmel bir duygu olsa gerek (en azından benim için)
  • matraxercan ekledim msne kabul edersen yarın öğleden sonra konuşuruz
  • beyler marsta lvl 80 two handed sword char var ilgilenenlere duyurulur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.