Şimdi Ara

SATIŞ BİR SÜRELİĞİNE ASKIYA ALNDI....ZOTAC GTX295 896BİT ÇİFT GPU 1792MB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    GARANTİSİ BİTTİ KUTUSU ATILDI. ÇALIŞIYOR VE ŞU ANDA BİLGİSAYARIMDA TAKILI. NE KADAR GÜÇLÜ Bİ KART OLDUĞUNU BİLEN BİLİR. SADECE ELDEN TESLİMAT YAPILIR VE TESLİMATTAN ÖNCE DENENEBİLİR. ADRES: REŞİTPAŞA/SARIYER/İSTANBUL TEL: 0541 392 7404 (adım Doğan) EKRAN KARTIYLA TAKAS OLUR SADECE.. resim eklemeye gerek yok zira gayet temiz(ÇİFT PCB MODELDİR).
    SATIŞ ASKIDA!!!

http://www.ixbt.com/video3/images/gt200-7/zotac-gtx295-front.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon5234 -- 7 Mart 2013; 15:39:12 >

• Bu fiyata piyasa da çok rahat 560 ti gibi kartlar varken bu fiyattan satmanız imkansız amacım ilanı baltalamak değil sadece kolay satmanıza yardımcı olmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoUqAnSfKx

Bu fiyata piyasa da çok rahat 560 ti gibi kartlar varken bu fiyattan satmanız imkansız amacım ilanı baltalamak değil sadece kolay satmanıza yardımcı olmak

bu kartı sahibinden.com da en az 400tl civarında satıyorlar. ufak pazarlık yaparım. ayrıca takasada açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon5234

quote:

Orijinalden alıntı: DoUqAnSfKx

Bu fiyata piyasa da çok rahat 560 ti gibi kartlar varken bu fiyattan satmanız imkansız amacım ilanı baltalamak değil sadece kolay satmanıza yardımcı olmak

bu kartı sahibinden.com da en az 400tl civarında satıyorlar. ufak pazarlık yaparım. ayrıca takasada açığım

Orada ki bilinçsiz kullanıcılara aldanmayın garantili 7850ler 300 liradan gidiyor ben daha geçen 420den özel soğutmalı gtx 580 sattım ama tabi siz bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat revize edildi
  • quote:

GARANTİSİ BİTTİ KUTUSU ATILDI. ÇALIŞIYOR VE ŞU ANDA BİLGİSAYARIMDA TAKILI. NE KADAR GÜÇLÜ Bİ KART OLDUĞUNU BİLEN BİLİR. SADECE ELDEN TESLİMAT YAPILIR VE TESLİMATTAN ÖNCE DENENEBİLİR. ADRES: REŞİTPAŞA/SARIYER/İSTANBUL TEL: 0541 392 7404 (adım Doğan) EKRAN KARTIYLA TAKAS OLUR SADECE.. resim eklemeye gerek yok zira gayet temiz. 280TL
    fiyat revize...

yaw neden böyle forumda şöyle 2 yıllık garantili bir ürün bulunmuyor nedir bu ya gerci kimse verirmi ikiyıl garantisi var adam biraz kullansın şöyle voltaj versin vursun semeri eşşegin üstüne sonrada yük ağır gelince en iyisimi satayım

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox__2006

quote:

GARANTİSİ BİTTİ KUTUSU ATILDI. ÇALIŞIYOR VE ŞU ANDA BİLGİSAYARIMDA TAKILI. NE KADAR GÜÇLÜ Bİ KART OLDUĞUNU BİLEN BİLİR. SADECE ELDEN TESLİMAT YAPILIR VE TESLİMATTAN ÖNCE DENENEBİLİR. ADRES: REŞİTPAŞA/SARIYER/İSTANBUL TEL: 0541 392 7404 (adım Doğan) EKRAN KARTIYLA TAKAS OLUR SADECE.. resim eklemeye gerek yok zira gayet temiz. 280TL
    fiyat revize...

yaw neden böyle forumda şöyle 2 yıllık garantili bir ürün bulunmuyor nedir bu ya gerci kimse verirmi ikiyıl garantisi var adam biraz kullansın şöyle voltaj versin vursun semeri eşşegin üstüne sonrada yük ağır gelince en iyisimi satayım

cevabı kendin veriyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tek pcb mi?
  • çift
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.