Şimdi Ara

SATiO FUN CLUB VE PAYLAŞIM ALANI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
1
Favori
65.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun modeli bölümünde satio yada U1i diye buldu mu
  • sağol dostum keşke bluetooth kulaklık al deseydin hiç uğraşmazdın. :) birsorum vardı ben kulak içi kulaklık kullanıyorum onı senin önerdiğin cihaza takma şansım varmı? Yani 3.5 mm girişi varmı üzerinde yoksa o resimdeki kulaklıkla mı kullanmak zorundasın?
  • estağfurullah.

üzerindeki jack 3.5 mm lik olup istediğin kulaklığı takabilir ve stereo yüksek kalitede müzik dinleyebilirsin
  • arkadaşlar selamlar;
    aranıza benide alırmısınız....biraz düşünün ama çünkü sorularım olacak:-)))
  • dur bi düşünelim... hmm, aldık gitti
  • eyvallah saolun..acaba hemen sorularıma geçsemmi çünkü sabahtan beri uğraşıyorum sizin için çok basit ama beni çok yordu
    diyelimki bir .sis dosyası tema atıcam nereye atmam lazımki çalışsın program ve oyunlarda dahil tabii.şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınız için
    bu arada cihaz sıfır istanbuldan shoptan aldım mesela açılışta ve kapanışta t-mobile yazıyor :-(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istepsa34 -- 31 Ekim 2010; 23:12:49 >
  • öncelikle konuya biraz gözatmanı öneririm. belki sorunların daha çabuk çözülür. mesela gözatarken versiyon nasıl güncellenir ve türkçeleştirilir i iyi oku. çünkü şu an sana en çok o lazım.

sis dosyalarının genelde sertifika ile sisx haline dönüşmesi gerekir. ancak bazı istisnalarda olabilir. her iki durumdada yüklemek için belli bir yere atman gerekmez. saadece nereye koyduğunu unutma. en pratiği buletooth la yollarsan direkt mesaj olarak telefonuna gelecektir. mesajı açtığındada yükleme başlayacaktır
  • hayır bulmadı
  • daha önceden k 810i vardı güncelleme konusunda deneyim var bugün güncelleme yaptım 18-02-2010 tarihli güncelleme

dediğin gibi sisx olarakta elimde var ama attığım yeri tlfnda nasıl görücem orda takılıyorum
    ayarlar menüsünden bakıyorum ama
  • kelmıker fabrıka ayarlarınada dönemiyorum çünkü kod istiyor

kod girmeden bişekilde orjinal ayarlarına dönme şansım varmı ozaman orjinale dönüyornmuş zannedersem. kilit kodu.
  • sana öğrettiğim yöntemle kilit kodunu sıfırlaman gerek. eğer bu yolla sonuca ulaşamazsan debranding yapman gerek. 1-2 sayfa geride anlattım. ona bakarak yap
  • allah razı olsun kardeş çok yardımcı oluyosun. vakit ayırıyosun çok teşekkürler.
    bu yöntemle yapamadım anlayamadım biyer yanlış oldu zannedersem.
    pc süite modunda takıyorum telefonu programdan buyutece basıyorum ama hıc bır yerde satıo yada u1 yazmıyo nerde yazması gerekli.
  • Arkadaşlar merhaba... Youtube problemi çözüldü... Nasıl çözüldüğünü anlatmak istiyorum... AYARLAR - BAĞLANTI - HEDEFLER - INTERNET(uzerine tıklayın, açılan liste de, bağlantı adı, veri taşıyıcı, erişim noktası adı...vs. çıkacaktır, bunlarla işiniz yok...) - BURADA SEÇENEKLERE TIKLAYIN - GELİŞMİŞ AYARLAR - DNS ADRESLERİ - KULLANICI TANIMLI - BİRİNCİL DNS ADRESİ: 193.140.100.210, İKİNCİL DNS ADRESİ: 193.140.100.215 olarak yazın, kaydedin ve çıkın, başka bir işlem yapmanıza umarım gerek kalmaz çünkü benimkin de böyle oldu. Youtuba gireceğiniz zaman da YER İMLERİ bölümünden girmeyi deneyin, benimkin de uygulamalar bölümünden giremiyor ama buradan giriyor... Kolay gelsin...
  • Bir de arkadaşlar, aranızdawww.diziizle-tr.com a girip dizi izleyebilen var mı? İşte bu sorun çözülmedi, siteye girip herhangi bir dizinin üzerine tıkladığımda ADOBE PLAYER (f) işareti çıkıyor... Çözümü var mı acaba?
  • kelmikerciğim bana ulaşırmisın senin telini kaybettim
  • yaşadığım şehir ufak olduğundan dolayı

kilit kodunu kırmak için 60 tl para istiyolar.
  • Önerdiğin ürün güzelmiş. Bir sorum olacak onun hakkında, kablolu kulaklıkla karşılaştıracak olursan ses yüksekliği % kaç olarak fark eder tahminince? Eğer normal kablolu kulaklıklardan çok daha iyi performans alınabiliyorsa hemen alırım o cihazı.
  • @kaccak37
    sanırım sorun sende değil telefonun kendinde. keşke yakın olsaydık, birlikte çözerdik. debranding yapman gerek.www.fastgsm.com a girip arama bölümünden satio yu yazıp arat. 9.90 usd ye bu işi yapabilirsin. birilerine 60 tl vermene gerek yok

@emperor803
    youtube yi çözmene sevindim ama küçük bir hatırlatma yapmak isterim. youtube yasağı 3 gün önce kalktı. yani teferruata gerek olmadanda direkt izlenebiliyor:)
    başka online izleme sitelerini dene. birde opera 10 u yükleyip dene.

@halilakdere
    duydumki saito yu satıyormuşşsun. sanırım n8 düşünüyorsun. ancak bence acele etme. çünkü ilk incelemelere bakarsak, resim olayı sana hiç uymaz. yarın ilk fırsatta seni ararım. devamını telefonda konuşuruz

@conscript
    kesinlikle almaya değecek fark olacağına inanıyorum bizzat denemiş biri olarak. ancak almadan önce fiyat araştırması yap istersen. 40-45 liradan çok verme. 40 ın altında her fiyatta karda olacaksın.

• çok sağol kardeşim ilgilendiğin için. Sony nin hm600 ü var onu alabilirim. Müzik performansı oldukça önemli benim için
  • kelmiker çok sağol ama site yabancı dilde nasıl yapacağım bilmiyorum.? çok cahillim sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.