Merhabalar, 6 Şubat 2019 tarihinde MSI MPG27CQ modelini Amazon.com.tr internet sitesinden satın aldım. Monitörün distribitörü olan Penta' nın internet sitesinden seri numarasıyla garanti süresini sorguladığımda 29 Ocak 2019 tarihinde monitörün garantisinin başladığını gördüm. Sizden ricam elinizde distribütörü Penta olan bir cihaz varsa aşağıda vereceğim linkten seri numarası ile sorgulayıp garanti hizmeti siparişinizden önce mi başlamış kontrol edebilir misiniz? https://www.penta.com.tr/destek/garanti-takibi/
outlet laptop almıştım. 31.01.2018 tarihinde. kutusu hasarlı diye geçiyor. garanti kaydını msi sitesinden yaptım. başlangıç: 2016-11-18 bitiş: 2018-11-18 görünüyor. 2019 ocak ayında garantiye yolladığımda garanti sorunum olmamıştı. sana kesilen fatura üzerinden garanti başlar diye biliyorum. fatura
msi sitesi
penta sitesi
Sanal DilenciS
kullanıcısına yanıt
Dediğiniz gibi garanti hizmeti fatura kesim tarihi itibarıyla başlıyor ben de güvenemediğimden monitörü yenisi ile değiştirmek için gönderdim. Bakalım yeni gelende de mi aynısı olacak. Artık TR' deki ürün tedarikçileri de dolandırıcı olduğundan insan güvenemiyor. Uğraşıp ekran görüntülerini dahi paylaştığınız için teşekkür ederim.