Şimdi Ara

Satılmıştır Thermaltake Flow Metre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar. Diğer konusu olan ürünü satmakdan vazgeçtiğim için bu konu üzerinden satış yaptım kirlilik olmasın diye.Elimde bulunan fazlalık Flow Tx parçasını rakorları ile satmaktayım.

PAZARLIK PAYI VARDIR

Fiyat: Satılmıştır

Ebatı:3/8

Satılmıştır Thermaltake Flow Metre

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feryancı61 -- 4 Mart 2010; 21:34:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 15 lıra karsılıgında 1366 pın cevırıcısı var vatanda.orjınal tt nın hemde bu blok ıcın.ben bugun aldım mesela
  • Ürün arg-ist arkadaşımıza satılmıştır hayırlı olsun.

• bu sattığın su soğutmanın parçası olmasın :D e tabi su soğutmayı satınca buda fazlalık olarak kalıyor :D

artık millet nasıl para kazncağını şaşırmış durumda :D

bari su soğutmayı sattığın kişiye eziyet etme ayıp denen bişey var yahu.. !
  • @tiCCky kardeş nie eziyet edeceğimki herşey ortada konuda ne yazıyorsa adam ona göre alıyor ürünü.İsteyen alır isteyen almaz.Konuda belirtmen önemli olan.

• @ticcky

En başta su soğutma satılmadan önce arkadaş bu parçayı satışa sunmuştu para ihtiyacından dolayı.Çünkü flowmetre su soğutma için olmassa olmaz bi parça değil.Bilmeden yorum yapıp konuşma.
    Ve ikincisi sen önce dürüst olmayı öğren.Adama su soğutma seti satıp pompayı farklı olarak gönderen ve ayrıca 10lirayı geri vereceğim diye oyalayan bu arkadaş değil.Millete laf atacağına önce kendini düzelt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grizzle -- 2 Mart 2010; 23:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sboz61

@ticcky

En başta su soğutma satılmadan önce arkadaş bu parçayı satışa sunmuştu para ihtiyacından dolayı.Çünkü flowmetre su soğutma için olmassa olmaz bi parça değil.Bilmeden yorum yapıp konuşma.
    Ve ikincisi sen önce dürüst olmayı öğren.Adama su soğutma seti satıp pompayı farklı olarak gönderen ve ayrıca 10lirayı geri vereceğim diye oyalayan bu arkadaş değil.Millete laf atacağına önce kendini düzelt.

Su soğutma öncedende öyleydi ben öyle aldım farklı vermedm asıl sen bilip bilmeden konuşuyosun ayrıca o mevzu kapandı adamın p*ğarasını verdim olay bitti..

herkezin paray-a ihtiyacıu var ama insan bi ürünü parça parça satarak ürünü alan kişinin zor durumda bırakıyor .. saçma saçma konuşup asabımı bozma ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu işin öncesi sonrası yok.Alırken adama demedin sonuçta.Alacak olanda ona göre alıyor ürünü.Haklısın ben birşey bilmiyorum.Ondan adam sorunlu alışverişlere senin adını dolandırıcı olarak yazdı.Neyse burası atışma yeri değil.Seninle polemiğe giremem.Klavye arkasındanda konuşmak kolaydır koçum.
  • quote:

Bu işin öncesi sonrası yok.Alırken adama demedin sonuçta.Alacak olanda ona göre alıyor ürünü.Haklısın ben birşey bilmiyorum.Ondan adam sorunlu alışverişlere senin adını dolandırıcı olarak yazdı.Neyse burası atışma yeri değil.Seninle polemiğe giremem.Klavye arkasındanda konuşmak kolaydır koçum.

:D

tamam gel ben istanbul Ümraniyede yim .. çarşıya gel tarık de köşe mekandır köşe yi sor herkez söyler gelceğin zaman yaz burdan bende gelir klawyeyi elime alır geliirm ama bu sefer klawye ile konuşmam :D
  • Tamam olsun.İstanbula yolum düşerse uğrarım sana trabzonlu arkadaşlarımla.Ama trabzona gelirsinde haber vermessen çok darılırım bak.
  • quote:

Tamam olsun.İstanbula yolum düşerse uğrarım sana trabzonlu arkadaşlarımla.Ama trabzona gelirsinde haber vermessen çok darılırım bak.

Ben Rize'Liyim.. rizeye kadar geLirim :D Ondan Sonrası sana kaLmış Rizede Görüşürüz :D Bi orta yol buluruz :D
  • Tamam olur ben rizeyede gelirim sen rahat ol dostum.
  • quote:

Tamam olur ben rizeyede gelirim sen rahat ol dostum.

Çok rahatım :D
  • aynen o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.