Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılmıştır - Strix rx480'den çıkma radyatör ve 3 fan. Satın Al 20 Haziran 2020 23:10 1 1 Satılmıştır - Strix rx480'den çıkma radyatör ve 3 fan. Boyama projem için fan çerçevesi lazımdı, sadece fan çerçevesi bulamadığım için forumdan daha önceden alışveriş yapmış olduğum bir arkadaştan komple set olarak almıştım.Çerçevesini boyadığım için 3 fan radyatöre montajlı bir şekilde kenarıda duruyor. Satıp satmamak konusunda kararsız kaldım fakat max 1 sene içerisinde kart değişim yapacağım için benim için pekte bir avantajı olmuyor. Kenarıda yatıyor parçalar. Kargoda tarafıma gelirken radyatörün bir kenarında ki 4 parça metal hafif eğilmişti. Düzelttim herhangi bir sorunu yoktur.Fiyat : x TL - havale sonrası kargolama yapacağım. Kargo alıcıya aittir.Uyumlu olduğu kartlar / STRİX RX470/480-570/580 - GTX 1060-1070-1080 - KESİN OLMAMASIYLA BİRLİKTE RX VEGA 56-64Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya, Erenler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satıldı - Ryzen 5 2600 Satıldı - Philips Hue Bridge / 929001180601 [SATILDI] Satıldı / G29 + Shifter Satıldı / Xbox one x referans ilanı