Şimdi Ara

SATILMIŞTIR*SON FİYAT*İLK SAHİBİNDEN 2 YIL GARANTİLİ LPG Lİ HYUNDAİ İ10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Aracın ilk sahibiyim.Araç servis bakımlı olup.Garanti kapsamındadır.(2009 model-37bin km de)Garantisi 14 şubat 2014 e kadar muayenesi ise 2013 14 şubata devam etmektedir.Araçta kesinlikle sigara içilmemiş olup,gayet temizdir.Herhangibir sorunu-sıkıntısı yoktur.İhtiyaçtan satılıktır. FİYATI UYGUN TUTUYORUM,GALERİCİ YERİNE BİNMEK İÇİN ALAN BİRİNE GİTSİN İSTERİM.

2012 VERGİSİ 6 AYLIK TAKSİTİ TARAFIMDAN ÖDENECEKTİR.(LÜTFEN ARACIN FİYATINI GÖZ ÖNÜNE ALIRKEN, LPG Lİ OLDUĞU İÇİN HER 10BİN KM DE 700 TL YAKITTAN TASARRUF EDECEĞİNİZİ VE ARACIN 2 YIL DAHA GARANTİLİ OLUP MASRAFSIZ BİNECEĞİNİZİ GÖZ ÖNÜNE ALINIZ)

Araç sıfır alınırken Antalya Hyundai tarafından aracın fiyatına ek 1900TL ödenerek garantiyi bozmadan BRC sıralı sistem LPG ve uzaktan kumandalı merkezi klit ve alarm takılmıştır.
    Araç 1100 cc olup LPG ile özellikle şehir içi çok ekonomiktir.Çoğu dizelden az yakmaktadır. Seri-gazlı kullanılmasına rağmen 60 TL lik LPG ile Şehiriçi 300-310 Km yol yapmaktadır.
    ***LPG DE BENZİNE GÖRE HER 10BİN KM DE 700 TL DAHA AZ YAKIT TÜKETMEKTEDİR.
    Kalkışlarda çoğu 1400cc araca yakın 0-60km hızlanmasına sahiptir.Motor hacmi ve LPG li olmasına rağmen 4 kişi ile kepez yokuşlarını en dik yerinde3. viteste
    çıkmaktadır, ciddi alıcılara deneme sürüşünde anlattıklarım ispat edilebilir.
    Kullanımı-park edilmesi çok rahattır.Elektrik destekli hidrolik direksiyonludur yükseklik ayarlı .EBD destekli ABS olup acil fren yapılması durumunda aracın arkası sağa-sola çekmeyip doğrultusunu değiştirmeksizin durmaktadır.
    Kliması gayet iyi soğutmakta,açıldığında motoru boğmamaktadır.
    Aracın bagajı 225 Lt olup sınıfının en genişidir, lpg tankı simit tanktır bagajı küçültmüyor Arka koltukları tam yatıp bagajla aynı hizaya gelebilmektedir.
    Araçta arka tampon motosiklet çizdiği için boyanmıştır.Ufak bir pazarlık payı vardır.***ARACIM İÇİN 17950 TL** İstiyorum.
    Şu an sıfırı 25.350+1900 (LPG ve uzaktan kumandalı alarm) =27.250 TL
    Benim araç için istediğim 17.950 TL gayet uygun bir fiyat.(Gerçekten ciddi alıcı ile çok ufak pazarlık yapılabilir.)

0544-3239520 Kürşat YILDIZ

******** cytocan 'a satılmıştır.Hayırlı olsun *******

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver555star -- 27 Ocak 2012; 15:33:00 >

• iyi satışlar 4 kişilik bir aile için bundan iyisi olmaz.
  • Teşekkürler wampaa .
    3-4 kişilik aileler için ideal bir araç.Çocuk koltuğu bağlantısı,arka koltuk emniyet kemerleri v.s. mevcut.
    İç hacmi bırakın kendi sınıfı olan A yı, B sınıfı araçların bile bazılarından iyi.Özellikle şehiriçi kullanımı-parkı çok rahat.Yakıtı dizellerden bile ekonomik...(Lpg ile)
    Satmak için alınmış bir araç değildi ama malesef, rahatsızlığım ve ekonomik sebepler yüzünden satmak durumundayım.Çok temiz sıfır ayarında dosta gidecek bir araç...
    Forumdaki referanslarıma da bakarsanız dürüst,güvenilir biri olduğumu görürsünüz.
    Benim araç için istediğim 19.750 TL gayet uygun bir fiyat.(Gerçekten ciddi alıcı ile çok ufak pazarlık yapılabilir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: silver555star

Teşekkürler wampaa .
    3-4 kişilik aileler için ideal bir araç.Çocuk koltuğu bağlantısı,arka koltuk emniyet kemerleri v.s. mevcut.
    İç hacmi bırakın kendi sınıfı olan A yı, B sınıfı araçların bile bazılarından iyi.Özellikle şehiriçi kullanımı-parkı çok rahat.Yakıtı dizellerden bile ekonomik...(Lpg ile)
    Satmak için alınmış bir araç değildi ama malesef, rahatsızlığım ve ekonomik sebepler yüzünden satmak durumundayım.Çok temiz sıfır ayarında dosta gidecek bir araç...
    Forumdaki referanslarıma da bakarsanız dürüst,güvenilir biri olduğumu görürsünüz.
    Benim araç için istediğim 19.750 TL gayet uygun bir fiyat.(Gerçekten ciddi alıcı ile çok ufak pazarlık yapılabilir.)

Sıfırına tercih edilir gerçekten kullanılmış motor daha iyidir sıfıra göre az yakar hem denenmiş hemde 8 bin daha ucuz iyi satışlar bu tarz araç bakanlar kesinlikle kaçırmamalı diye düşünüyorum

• I30 Vardı Donanım olarak süper bir araçtı arkadaşımda I20 Vardı oda süperdi , I10 Denemedim ama seri böyle devam ettiğine göre buda güzel araçtır 18 milyara 2004 model polo hasarlılar satıldığını düşünürsek benzinli otomatik , bu araç bedavadan biraz ucuz.

Haydi hayırlı satışlar, sahibinden.com'da da ilan açın İsim kürşat mı Kürşad mı
  • Yorumunuz için teşekkürler KURSAD. İsmim Kürşat.
    Gerek iç hacim gerek donanım olarak poloyu hiç aratmayacak bir araç.(ki bu fiyata 2004-2005 polo anca alınıyor.)Bir arkadaşımda 2007 sıtandart donamımlı polo var --sıfır almıştı-- araç öyle boş ki,
    benim aracım i10 a binince fiyatına göre donanımına şaşırdı kaldı.(arkadaşımdaki polonun baz versiyonunda kemer ikazı dahi yoktu,[--i10 da var-- ] radyonun sadece 2 hoperlorü vardı [--i10 da 4 hoperlor var-- ] )
    Ayrıca aracımın 2 yıl daha garantisi devam ediyor.Yani alan kişi 2 yıl daha masrafsız-sorunsuz araca binecek.(Çoğu firmanın sıfır araca 2 yıl garanti verdiğini göz önüne alın lütfen.)
    İkinci el araç alırken aracın 2 yıl içerisinde size mutlaka masraf çıkaracağını da göz önüne almalısınız,fiyatını gözden geçirirken...Benim satmakta olduğum aracı alan kişi en az 2 yıl
    masraf yapmadan gönül rahatlığıyla aracı kullanacak.(Ayrıca 2 yıldan sonra masraf etmeniz gerektiğinde de yedekparça bulunabilirliği ve fiyatının uygunluğu da hyundaiyi tercih etmek için ayrı nedenler.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver555star -- 20 Aralık 2011; 22:33:36 >

• Hoca 2004 modelde kemer ikaz ne gezsin Ben 2004 model polo kullanıyorum piyasa değeri 20 000 ile 22 000 TL arası şuan , temiz doktor arkadaşımızdan çok ucuza aldık 16 000 TL gibi pertlileri 18 000 den başlıyor [ŞAKA GİBİ] cebimde 20 000 TL olsa giderim senin aracı alırım Polo ne ya Allah aşkına I30'dan sonra Bazen duvara vurasım geliyor aracı son sürat ama işte içinden sağ çıkmama olasılığı var

Valla dediğim gibi gidip sahibinden.com'da ilan açın hoca Burda da açmak istiyorsanız otomobil bölümünde araçlar için 2. el ilan bölümü var oraya açın burdan alıcı çıkmaz diye düşünüyorum çünkü yeri burası değil araç bakmak isteyenler oraya bakıcaklardır.

Dediğim gibi Bende Polo benzinli 2004 model otomatik araç var 4 tane hoperlör + 2 tane twiter var sanırım , Ben ucuza bulduğum için aldım yoksa bu araca 20 000 TL veren adamın aklından şüphe ederim.Arkadas ABS yok la !! ABS bildiğin ABS yok ! OHa , Şimdi İstanbula Yağmur yağıyor ya eski aracımdaki gibi keyfe keder süremiyorum

Heryerde Vw markayı kötülerim konuşurum açık açık Millet şimdi altımda Vw yi gördü dalga geçiyor sen bile Vw aldıysan diyerekden başlayan cümlelerle.Almayın kardeşim Vw gidin Hyundai I serisi araç alın başka araç alın .

Hoca Yöneticiye bildir Konuyu Otomobil bölümündeki 2. el yerine taşısınlar ve gereksiz mesajlar varsa mesela şuanki attığım gibi , silsinler , Hayırlı satışlar dilerim tekrardan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana göre fiyat ne uygun ne pahalı alınabilir gibi görünüyor, iyi satışlar
  • Rengi biraz satışınızı zorlaştırabilir iyi satışlar.
  • Fikrinize katılmıyorum.Bu renk bu araca gayet yakışmaktadır.Araç donanımhaber aracılığı ile satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.