Şimdi Ara

[Satılmıştır]Satılık HTC Sensation 5 Aylık + 2 adet 1930 mah batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz 5 aylıktır. Telefonu kutusundan çıkarır çıkarmaz hemen invisible shield ekran koruyucuyu yapıştırdım. Ayrıca aldığım günden beri deri kılıfında taşımaktayım. Yurtdışı cihazıdır, iş yerinden bir arkadaşımın pasaportuna kayıtlıdır, kapanma riski sıfır. Telefonun orjinal bataryasını da hiç kullanmadım. Telefon gelmeden önce 1930 mah'lık 2 adet batarya almıştım. Onlarla birlikte kullanıyorum. Gerçi 1 tanesi kullanıyorum sadece diğeri boşta duruyor. Yani toplam 3 batarya sahibi olacaksınız. Telefon rootludur. Üzerinde cihazın daha stabil, hızlı çalışmasını ve bataryasının daha uzun süre gitmesini sağlayan insert coin rom bulunmaktadır. Android 4 ICS için radiosunu yükseltip ICS 4ü kurdum ama tam oturmamış sanırım o yüzden eski gingerbread versiyonuna döndüm. Cihaz bu haliyle gayet sorunsuz ve stabil çalışmakta. En ufak bir sorunu bulunmamaktadır. 8GB sd cardı mevcuttur. 8 gb bana yettiği için daha yüksek kapasiteli bir kart almadım.

Cihaz ile birlikte verilecekler:

2 adet 1930 mah batarya
    1 adet deri kılıf
    full kutu + kutu içeriği (data kablosu, kitapçıklar, usb kablosu)

Fiyat 870 düşünüyorum. Az çok pazarlık yaparız. İstanbul içi florya'daki ofisimden elden teslim ederim, gelir görür kontrol eder öyle alırsınız. İstanbul dışı da önce para sonra kargo yapabilirim. İsteyenlere %5 komisyonu size ait olmak üzere sanalpazar.com üzerinden peşin fiyatına 12 taksite kadar satış da açabilirim.

Daha önce burada yaklaşık 15 adet desire hd , 3 adet dslr makina vs.. sattım. Güven konusunda şüphesi olanlara referans iletebilirim.

İlgilenen arkadaşlar konuya cevap yazabilir veya pm atabilir.

Cihazın resimleri:

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excoder -- 20 Ocak 2012; 9:04:18 >

• cihaz için mceliker nickli arkadaşla anlaştık. bu akşam elden teslim edeceğim kendisine
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.