Şimdi Ara

[SATILMIŞTIR]Sapphire Radeon HD6850 1GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar Merhaba;

Tahminen 2012 senesinde almış olduğum, dolayısıyla garantisi bitmiş olan ekran kartımı satıyorum.

Kart 2012-2014 yılları arasında benim bilgisayarımda 2014 yılından 14.10.2016 tarihine kadar da kardeşimin bilgisayarında çalışmıştır. Hiç servis görmemiş ve hiç arızası olmamıştır. Kartın eski bir kart olduğunun farkındayım ancak fiyat araştıracak vaktim olmadığı için benim ilanımdan önce açılmış ilanların fiyatlarını referans olarak kabul etme durumum olabilir. Fiyat artmayacak ama duruma göre düşebilir.

Daha önce de yaptığım gibi alışveriş önce ödeme sonra kargo şeklinde olacak. Diğer sitelerden ilan açmıyorum. Referanslarımı inceleyebilirsiniz.
    Kartın kutusu duruyor ama faturayı attım diye hatırlıyorum. Electroworld'de çalışırken oradan almıştım. Fatura bir yana şu an electroworld'de yok.

Fotoğraflar akşama eklenecektir. Fiyat verirken adaleti sağlamak adına vatan sıfır fiyatının linkini ekliyorum:

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html

Lütfen buna göre tekliflerle geliniz. (Ciddiye alma ihtimali olan arkadaşlar için not: ŞAKA YAPIYORUM )

Satış Fiyatı: 125 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomantis -- 24 Ekim 2016; 14:43:29 >

• tarafımdan alınmıştır ödeme yapıldı kargo bekleniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD6950 2GB Satıldı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.