Şimdi Ara

***SATILMIŞTIR***Orjinal Kangoo %100 Orjinal TEYP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya #Van
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cd Çalar Taktığım İçin Boşa Çıktı
    Aracımı da Sattım Bana Lazım Değil Boş Duracağına İhtiyacı Olanın İşine Yarasın
    Fotoğraflarda Görüldüğü Gibi Tertemizdir ve Çalışmayan Hiçbir Aksamı Yoktur
    Orjinal Fabrika Çıkışı Teyp
    SATILMIŞTIR
    PTT Kapıda Ödemeli Olarak Gönderebilirim (Kargo+Havale Masrafı Fiyata Eklenir)
    Maksat İşine Yaracak Olanın İşi Görülsün

SAHİBİNDEN LİNKİ FOTOLAR İÇİN TIKLAYINIZ
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaw_54 -- 24 Kasım 2012; 18:59:02 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kardeş 2005 Kangoo ile uyum sağlar mı acaba ? Aracın ekranına görüntü verirmi ?
  • Ayni arac zaten eger linke baktiysaniz cikarttigim aracin fotosunu da koydum

• Dostum ben kendim için değilde eniştem arıyordu onun için sormuştum. Arabayı 2. el aldı , geldiğinde pioner teyp vardı haliyle ekrana görüntü gelmiyordu. Orjinal teypin kaset çalar olduğunu bilmiyormuş o yüzden istemedi. İyi satışlar :)
    Bu arada cd çalıpta ekrana görüntü verecek başka teyp biliyor musun ?
  • Orjinal cd calarini gittigidiyordan bulabilirsiniz ben ordan orjinal cd calarini almistim mp3te caliyordu ekrana goruntude geliyordu direksiyondaki kumandanin fonksiyonlarini da tam olarak kullanabiliyorsunuz

• Eyvallah dostum teşekkürler
  • hocam bizde kangoo düşünüyoruz nasıl memnunmusunuz 1.5 dci mi bu ? war mı sevdiğin ve sevmediğin yönü ?
  • usta kangodan çok memnundum he aşırı bi konfor beklemeyin ... ramazan bayramı arefesinde yaşadığım bi olay depo fulldu 57km yol gidip tekrar fulledim 10lirayı zor doldurdu yani OZAMANIN MAZOT FİYATIYLA 10 Lira ile şehir içinde yuvarlama 60 km yol yapmıştım... dediğim gibi aşırı bi konfor beklemeyin konforlu bir araç istiyorsanız volkswagen caddy alın ama onun da yakıtı biraz fazla ... kangoo'da konfor az yakıtta az birde abs yoktu ... bu arada teyp satılmıştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.