Şimdi Ara

satılmıstır ılan sıline bilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 ay önce aldığım X-Box 360 Elite modelini satma kararı aldım.Su ana kadar oyunlarda hicbir donma ya da herhangibir 3 kırmızı olayı olmadı.
    Makine 20.06.2007 tarihlidir.FW'si yapılmıstır.Yanında ek olarak 256 MB memory stick'i verilecektir.Ayrıca monitörde oynayabilmek icin monitör birlestirme kablosu da bedava verilecektir.1 gamepad,adaptör tam takım olarak Elite iceriğinin hepsi verilecektir.Tek eksiği Harddisk'inin olmamaması.
    Tel numaram 05447825663 MSN adresim Langirt_@hotmail.com İsmim Feyzi.bu numara ve adresten de ulasabilirsiniz.Satısı sadece İstanbul ici elden yapacağım.PM yolu ile de ulasabilirsiniz.
    Not:256MB lık memory stick'e bir sürü oyun save sığmakta.Su an da icinde 6 tane oyun save'i bulunmakta.Oyunu nasıl save edicez diye aklınızda soru isareti kalmasın.Ayrıca Live'den banlı degildir.ve isteyene yanında bir yıllık live üyeligi veriyorum .Live daha hic kullanılmamıs olup banlı değildir.hepsine 490 istiyorum pazarlık teklifi etmeyınız cunku makına elittirrrr. ve livee üyeligi verelicektirr.ve makına elite modeli oldugu ıcın 3k görme riski sıfıra yakındır.220w cevirici mevcuttur yani dırek fise takarak oynarsınızz ayrıyetten adoptor almanıza gerek yok tak fişe oyna hesabı.Takas teklif etmeyiniz.Ayrıca lütfen 380 e bırak 370 e bırak gibi mesajlar yollamayınız.Dikkate bile alınmayacaktır.Fiyat gayet uygundur.Live üyeliksiz makinenin fiyatı ise 420 milyondur.Pazarlık payı yoktur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 5 Ekim 2008; 22:48:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu makinada 3k sorunu çıkma şansı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burkit

Bu makinada 3k sorunu çıkma şansı nedir?

Valla Falcon board lu xbox 360 larda bile 3k çatır çatır çıkıyor.
    Çıkma şansı her model de var...
  • Ama % kaç gibi bir ihtimal?
  • sizi aradım ancak ulaşamadım, msn den konuşalım
  • Hocam buna % ile ifade etmem zor yalan yok.Fakat premium pack ve military pack lere göre cok daha sorunsuz bir makinedir.İşin aslını ögrenmek istersen benim alet 12 saat aralıksız calıstı ve donma bile yapmadı.

• yine 420 yemi düşmüş

hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hay Allah'ım yarabbim ya!!!
    Arkadasım makine zaten 420 lira idi.Gidip su baslık yerine yazıları okusaydın anlardın.Sadece live üyeliğini de almak isteyen arkadasa yüksek fiyatdan veriyordum.Yani sadece makineye almak isteyen kisiye 420 dedim hala 420 diyorum.
    Umarım anlatabilmisimdir ereneren arkadasım.Cünkü muhabbetin artık sıkıcı olmaya basladı...Her postuma bir mesaj.Dediğim gibi sadece makine 420 idi hala 420 ve hep 420 kalacak.

• sıfır psp slim+para takaslarmısın
  • Msn' e ekledim...
  • egk11, satıldı mı makina
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.