Şimdi Ara

<Satılmıştır>Home Theatre 5+1 Sistem (9500w PMPO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    (Sanrupid SR-C 568)

Özellikleri
    *Standard and pure 5-channel amplifier and 5.1-channel input enables DVD audio.
    *Additional 5.1-channel decoding system, enables 2-channel input to 5-channel output.
    *Qsound technology enables virtual Dolby sound.
    *Hi-Fi Karaoke system.
    *One-touch control, to control and adjust with one knob
    *Also entirely remote controlled and interactive, easy and simple to operate.
    *Special bypass function
    *Four input modes and intellectual volume preset
    *Powerful and Multi soundstages output
    *Remote controlled turning on/off function and restoring previous settings
    *Wide range of power supply, min AC 160V
    9500W (PMPO)

Merhaba Arkadaşlar..
    Bir çoğunuzun bilmediği bir markadır Sanrupid.Şu anda da ülkemizde satışı olmayan bir markadır.
    öyle heryerde karşılaşabileceğiniz bir marka değildir.
    Edifier neyse Sanrupid o dur.Tecrübe etmiş kişiler bilirler.
    Belki 2. el yada bir kaç farklı modelini ithalatçıların depolarında bulabilirsiniz.
    İster film izleyin isterseniz müzik dinleyin sizi fazlasıyla memnun edicek bir performansa sahip.(9500 watt PMPO)
    Tüm kolonlar ahşap malzemeyle kaplı.Ahşap kolonlarda ceviz kullanıldığı için aldığınız seste bass ve mid lere doyacaksınız.
    Tizleri ben yetersiz bulduğum için tweeter bagladım.Fakat benim için eksi olarak nitelendirbileceğim optik bağlantı olmaması.
    İster stereo analog olarak kullanın ister 5+1 olarak.Anfisi kendi üzerindedir ekstra baglantı yapabiliriniz İster karaoke için Çift mikrofon takın arkadaşlarınızla birlikte eğlenin..isterseniz olayı abartın aktif birde subwoofer bağlayın.
    Amfisi bunlar için uygun.fotolarda görüceksiniz bağlantılarını.
    Ben 2 Yıldır kullanıyorum fakat satmaya satmaya karar verdim.Kozmetik olarak ufak tefek pek göze batmayan kusurları var.
    Fotograflarda görüceksiniz.Başka herhangi bir sıkıntısı arızası yanık patlak hoparlörü,diyaframı yok.
    İlk günkü gibi saglamlığını koruyor en ufak hasarı yoktur.Eğer söylediklerimin dışında herhangi birşeyle karşılaşırsanız tüm sattığım ürünlerde olduğu gibi ürünü iade eder paranızıda geri alabilirsiniz.Hiç kimsenin bile bile kul hakkı yiyebileceğine inanmıyorum..
    Arkadaşlar sakaryada yaşayanlar gelip görüp test edip alabilirler.Diğer illerdeki arkadaşlar kargo dan korkmayın daha önce aras kargoda çalıştım..size 20-25 liraya gönderebilirim. Gelelim Fiyatına..
    Fiyat:400 TL

Alan Arkadaşa Hayırlı Olması Dileğiyle..
    Alparslan Cambaz
    0532 240 69 92

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.L.P.C.M.B.Z -- 11 Ocak 2012; 1:58:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.