Şimdi Ara

SATILMISTIR Gtx 1070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSj atanlara teşekkürler

Merhaba

3 x Msi gaming x gtx 1070 8gb oc

1 asus strix gtx 1070 8gb oc

1 gigabyte gtx 1070 8gb oc

1 Msi gaming x 1060

1070ler 12. ayda alındı, kutu fatura garantisi mevcut ocsuz kullanılmıştır.
    ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masteRe -- 9 Mart 2018; 10:23:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şöyle ilan görünce gel de yazma.

Yahu arkaadaşım nereden alındı?
    Nereden hangi servisten garantili?
    Fiyat ne?

Neyiyle ilgilenelim

• 1. si mining kartlar eskiden utanç içinde tek tek gizlenerek satılırdı. Şimdi eşgare mining kartı satılıyor :)
    2. si 1070 ler 2000 e satılmaya başladı güzel düştü
    3. sü neden rig bozuluyor yoksa ütopya mıydı eth 1000 dolarken hani 6-8 ayda amorti ediyordu ? Gerçekten bilen var mı ???

• Bence satma sebebi açık. Maden kazarak kazanılan parayı koyacak yer bulamayınca haliyle satıyor insanlar. Yoksa çok kazandırıyor. Btc 100k dolar olacak uzmanlar öyle diyo

• Nvidia amd yeni kartlari piyasaya sürsün bak görü bakalım madencilerde elindekiler satmaya calişacak 1000TLden 1070ler düşecek 800lira civarinada rx 580ler tabi bu kartların cilki çıkmış şekilde olacak en fazla 2yıl kullanırsınız madenciden aldıntan sonra çünkü 10yıl oyun oynasan madencinin kastirdiği şekilde kastiramazsiniz kartlari anasini ağlatiyor maden işi kartların resmen

• fiyat olsaydı keşke

• emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Şaka maka; şu anda 20 ayda falan bi ekran kartının dönüşü amorti olur durum çok kötü miningciler için ?

Sabırla yazı bekliyorlar eğer güvendikleri dağlara kar yagarsa gerçekten 1000 tl neler alınır :)

Ama bi şekilde direniyor; belli olmaz gerçekten yazın eth 2000 bilemedin 1800 zorlarsa sistemleri amorti edip ilan çöplüğüne devam edebilirler..

Tabi kar realizasyonu olup yıl sonu yine yerlerde gezecek artık sistem böyle.....

Tam bir normalleşme için çok stok girmeli muazzam da oyuncu artıyor....

Ben güçlükle bi amazon kart aldım bi gtx 1070 miningciden takaslar mıyım diye ilaan açtım o da çöp :)

Artık ben uzaklaşıyorum başka konulara bakayım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ALINIK]GTX 1070
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

Şaka maka; şu anda 20 ayda falan bi ekran kartının dönüşü amorti olur durum çok kötü miningciler için ?

Sabırla yazı bekliyorlar eğer güvendikleri dağlara kar yagarsa gerçekten 1000 tl neler alınır :)

Ama bi şekilde direniyor; belli olmaz gerçekten yazın eth 2000 bilemedin 1800 zorlarsa sistemleri amorti edip ilan çöplüğüne devam edebilirler..

Tabi kar realizasyonu olup yıl sonu yine yerlerde gezecek artık sistem böyle.....

Tam bir normalleşme için çok stok girmeli muazzam da oyuncu artıyor....

Ben güçlükle bi amazon kart aldım bi gtx 1070 miningciden takaslar mıyım diye ilaan açtım o da çöp :)

Artık ben uzaklaşıyorum başka konulara bakayım :)

zor günler için yedek bi sistem toplama derdindeyim. bi halletsem ben de uğramicam artık ikinci el bölümüne. yiyip bitirdiler güzelim bölümü. şimdilerde jason statham yada burhan demirciyi pek görmüyoruz forumda. ramazan develi de eski hareketliliğini yitirdi. aynı şekilde osman öztin. forum yönetimi sırf kazanç sağlamadığı için ikinci eli öyle bi saldı ki sahibinden bile daha cazip gelir oldu. işin üzücü kısmı eskiden sadece amd kartlara tecavüz edilirken şimdi nvidia yı da aldılar altlarına. ve mining bozması kartların satışı esnasında kartın madenden çıktığını yazan çok nadir insan var. ar namustan bahsedenler tam anlamıyla dolandırıcılık yapıyorlar. ayrıca bu dolar kuru ile ürün alıp bu fiyatlarla elektirk kullanırken birde stabil olmayan bir ekonomik dalganın içine yatırım yapmak akıl karı gelmiyor.maden işi mega holding işi gibi. zamanında parayı kıran kırdı. şimdikiler ya tutarsa diye girenler işte. ama piyasadaki ikinci el ilanlara bakacak olursak anlaşılan bizim hocaların göl maya tutmamış. peki bu durumdan hoşnut muyum? kesinlikle evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.