Şimdi Ara

SATILMIŞTIR Dark EvoPad A7006 8GB+8GB Kart-10 Günlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 Nisan 2013 Fatura tarihli Dark EvoPad A7006 8GB tabletim satılıktır.İçinde 8 gb micro sd hafıza kartı vardır(Team Micro SD 8GB Class 10 Flash Kart)
    Ek olarak 10 TL ye satılan direk.USB üstünden şarj edebileceğiniz kablo ve otg kablosu veriyorum.Kılıf paket içinde yoktur.Fotoğraflar kendi çekimimdir.Üründe düşme çarpma ezilme ölü pixel yoktur.Sadece 10gün kullanılmıştır.Bana Asus nexus geldiği için kısa süre kullandım ve satışa koyuyorum.Satışda yer alan ürün kutusundadır ve şuan kullanılmamaktadır.Son kontrollerini yapılmıştır.İade almamaktayım.
    Servis olarak yerli markalar içine en iyi teknik servise sahip bir firmadır bence Dark.Alana hayırlı olsun.Arkadaşlar bir çok referanslarıma bakıp güven kararına siz karar verebilirsiniz.Ürün sorunsuz.Fiyat:100TLPazarlıksız(Nakit)(Fiyatını hesaplarken hafıza kartı ve ekstra kabloyu unutmayınız 30-33TL Değerinde ayrı almaya kalksan)
    Satış banka havalesi yada online satış sitelerinden yapabiliriz.Müracat PM Sağda bulunan 2 fotoğraf temsilidir.Onun dışındakiler ürünün kendi fotoğraflarıdırFaturalıdır ve fatura tarihi(18 Nisan 2013) 2 sene garantilidir.Faturası kutu içindedir.Ek olarak verilen kablo şudur Tıklayınızhttp://p1305.hizliresim.com/19/2/mp43t.jpg
    Not:Ekranda kırık çatlak yada çizik yoktur.Fotoğraflarda olan parlama ve parmak izi vs.Silindiğinde çıkmaktadır..

Teknik Özellikler
    İşletim Sistemi : Android 4.0, Flash ve HTML5 Destekli
    • İşlemci : Allwinner A13 1.4GHz (1 GHz CPU + 400 MHz GPU)
    • Grafik İşlemci : Mali400 Harici 3D Hızlandırıcı/Open GL
    • Dahili Flash Hafıza : 8GB Nand Flash
    • Ekran : 7" 800x480
    • Dokunmatik Tipi : 5 Nokta Kapasitif Algılama
    • Ölü Piksel Garantisi : İlk alındığında 1 ve daha fazla ölü/parlak pikselli ürün değiştirilir
    • Bellek : 512MB DDR3
    • Pil : 2500mAh Li-ion-Polymer
    • Ses Çıkışları : Stereo 3.5mm
    • Kart Okuyucu : Var, microSD (32GB'a kadar)
    • USB Bağlantısı : 1x Mini USB Çift Yönlü
    • Ağ Özellikleri : Dahili Wifi Kablosuz Ağ
    • 3G Desteği : Harici 3G USB modem (3G Modem kutu içeriğine dahil değildir.)
    • Renk: Parlak Siyah
    • Malzeme: ABS
    • Boyutlar: 194 x 120 x 10.1mm
    • Ağırlık: 338gr.
    • Ürün Kodu : DK-PC-EVOA7006

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 18 Mayıs 2013; 11:19:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• zirakzigil nickli arkadaş tarafından ALINMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 18 Mayıs 2013; 11:20:48 >

• tarafımdan alınmıştır. burada aynen yazdığı yepyeni, çiziksiz bir sekilde aldım. aynı zamanda kısada olsa tanışma imkanı buldum. arkadaştan rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirakzigil

tarafımdan alınmıştır. burada aynen yazdığı yepyeni, çiziksiz bir sekilde aldım. aynı zamanda kısada olsa tanışma imkanı buldum. arkadaştan rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim samimiyetiniz için.Kusra bakmayın yorumu yeni gördüm. Güle güle kullanın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.