Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 -SATILDI-Acer nitro 16 4050 16GB 512GB Satın Al 8 Ağustos 2024 20:27 1 1 -SATILDI-Acer nitro 16 4050 16GB 512GB 2 ay önce Hepsiburada alındı. Sifirdan farki yok. Ankara içi teslim yapabilirim . Extra olarak Xbox 9.nesil mavi renk gamepad ve Logitech g102 Gaminig mouse vereceğim. Pazarlik düşünmüyorum. Fiyat: Satıldı Görsel temsilidir. Ciddi alicilara detayli resim atılır https://www.teknosa.com/acer-nitro-16-an1641r72w-amd-ryzen57535hs-16gb-ram-512gb-ssd-6gb-geforce-rtx-4050-ekran-karti-156-w11-siyah-gaming-notebook-p-125036447Ürün bilgileri linktedir Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Mart 2028 Satıldığı Şehir : Kırşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Mifa A90 Bluetooth Hoparlör 60W Dior Savuage Elixir -Boyner ALİNİK -- THE CREW MOTORFEST Anker Boom Plus 80W- SATILDI
tekin-71 kullanıcısına yanıt Merhaba. Isınma sorunu veya ışık sızması sorunu var mı? Bu modelin bazılarında olabiliyormuş.
Denk gelmedim ben hocam. Işık sızması ger ips de olur ama goze batacak kadar değil ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Mifa A90 Bluetooth Hoparlör 60W Dior Savuage Elixir -Boyner ALİNİK -- THE CREW MOTORFEST Anker Boom Plus 80W- SATILDI
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Mifa A90 Bluetooth Hoparlör 60W Dior Savuage Elixir -Boyner ALİNİK -- THE CREW MOTORFEST Anker Boom Plus 80W- SATILDI
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Mifa A90 Bluetooth Hoparlör 60W Dior Savuage Elixir -Boyner ALİNİK -- THE CREW MOTORFEST Anker Boom Plus 80W- SATILDI
@Kadir Özcan nickli arkadaşa satılmıştır ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Mifa A90 Bluetooth Hoparlör 60W Dior Savuage Elixir -Boyner ALİNİK -- THE CREW MOTORFEST Anker Boom Plus 80W- SATILDI