Şimdi Ara

SATILMIŞTIR - AMD Ryzen 5 1600 AF 12nm işlemci + MSI B450M A Pro Max Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle belirtmeliyim ki bu fiyat için gerçekten üzgünüm. Satın alacağım laptop bu iğrenç dolar öncesi 3100 lirayken (Lenovo E495) şu anda 4000 lira oldu. Kuru 10'muş gibi baz alıp fiyatlayan esnaflara buradan selam olsun. Sayelerinde hiç istemediğim fiyata, istemediğim şekilde satıyorum kasayı.

İşlemciyi Şubat ayında satın aldım. Stok fanı hiç kullanılmadı duruyor. N11 üzerinden satın almıştım. Faturası kutusu her şeyi mevcut.
    Anakartı Amazon UK üzerinden satın almıştım. Garantilik işiniz düşerse yardımcı olmaya çalışırım. Herhangi bir problemi yok.

Soğutucum fazla iyi olmadığı için (kule tipi olmayan Deepcool fanım var, stok fandan daha iyi tabi.) overclock için fazla uğraşmadım. Turboya alıp, voltajı manuele alıp bıraktım.

Fiyat ikisi için toplam ... liradır. Kesinlikle bu fiyat değil ikisinin ederi. Baştan belirteyim. Şimdilik pazarlık düşünmüyorum. Keyfi satış diyip sıfırının üstünde fiyat sunmuyorum. İkisinden de kırpıp fiyat yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 22 Mayıs 2020; 17:41:40 >

• fazla durmaz bu ilan :)
  • pm
  • Sadece anakart olarak versen keşke :) iyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: swirdless

fazla durmaz bu ilan :)
    ben demiştim
  • PM
  • Pm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.