Şimdi Ara

SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaffarson -- 16 Ağustos 2013; 19:42:30 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Hocam maşallah 41-42-43 hepsine oluyor bu nasıl bir ayakkabı şaşkınım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apdeleyt

    Hocam maşallah 41-42-43 hepsine oluyor bu nasıl bir ayakkabı şaşkınım

    Ben normalde 41 giyiyorum. Ayakkabıların da kalıbı dediğim gibi çok az büyük. Ancak 42 numara olan uzun model kalıbı da büyük olduğundan 43 giyene olabiliyor. Aynı ayakkabı zaten 42 olduğundan 42 giyen için de sorun yok. Ayakkabı uzun model olduğundan benim gibi 41 giyene de sorun yok çünkü ayakkabı hem 42 sonuçta 43 değil hem de ayak çıkmıyor. Bilmiyorum izah edebildim mi

    ancak ayaktan çıkmadığı gibi öyle ayakta abi ayakkabısı ya da şimdi büyük alalım da seneye de giyer tarzında da durmuyor kesinlikle. 41 numara olan ise sadece 41 ve 42 giyenlere olur. O da kalıbı çok az büyük olduğundan. 43 giyeni sıkacağı gibi 40 giyenin de ayağından çıkar diğeri gibi uzun olmadığından.

    Bir de ayakkabılar deri olduğundan atıyorum ayağı 43 olan biri diyelim ki 42 yi aldı ve cuk oturmadı ayağı ama çok rahatsız da etmedi hafif ucu dokundu diyelim. O da deri olduğu için bir kaç kez giyince açılacak ve tam olacak. Ayrıca bir numara büyük gelene yarım numara büyük gelene ya da küçük gelene de yarım numara bir numara tabanlar var içlerinde. Dileyen olduğu gibi kullanabilir dileyen gerek yok deyip çıkarabilir.

    Ayakkabılarda kalıplar gerçekten ilginç oluyor. Dediğim gibi ben 41 giydiğim halde bazen 41 rahat 2 numara büyük duran bir model denk geliyor ve 40 alıyorum ya da tam tersi oluyor ve 42 almak zorunda kalabiliyorum. Bu ayakkabılarda ise öyle bir denk gelmiş ki kalıp, adamların ülkesinde ayakları nasılsa artık ileri de oynama yapabiliyor geriye de ama tabi bu sadece uzun model için geçerli bir durum.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Ayakkabıların iki çifti birden forumdan bir arkadaşa satılmıştır. İyi günlerde kullanılmasını dilerim. Sıfır orjinal Polo Tshirt satışı devam etmektedir.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.