Şimdi Ara

Satılmıştır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GSmart i120 cep bilgisayarımı satıyorum. Ürünün bir yıldan fazla garantisi devam etmektedir. Tüm kutu içeriği ve kutusu ile beraber verilecektir. Hiçbir sorunu yoktur. Telefonun özelliklerini araştıranlar biliyordur ama ben biraz anlatayım.

Cep bilgisayarı olarak çok kullanışlı bir telefon, dokunmatik ekranı çok kullanışlı, 2 mp flaşlı, makrolu kamerası mevcut,
    mini SD giriş yuvası bulunmaktadır ve yanında 2 Gb mini SD ile verilecektir,
    Bunun yanında televizyon izleme ve kaydetme imkanına sahipsiniz, yanında verilen anteniyle net görüntü elde edilebilmektedir,
    Ek olarak kulaklık ve normal kulaklık kullanabileceğiniz aparatı mevcuttur.
    2 tane bataryası vardır bu şarj açısından büyük avantaj sağlamaktadır. ayrıca batarya şarj edebileceğniz ayrı bir aparatı daha mevcuttur. Bu sayede yedek bataryayı telefona takmadan şarj etme imkanına sahipsiniz.
    Küçük usb girişi sayesinde kolaylıkla bilgisayara bağlanmakta ve yanında bilgisayara bağlamak için USB kablosu da vardır. Böylelikle istediğiniz zaman bilgisayar ile senkronize olarak kullanabilirsiniz.
    Kablosuz internete bağlanma kolaylığı sayesinde istediğiniz zaman istediğiniz yerde internete girebilirsiniz.
    Karakter tanıma özelliği sayesinde el yazınızla yazı yazabilir, deftere ihtiyaç duymadan not tutabilir bu şekilde mesaj bile gönderebilirsiniz.
    Cep bilgisayarı olarak birçok özelliği mevcuttur. Ben işime yarayan birçok program ve oyunlar yükledim, onlar da içinde gelicektir.
    Telefon benim işime çok yaramakta, ama çift hat kullandığım için iki telefon kullanmak zor gelmeye başladı, çift hatlı bir telefon almak için bunu satıyorum, yoksa cep bilgisayarı olarak çok işimi görüyordu ve tek hattım olsa daha uzun yıllar kullanırdım..

Fiyatı 250 TL'dir. Fiyat sondur. Pazarlık teklif etmeyiniz.
    Ankara içi elden teslim edilir..
    Takas yoktur, lütfen teklif etmeyiniz.

Satılmıştır..

Satılmıştır..

Satılmıştır..

Satılmıştır..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGMuhammet -- 4 Nisan 2009; 18:08:07 >

• HAYIRLI SATIŞLAR FİYAT ÇOK UYGUN ÇOK GÜZEL Bİ CİHAZ BENDEDE İ300 VAR
  • Teşekkürler..
  • yani resimler eklendi

Satılmıştır..

Satılmıştır..

Satılmıştır..

• arkadaşım cihaz duruyorsa ben ankaradayım cihazı alabilirim..telefonum:05326940758
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.