Arabirim: PCI Express Bellek Miktarı & Tipi : 128MB / 256MB\512MB /DDR3 RAMDACs: 400 MHz Next-generation superscalar GPU architecture NVIDIA® CineFX™ 3.0 engine NVIDIA® Intellisample™ 4.0 technology NVIDIA® PureVideo™ technology NVIDIA® ForceWare™ Unified Driver Architecture (UDA) NVIDIA® nView® multi-display technology Microsoft® DirectX® 9.0 Shader Model 3.0 support OpenGL® 2.0 support For Full 512MB suNVIDIA® SLI™ Ready pport, 1 GB of system memory required In SLI mode, effective memory size is 128MB/256MB. Built for Microsoft® Windows Vista™ ready ÖZELİKLERİNE SAHİP 7 AY KULANILDI KART TEMİZ NFS CARBOM-NU MEDİUM GRAFİK 1280x1024 oynayabiliosunuz CRYSİSi minumum grafikte çalıştırılıyor ,nfs prostreete küçük kasılmalar yapıo ama call of duty 4ü minumum grafikte acıo rahatlıkla kartın yanında orjinal tv-out kablosu,orjinal kurulum cdsi GELİCEKTİR KUTUSU YOKTUR CASPER MARKA PCİMİN İÇİNDE ALMIŞTIM ALMAK İSTEYEN ARKADASLAR BANA P.M ATABİLİR yeni kart alıcam ondan dolayısı satıyorum FİYAT=50 ytl kart ile ilgili detay bilgi burda http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=275Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.