Şimdi Ara

SATILIKTIR MW3-BLACK OPS-FİFA 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkcası uzun zamandır oynamadığım için oyunlarımı satıyorum.fifa 11'de kitapçık bulunmuyor ama içinde online pass şifrem duruyor.başka makinede kullanılıyormu bu zımbırtı bilmiyorum.bu yüzden alırken bilginiz olsun araştırın öyle alın.Modern warfare oyunlarında kutu kitapçıklarda hiçbir problem yok.Cdlerde çizik vs bulunmamakta.Tam olarak değerleri nedir bilmiyorum ama bütçesi olmayan yada çıkışmayan öğrenci arkadaş varsada bana özelden pm ile bildirerek bu 3 oyundan birini belirtmiş olduğum fiyatın yarısına alabilir.bir diğer husus önce para sonra mal gibi lafım olmaz,insanda önce Allah korkusu olacak.ben ürünü gönderirim sizde teslim aldığınızda pm'den göndereceğim hesaba para yatırırsınız,olur biter.

SATILIKTIR MW3-BLACK OPS-FİFA 11 SATILIKTIR MW3-BLACK OPS-FİFA 11 SATILIKTIR MW3-BLACK OPS-FİFA 11

Mw3 - 80 TL -İndirim= 75 TL @batuhandkl arkadaşa satıldı!! / Alışveriş sorunsuz gerçekleşti
    Black Ops - 50 TL -İndirim= 45 TL Forum dışı satıldı!.
    Fifa 11 - Benimle yaşlanacak bu cd galiba - 20 TL

Arkadaşlar son fiyat ne aşşağı inecek nede çıkacak.lütfen pm'dende zorlamayın.

ELDEN TESLİMAT,ŞURADA BULUŞALIM VS YOK ARKADAŞLAR NE YAZIKKİ. ÜRÜNLER KARGO İLE ALICILARINA ULAŞTIRILACAK, ÖZEL SEKTÖRDE SÖZLE İZİN ALIP DIŞARI ÇIKABİLECEĞİM BİR KURUMDA ÇALIŞMIYORUM.ALICILAR BUNU DİKKATE ALSIN LÜTFEN.

Not: Kargo ödemesi tarafınıza olacaktır arkadaşlar bu yüzden bilmiyordum nereden çıktı bu demeyin lütfen.bazı arkadaşlara fiyat fazla gelebilir belki aşşağı yukarı alışveriş sitelerinde biraz önce gördüğüm fiyatları yazdım.yanlışsa affola,ilgili fiyat linklerini bana atın bende fiyatı değiştireyim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syesil -- 8 Nisan 2012; 14:32:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM attım.
  • Cevapladım.

• Arkadaşlar fiyat yüksekse lütfen belirtin mevcut bir link vs varsa bende o fiyata ineyim.mesajımdada belirttim bunu saygılar.

• up

• Pm attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazykopuz

Pm attım.

Cevapladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] COD Black Ops 6
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.