Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 **SATILIK**Zyxel VMG8623-T50B Modem Satın Al 28 Ağustos 2020 01:37 1 1 **SATILIK**Zyxel VMG8623-T50B Modem Bir arkadaşıma ait modemdir bu gün kargodan geldi fakat hiç kullanılmadı sebebi de bulunduğumuz şehir içinde istediği başka model bir modem buldu onu aldı ben de onun adına satış ilanı açıyorum.Ürünün kutu içeriği ve belgeleri tamdır 18 Haziran 2020 fatura kesim tarihidir.Eve geldikten sonra bağlantı testi yaptım sadece.İstek doğrultusunda istenilen testleri yapabilirim ama pek bilgim yok açıkçası.Ürünün sıfırdan tek farkı benim 10 dakika internet testi yapmış olmamdır.Fiyat:330 TLKargo:Alıcı ödemeli olarak havale sonrası gönderebilirim.Malatya içi elden teslim alabilirsiniz. Fiyat : 330 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair LL120 (3 Adet) + Node Core RGB Kontrolcü Ajazz Aj159 APEX Siyah satıldı Valorant - Episode 3 Act 1 - Radiant Peek Rank, Bol Skinli Vp ve RP 'li Beta hesap