Şimdi Ara

Ajazz Aj159 APEX Siyah 2 Adet (1x Sıfır, 1x İkinci El)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Ajazz Aj159 APEX Siyah 2 Adet (1x Sıfır, 1x İkinci El)

Ajazz Aj159 APEX için:

Mousetan elimde 2 adet mevcuttur. 2 ürün de siyah renktir.

1 Adet sıfır kapalı kutudur.

Fiyatı: 2200 TL' dir.

1 Adet sıfıra yakın

Fotoğraflarda olan cihazı merak ettiğim için açıp denedim fakat yedek bir kaç mouse'um daha olduğu için pek kullanamadım. Kullandığım süre boyunca herhangi bir problem yaşamadım, bağlantı kopması, flicker v.s v.s, gayet stabil bir bağlantısı mevcuttur. Dediğim gibi çok detaylı kullanmadığım için şarj süresini tam bilmiyorum ama ben genelde 1000 hz de kullandığım için şarjı gayet uzun süre gidiyordu. Kutu içeriğinde ki yedek skatesleri mevcut fakat üzerinde gelen stock skatesleri beğenmediğim için dot skates takmıştım ve gerçekten daha iyi bir hissiyat veriyor bu şekliyle. Alacak kişi kutu içeriğinde ki orijinal skatesleri takabilir. Grip tape'leri de ilk kullanmaya başladığım zaman takmıştım hissiyatı filan gayet güzeldir. Fotoğraflarda biraz tozlu görünmektedir, ama gönderilmeden önce temizlenip öyle gönderilecektir. 

Fiyatı: 1800 TL' dir.

Malatya içi elden teslim edebilirim, şehir dışına ücret sonrası kargo gönderebilirim.

Sahibinden ilan no: 1246177811

Not: Her iki tarafı da mağdur etmemesi açısından sıfır ürünleri kargolamadan önce videolu şekilde deneyip öyle gönderebilirim.

Aj159 Apex Özellikler;

Paw 3950 Sensör

Kablosuz 8k Hz

Huano Green Shell White DOT switch

Led Ekranlı Alıcı ve Şarj İstasyonu (istediğiniz gif veya resim ekleyebilirsiniz)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.