Ajazz Aj159 APEX için:
Mousetan elimde 2 adet mevcuttur. 2 ürün de siyah renktir.
1 Adet sıfır kapalı kutudur.
Fiyatı: 2200 TL' dir.
1 Adet sıfıra yakın
Fotoğraflarda olan cihazı merak ettiğim için açıp denedim fakat yedek bir kaç mouse'um daha olduğu için pek kullanamadım. Kullandığım süre boyunca herhangi bir problem yaşamadım, bağlantı kopması, flicker v.s v.s, gayet stabil bir bağlantısı mevcuttur. Dediğim gibi çok detaylı kullanmadığım için şarj süresini tam bilmiyorum ama ben genelde 1000 hz de kullandığım için şarjı gayet uzun süre gidiyordu. Kutu içeriğinde ki yedek skatesleri mevcut fakat üzerinde gelen stock skatesleri beğenmediğim için dot skates takmıştım ve gerçekten daha iyi bir hissiyat veriyor bu şekliyle. Alacak kişi kutu içeriğinde ki orijinal skatesleri takabilir. Grip tape'leri de ilk kullanmaya başladığım zaman takmıştım hissiyatı filan gayet güzeldir. Fotoğraflarda biraz tozlu görünmektedir, ama gönderilmeden önce temizlenip öyle gönderilecektir.
Fiyatı: 1800 TL' dir.
Malatya içi elden teslim edebilirim, şehir dışına ücret sonrası kargo gönderebilirim.
Sahibinden ilan no: 1246177811
Not: Her iki tarafı da mağdur etmemesi açısından sıfır ürünleri kargolamadan önce videolu şekilde deneyip öyle gönderebilirim.
Aj159 Apex Özellikler;
Paw 3950 Sensör
Kablosuz 8k Hz
Huano Green Shell White DOT switch
Led Ekranlı Alıcı ve Şarj İstasyonu (istediğiniz gif veya resim ekleyebilirsiniz)
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.