Şimdi Ara

Satılık ZOTAC ZBOX EN 760

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temsili fotoğraflar koydum fakat cihazın kendisi de sıfır kadar temiz durumda. Çizik vs dahi yok. Salondaki TV de steam oyunları oynamak için almıştım. Xbox One'a geçtiğim için kullanmıyorum artık. Kutusu var. Yanında logitech'in kablosuz klavye ve mouse'unu vereceğim hediye olarak.
    Normalde aldığımda harddisk ve ram yoktu içerisinde ( O şekilde satılıyor bu konsol)
    Ben 12 GB ram ve 120 gb harddisk taktım. Windows 10 kurulu
    İstanbulda iseniz evime gelip görüp deneyebilirsiniz. Bostancıdayım.
    Notebook ile takas olur

1750 TL

Processor: Intel Core i5-4200U Processor (1.6GHz Clock Speed, 2.6GHz Max Turbo, Dual-Core)
    Memory: 2x 204-pin DDR3L-1600 SODIMM Slots, Max Capacity of 16GB
    Hard Drive: Support 2.5-inch SATA3 HDD
    SATA: 1x SATA3 Port, 1x mSATA3 Port
    LAN: Integrated Gigabit Ethernet Controller; 802.11ac Wireless LAN; Bluetooth 4.0
    Ports: 4x USB 3.0 Ports (2 real, 1 front, 1 top), 1x DVI Port, 1x HDMI Port, 1x WiFi Antenna Connector, 2x RJ45 LAN Ports, 1x Optical S/PDIF Out, 1x Analogue Output, 1x Microphone Jack
    Package contents : 1 x ZBOX-EN760-U, 1 x WiFi antenna, 1 x VESA mount, 4 x mounting screws, 1 x DVI-VGA adapter, 1 x stand , 1 x AC Adapter, 1 x power cord ,1 x warranty card ,1 x user manual 1 x quick
     Satılık ZOTAC ZBOX EN 760 Satılık ZOTAC ZBOX EN 760 Satılık ZOTAC ZBOX EN 760
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cga_art -- 19 Nisan 2016; 12:37:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.