Şimdi Ara

SATILIK ZOTAC GTX580 AMP GDDR5 1536MB 384Bit Nvidia GeForce DX11 rev(800 tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
5.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GTX580 AMP GDDR5 1536MB 384Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    Ürün vatan bilgisayardan 31.01.2011 tarihinde alınmıştır.Ekran kartında herhangi bir sorun vesaire yoktur.Kutusu ve kutu içeriği fuldur.
    ekran kartında oc vs denenmemiştir normal halde kasadadır (yani su soğutma vesaire yapılmamıştır)zaten bilgisayardan anlamam oyun oynamak dışında...

istediğim rakam 800 liradır.

youtubeye cep telefonundan çektiğim videoyu ekledim

http://www.youtube.com/watch?v=pob3szWmYGI

adana içine satmak tercihimdir hem gelip görme fırsatıda olur şuan kasa içerisindedir...takas söz konusu değildir!

not:makinaya oturma fırsatım fazla olmadığından(özel güvenlik olarak çalışıyorum)aşağıda numaramdan ulaşabilirsiniz...

telefon no:0531-748-98-35 adım mustafa

herkese iyi forumlar...

NOT:kesinlikle pazarlık sözkonusu değildir!!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTY -- 21 Haziran 2012; 14:48:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kardeş 2 resim koysaydın
  • dostum fiyata revize şart ben asus direct cu ıı modeleni 800 tl ye satamadım millet pazarlık istiyor kaldıki siz bu kartı 1000 tl ye hayatta satamazsınız bilginize hayırlı satışlar
  • Hayırlı satışlar. Evet gerçekten fiyat yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackline23

Kardeş 2 resim koysaydın

+1

Edit: Arkadaş video eklemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 31 Ekim 2011; 8:50:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

dostum fiyata revize şart ben asus direct cu ıı modeleni 800 tl ye satamadım millet pazarlık istiyor kaldıki siz bu kartı 1000 tl ye hayatta satamazsınız bilginize hayırlı satışlar

Aynen bende ps 3'mü daha 400 tl'ye satamadım
  • fiyatta indirime gidersen almayı düşündügüm bir kart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat hala yüksek maalesef bu kartın eder fiyatını biraz araştırırsanız bulursunuz ben burda söylemek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMMORTALTY

ZOTAC
    Ürün vatan bilgisayardan 31.01.2011 tarihinde alınmıştır.Ekran kartında herhangi bir sorun vesaire yoktur.Kutusu ve kutu içeriği fuldur.Satma sebebim ise bilgisayarı ufaltmaya karar verdim eskisi gibi fazla makine başına oturamıyorum hem az birazda para kalır düşüncesiyle satıyorum.

ilerde diğer parçalarıda satlığa çıkarcam ekran kartından başlıyorum işte...ekran kartında oc vs denenmemiştir normal halde kasadadır (yani su soğutma vesaire yapılmamıştır)zaten bilgisayardan anlamam oyun oynamak dışında...

istediğim rakam 850 liradır.

adana içine satmak tercihimdir hem gelip görme fırsatıda olur şuan kasa içerisindedir satınca gidip orta halli bi ekran kartı alacam...takas söz konusu değildir!

not:makinaya oturma fırsatım fazla olmadığından(özel güvenlik olarak çalışıyorum)aşağıda numaramdan ulaşabilirsiniz...

herkese iyi forumlar...

arkadaşı cebinden aradım ufak bi pazarlık teklif ettim teli suratımıza kapattı

• Bayramdan önce aynı karttan aynı fiyata ben sattım FİYAT NORMAL. Telefonu kapatmasına bi şey diyemem belki hattan düşmüştür bi daha aramadınızmı?
    Yada 700TL dediyseniz haklıdır derim.

Edt:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuncoskun -- 22 Kasım 2011; 1:35:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canirtuk

quote:

ZOTAC
    Ürün vatan bilgisayardan 31.01.2011 tarihinde alınmıştır.Ekran kartında herhangi bir sorun vesaire yoktur.Kutusu ve kutu içeriği fuldur.Satma sebebim ise bilgisayarı ufaltmaya karar verdim eskisi gibi fazla makine başına oturamıyorum hem az birazda para kalır düşüncesiyle satıyorum.

ilerde diğer parçalarıda satlığa çıkarcam ekran kartından başlıyorum işte...ekran kartında oc vs denenmemiştir normal halde kasadadır (yani su soğutma vesaire yapılmamıştır)zaten bilgisayardan anlamam oyun oynamak dışında...

istediğim rakam 850 liradır.

adana içine satmak tercihimdir hem gelip görme fırsatıda olur şuan kasa içerisindedir satınca gidip orta halli bi ekran kartı alacam...takas söz konusu değildir!

herkese iyi forumlar...

arkadaşı cebinden aradım ufak bi pazarlık teklif ettim teli suratımıza kapattı

Eger gercekten suratina kapatti ise bole ticaret olmaz teklif verirsin kibarca hayir denir surata tel kapatmak neymis olse

• quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

Bayramdan önce aynı karttan aynı fiyata ben sattım FİYAT NORMAL. Telefonu kapatmasına bi şey diyemem belki hattan düşmüştür bi daha aramadınızmı?

ben hat düştü sandım bidaha aradım yok dedi ben kapattım dedi ben 800 verdim
  • o ZAMAN HAKLISIN 800 istemek normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canirtuk

quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

Bayramdan önce aynı karttan aynı fiyata ben sattım FİYAT NORMAL. Telefonu kapatmasına bi şey diyemem belki hattan düşmüştür bi daha aramadınızmı?

ben hat düştü sandım bidaha aradım yok dedi ben kapattım dedi ben 800 verdim

bugün fiyat için bile teli suratına kapatıyorsa ,yarın karta bişey olsa aradığında ne yapar acaba,ne olursa olsun önce saygı sonra ticaret..
  • 500 e verse yine almam artık bu tür şahıslarla alışveriş yapmam
  • saygı herşeyden önce gelir hoca
  • bende kartda ilgileniyordum ilana bakınca arkadasın yaptıgı dogru gelmedi ama dogru olmayan seyleri gorunce insanın ürün alasıda varsa ürün almak gelmez .arkadası hic tanımam ama telefon kapatmak ne yani insanın suratına olmaz abi veremem dersin o fiyata en güzel sekli ile bizede ne teklifler geliyor böyle bisey asla yapmadım yapmamda.tsk et fiyatım son de bu kadar zormu.
  • vaktim olmadığı için oturamıyorum makine başına yerli yersiz ve gereksiz şeyler yazıyorsunuz...

1 suratına kapamadım kartı alamadınız diyemi yapıyorsunuz anlamadım...

olay şu şekilde gelişti...

arkadaş rakamı söyledi yani 800 tl , bende olmayacağını indirim yapamayacağımı söyledim , pazarlık payı yokmu dedi , bende illa pazarlık payı diyorsa sembolik bi pazarlık payı olacağını söyledim 5-10 tl sembolik bişi olur dedim 5-6 saniye bekledim ses seda vermeyince , sözünün bittiğini düşünüp kapadım bu kadar..
    yani ne yapacaktım elimde telefon acaba ne zaman konuşacak diye bekliyecekmiydim , siz söyleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTY -- 28 Kasım 2011; 22:11:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hakısın kardeşim ben sonra tekrardan aradım kapandı galiba dedim sen demedin mi yok ben kapattım neyse iyiki almamısım beni tanıyan tanır
  • quote:

vaktim olmadığı için oturamıyorum makine başına yerli yersiz ve gereksiz şeyler yazıyorsunuz...

1 suratına kapamadım kartı alamadınız diyemi yapıyorsunuz anlamadım...

olay şu şekilde gelişti...

arkadaş rakamı söyledi yani 800 tl , bende olmayacağını indirim yapamayacağımı söyledim , pazarlık payı yokmu dedi , bende illa pazarlık payı diyorsa sembolik bi pazarlık payı olacağını söyledim 5-10 tl sembolik bişi olur dedim 5-6 saniye bekledim ses seda vermeyince , sözünün bittiğini düşünüp kapadım bu kadar..
    yani ne yapacaktım elimde telefon acaba ne zaman konuşacak diye bekliyecekmiydim , siz söyleyin...

siz söleyin demişsin bu nedenle yazayım dedim eğer konuşma aynen yazdığın gibi olduysa .Son olurunu sölersin ve vaktim yok kapatıyorum dersin .Yada oradamısınız ses gelmedi dersin
    SES GELMEDİ DİYE BEKLEMEK ZORUNDA DEĞİLSİN TABİKİ AMA UYARIRSIN SES GELMEDİ KAPATIYORUM DERSİN.
    KAPATIYORUM DİYİP KAPAMAK NORMALDİR.
    BİŞE DEMEDEN SES YOK DİYE KAPAMAK SURATA KAPAMAKTIR.

BENCE ARKADAŞIN GÜNLÜNÜ AL !!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.