Şimdi Ara

Satılık Zotac 9800GT ECO 1GB 256Bit DDR3 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.el temiz 3-4 aylık 9800gt ekran kartı mevcuttur. faturalıdır.190 liraya satıyorum.istanbul içi elden teslim edilip alınılabilir.

Ürün budur.
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=87417&ad=ZOTAC-9800GT-ECO-1GB-%28256-bit%29-GDDR3-HDTV-Ekran-Kartlari

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar hocam.
  • Malesef fiyat çok yüksek ..o fiyata hd4890 satılıyor ;) bu kartın değeri 120 tl civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

Malesef fiyat çok yüksek ..o fiyata hd4890 satılıyor ;) bu kartın değeri 120 tl civarı

forumda o kadar ölü gömücü varken fiyatın yüksek denmesi doğal tabi.toptancılardan ucuza alan kişiler bide 2inci el diye yarı fiyatına kadar düşürmeye çalışınca ürünleri ben böyle alıyorum vs. derler işine gelen fiyatta almaya çalışırlar. sıfırına 250 lira verecek biri için, bu fiyat güzel. az biraz birşeyler yapabilirim tabi. tüm ölü gömücülere karşı ilan online olacak satılmasın problem değil evimde kullanıyorum zaten ürünü şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trackler -- 23 Ocak 2012; 11:51:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu ekran kartın o fiyatlara satılmaz arkadaşlar doğru söylemişler hd 4890 lar o fiyatlara gitmiyor su anda herkes sana piyasa fiyatını söylemek için yardımcı olmuşlar yanlış anlama neyse hayırlı satışlar
  • 9800 GT Eco Modelini kullanıyordum. Fakat vatan'dan aldığım özel büyük soğutucu ile kullanıyordum. Belli bir süre yetersiz kaldığını düşündüm ben bile özel soğutucusu ile 150'ye zor sattım. Bu fiyata kimse almaz bu kartı. Önerim 90 veya 100 tl'ye satmanızdır oda satabilirseniz. Hayırlı satışlar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.