Şimdi Ara

SATILIK > Zalman CNPS9500 LED!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Herhangi bir kullanım hatası, kusuru falan yoktur. Modeli başlıkta belirtilmiştir. Faturası ve bütün içeriği durmaktadır. Beraberinde Fan Mate 2 de vardır.

1156 socket için aparatı bulunmaktadır[Türkiye sınırları içerisinde satışı yok]! - İsteğe bağlı 5 lira.

Soğutucuya 50 lira istiyorum. Fiyat sondur.

Kargo alıcıya aittir.

Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 11 Nisan 2010; 23:05:04 >

• Socket AM2+/AM3 aparatı var mı?
  • e8400'ü 4.4 yaparmıyım bu ürünle?birde fan ramlere dogru üflüyor galiba,ramleride hafifte olsa sogutuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXS

e8400'ü 4.4 yaparmıyım bu ürünle?birde fan ramlere dogru üflüyor galiba,ramleride hafifte olsa sogutuyor mu?

e4300 ile 3.2 stabil kullanıyordum zamanında ama e8400 için fikir yürütemeyeceğim. Büyük ihtimal sorun olmayacaktır. Fan ramlere üflemiyor, direk heatsink üzerinden alıp egzos ile dışarı atılmasını sağlıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: showstopper41
    Socket AM2+/AM3 aparatı var mı?

http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Read.asp?idx=160

Buradan destek listesine bakabilirsiniz. 9500A modeli karıştırmayınız. Benim bu destek listesine ek olarak sunduğum sadece 1156dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 2 Nisan 2010; 19:51:07 >

• Şahane bir CPU soğutucusu. Hayırlı alisverisler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Şahane bir CPU soğutucusu. Hayırlı alisverisler...

Teşekkür ederim hocam.
  • sitesinde 754-939-940 diyor ama am2+/am3 destekliyor diye belirtmiyor

siz bunu AMD am2+ yada am3 de kullandınız mı? sorma nedenim: bu ayrımdan dolayı cm su blokun alıp kullanamadan satmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

sitesinde 754-939-940 diyor ama am2+/am3 destekliyor diye belirtmiyor

siz bunu AMD am2+ yada am3 de kullandınız mı? sorma nedenim: bu ayrımdan dolayı cm su blokun alıp kullanamadan satmam

CNPS9500A modeli piyasadaki bütün socketleri destekliyor. Benimki AMD - 754,939,940; Intel - 478, 775 (1156 opsiyonel) desteği sunuyor sadece. Ben sadece LGA 775 ile kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 9 Nisan 2010; 18:24:43 >
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: turani07

pm

Dönüş yapıldı. Biraz geç oldu, özür dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.