Şimdi Ara

SATILIK Z5500 + 4 Adet Vogel's ayarlanabilir Uydu ayağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Evlenirken aldığım ve taşındığım daire nedeniyle kullanamadığım Z5500'ü satmaktayım. Garantisi bitmiş ve sorunsuz bir şekilde kullanılmıştır. Kullandığım sürece bir sorununu görmedim. Ekran ışığı kararması sigorta atması vs gibi...
    Ayrıca ürünle birlikte Çok şık uydu ayağı da vereceğim. 4 Adet uyduya göre özel yapılmış sağa sola dönebilen ve boyu ayarlanabilen bir ayak. Oldukça kaliteli. Sarsılmıyor ve titreşim yapmıyor. Resimlerde anlarsınız.
    (( En kısa sürede resim eklenecektir.))

Forum içinde satış rakamını güncel olarak araştırdım. Ayaklar ve sorunsuz halde 600TL'ye satıyorum. İstanbul Güzelyurt/Esenyurt'dayım. Dileyen gelir görür deneyerek alır. Bu forumda bu ikinci z5500 satışım.

Uydu ayaklarının benzer görüntüleri.
    http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?partnumber=182-176

SATILIK Z5500 + 4 Adet Vogel's ayarlanabilir Uydu ayağı SATILIK Z5500 + 4 Adet Vogel's ayarlanabilir Uydu ayağı SATILIK Z5500 + 4 Adet Vogel's ayarlanabilir Uydu ayağı SATILIK Z5500 + 4 Adet Vogel's ayarlanabilir Uydu ayağı SATILIK Z5500 + 4 Adet Vogel's ayarlanabilir Uydu ayağı SATILIK Z5500 + 4 Adet Vogel's ayarlanabilir Uydu ayağı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tocak -- 23 Eylül 2013; 14:54:30 >

• ayaklıkları ayrı satar mısınız?
  • Set halinde satmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında ayakları ayrı satsaydınız almayı isterdim. bende de z5500 var ancak ayakları olmadığından salona monte edemiyorum :(

nerden aldığınızı öğrenmemizin bir sakıncası var mıdır acaba?

hayırlı satışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

aslında ayakları ayrı satsaydınız almayı isterdim. bende de z5500 var ancak ayakları olmadığından salona monte edemiyorum :(

nerden aldığınızı öğrenmemizin bir sakıncası var mıdır acaba?

hayırlı satışlar..

Forumdan almıştım.

• Fiyatta revize ye ihtiyaç var..
  • Dileyen istedigi yerden alir. Revizeyi yapip yapmamak hakki bana aittir bunu buraya yazmak ve bunun zaman kaybini yapmak nedendir bilinmez.
    Forumda z5500 satis rakamlarina bak arti 4adette ayak ekle ona gore dusun. Arastirmadan post kasmayin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkinci ellerin 550 tl civarında olduğunu düşünürsek + ayakları da zor bulunan parça olduğunu düşünürsek.Bence 600 tl uygun fiyattır. Ki + olarak temiz ürün gibi duruyor. Hayırlı satışlar hocam
  • kargo korkutmasa almayı düşündüğüm ürün. hayırlı satışlar
  • Özel mesaj attım. Teşekkürler.
  • Ayaklari ayri satarmisin diyecekken alttaki yorumlari gordum. bende de bu aletten var. Omurluk birsey. Alana hayirli olsun. Bence fiyat da gayet iyi. Ayaklarla birlikte en makul fiyat bu. Ayaklari ayri satmayi dusunursen(alan belki kargodan oturu istemeyebilir) talibim. Buradan belirtmis olalim.

• Yine de bilgilendiririm
  • tass_co kullanıcısına yanıt
    Haklısın, hem kargo rakamı hemde ağırlığından alacağı hasar da düşünülmeli
  • erdemsuslu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Fiyat bence gayet mantıklı.Size bir pm yolladım ilgilenir misiniz üstad ?

Saygılar.
  • takip
  • bencede fiyat gayet uygun cihazda temiz görünüyor.daha yeni forumdan 500 e ayaksız olarak aldım,temizini bulmak gercekten zor,3e 5e bakmasın alacak olanlar bence.
  • Teşekkürler arkadaşlar
    Tüm PM yanıtlandı.
    Satışa devam
  • ızmır sube teslımı kargoyu karsılarsan almak ıstyeyen vısor
  • Daha geçenlerde arkadaşıma satmıştım Z5500 450TL'ye ama ayaklık yoktu tabii. Bence de revize gerek, forumda en fazla 550tl'ye satılıyor zaten onuda pazarlıkla 500tl'ye alırsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.