Teğmen
09 Haziran 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 292 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba...Gecen hafta forumdan aşağıdaki sistemi aldım...Sistem default 4ghz de calısıyor...Arastırdıgımda Fx 9590ın fabrıka cıkıs 4.7hızda oldugunu(destekleyen boardlarla) ögrendım...Aldıgım anakartta 990chipset ile bu degerleri destekliyor...Ancak ne yaptıysam (pek anlamam bios overclock) beceremedim...forumlara baktım yabancı yerlı bırcok onerı var denedım ancak beceremedim...bıostan ıslemcıyı 4.7 ye cıkardım ancak makıne cakıyor...Aldıgım arkadasın satın aldıgı 3.şahsı bulduk...o arkadasın dedıgıne göre de vatanbılgısayardan ılk aldıgında default 4ghz calıstıgını ancak teknık servısıne bunun 4.7 de calısması gerektıgını belırtıp cıhazın 5ghz hızında ona teslım edıldıgını ve sorunsuz olarak kullandıgını belırttı...ben ne yaptıysam 1ghz bile artıramadım :( bu kartı ıslemcıyı kullanan ya da bilgisi olan birileri yardım ederse cok sevinirim...
AMD FX-9590
Gigabyet GA-990FXA-UD5
Corsair Vengeance 2x8gb 16gb 1866mhz CL9
Xigmatek Vector s serisi 80plus 750w
Arkadaslar gecenlerde iyi bir arkadastan(eminim onun hatası yok bu işte ama görüşecegim) bir tablet aldım...Kargodan aldıgım aksam kullanmaya basladım yaklasık yarım saat sonra karsıma bu ekran geldi...kapadım actım duzeldi...bir iki kere daha aynı hata ıle karsılastım tam aynı ekran olmasada reset atmam gerekti takılmalardan dolayı...bilgisi olan varsa ve paylasırsa sevinirim

ekranda boydan boya ıkı cızgı ve makına oyle kalıyor tepkısız...tuslar cvp vermıyor on-off...sadece reset ıle arkadan ya da pılını cıkararak bastan baslıyor...

2 kere fabrika ayarlarına geri yukledim,android yazılımı sıfırladım ancak takılmalar devam etti..

Arkadaslar gecenlerde iyi bir arkadastan(eminim onun hatası yok bu işte ama görüşecegim) bir tablet aldım...Kargodan aldıgım aksam kullanmaya basladım yaklasık yarım saat sonra karsıma bu ekran geldi...kapadım actım duzeldi...bir iki kere daha aynı hata ıle karsılastım tam aynı ekran olmasada reset atmam gerekti takılmalardan dolayı...bilgisi olan varsa ve paylasırsa sevinirim

2 kere fabrika ayarlarına geri yukledim,android yazılımı sıfırladım ancak takılmalar devam etti..

Normal bir şekilde kullandıgım nexus romu takılmalardan dolayı degistireyim dedim...Ama hicbırsekılde ne Windows Mobıle'a donebılıyorum ne de farklı bır rom atabılıyorum...
Su anda bootloader ekranında

PB81100 Hx-BC
SPL-2.08.HSPL 8G XE
0x05
CotullaHSPL 0x50

USB

Bootloader ve hard reset ekranlarına sorunsuz ulasıyorum ancak ordan sonra bısey yapamıyorum...Sistemim de windows mobile center ile pc ye baglıyamadım telefonu acamadıgımdan...
Bootlaoder ekranına sorunsuz ulasıyorum...eger bu ekranı acmaz isem 'STICK TOGETHER' logosunda takılı kalıyor makine...Yaklasık 2 gundur denemedıgım HSPL versıyonu,rom kalmadı...HSPL 2.08 değişmiyor...'Error 270 İmage Corrupted' hatası alıyorum...Hard reset atmaya kalktıgımda da
'Update Rom Code Error' hatası veriyor...anlıyan bir arkadasıma gosterdım...teşihisi EU makineye US rom atmışsın dedi...Benım yapamacagım bır cozum soledı bana telefonu acarak rom sıfırlama NAND gibi biseyler...Yapabılecek bırısı var ise ucretı karsılıgı yardım ederse sevinirim...
Normal bir şekilde kullandıgım nexus romu takılmalardan dolayı degistireyim dedim...Ama hicbırsekılde ne Windows Mobıle'a donebılıyorum ne de farklı bır rom atabılıyorum...
Su anda bootloader ekranında

PB81100 Hx-BC
SPL-2.08.HSPL 8G XE
0x05
CotullaHSPL 0x50

USB

Bootloader ve hard reset ekranlarına sorunsuz ulasıyorum ancak ordan sonra bısey yapamıyorum...Sistemim de windows mobile center ile pc ye baglıyamadım telefonu acamadıgımdan...
Bootlaoder ekranına sorunsuz ulasıyorum...eger bu ekranı acmaz isem 'STICK TOGETHER' logosunda takılı kalıyor makine...Yaklasık 2 gundur denemedıgım HSPL versıyonu,rom kalmadı...HSPL 2.08 değişmiyor...'Error 270 İmage Corrupted' hatası alıyorum...Hard reset atmaya kalktıgımda da
'Update Rom Code Error' hatası veriyor...anlıyan bir arkadasıma gosterdım...teşihisi EU makineye US rom atmışsın dedi...Benım yapamacagım bır cozum soledı bana telefonu acarak rom sıfırlama NAND gibi biseyler...Yapabılecek bırısı var ise ucretı karsılıgı yardım ederse sevinirim...
Arkadaslar BF2 dvd artık mıladını doldurmus durumda...ne yazık kı elımde kopyasıda yok...elinde orjinal BF2 olan bı arkadas kopyasını bana yollayabılır mı acaba? tum masraflarını ben karsılayacagım tabii ki...foruma bakamıyorum ozel msj atarsanız sevınırım
Arkadaslar Selamlar;

bu oyunu 2 haftadır oynuyorum...zorluk seviyesi Normal...2. görev olan Thunderstrike ve onun alt görevi olan odessa must be ours adlı bolumu gecemedım...hile kullanmayı sevmıyorum...oyunu 30 saat oynadım ise;emin olun 25 saati bu gorevdir :) gecemıyorum...koye saldırı 8 askerle...offıcerı kurtarma ve ardından koyden gecen bı konvoyu durdurma uzerıne görev...gecen var mı ?
bir cok farklı stratejı ıle defalarca denıyorum...offıcerı kurtardıgım cok oldu ancak gerıye kalan guclerle o kadar zırhlı araclı bı konvoyu durdurmak ımkansız gıbı geldı bana...belkı bırılerı baska bır yol bılıyordur dıye umuyorum :)
Bir arkadas ıle elimdeki ASUS 6600GT TOP EDİTİON AGP icin pazarlık halindeyiz...En son 220YTL olur dedim(zira hala pciex düz 6600GT'ler 180-200 civarı gidiyor...Saolsun arkadaş bize kazıkçı muamelesi yaptı...sizce de fiyat yuksek mi arkadaşlar?
(bu arada arkadas benım karta 185YTL önerdi)
9800 Pro ekran kartımın AGP ve DVİ cıkıslarından cift monıtor goruntu almayı basardım...İki monıtorume de Windows Masaustunu gosterebiliyorum...Problem ise windows media player ya da herhangi bir oynatıcı ile birsey oynattıgımda monıtorlerden birinde film oynuyor,digerinde ise masaustunde media player acılıyor ancak goruntu gelmiyor...

Kısaca monıtorlerden biri sadece masaustunu goruyor...herhangi birşey(oyun,fılm) actıgımda ikinci monıtor tepki vermıyor...benım ıstedıgım her ikisinin deaynı anda film ya da oyun trailerını gostermesi...vitrinde kullanacagımda...

bilen ya da herhangi bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim...sadece ekran kartım ıle bu ıkı hareketlı goruntuyu cıft monıtore aktarabilirmiyim,ya da ayrı bır aparata ihtiyacım var mı?

saygılar
Socket A ya da İntel P4 tabanlı; AGP PRO desteği olan herhangi bir anakart;elinde bulunan,ya da bulabileceğim bir yer bilen varsa yazsın lütfen...

Hakkında
Forum İmzası:
REF::tarantula6 - Russell - garfield - Yaramazkedicik - comeon - cdworld - özyoldas - NEKTE_SAR - Yeto - korgeneralim - öztin - seso81, - KENZ - Nikneyime - m134 - erdemgc - Arkadaş - isirgan MENEME2002 - yilmazeest - ergin - ginsberg - yeni99 - Corny - FATALIST -BeyazBüyü -Hellrot -CheGuevara-mtkulacMUSTAFACOBAN....ticaret yapmayın,uzak durun!!!
Forum İkinci El İmzası:
Tek sorun yaşadıgım alışveriş....Mustafaçoban...aman uzak durun!!!
Hakkımda:
tarantula6 - Russell -garfield -Yaramazkedicik
-comeon -cdworld -özyoldas -NEKTE_SAR -Yeto -öztin -korgeneralim -seso81 -KENZ -Nikneyime -m134 - erdemgc -Arkadaş -isirgan -MENEME2002 -yilmazeest - ergin -ginsberg -yeni99 -Corny -FATALIST -BeyazBüyü -Hellrot -Che Guevara-mtkulac
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.257
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.122
Konularının görüntülenme sayısı: 23.222 (Bu ay: 307)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 55 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.