Şimdi Ara

Satılık Youtube Spotify Storytel Hesaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Youtube Spotify Storytel Hesaplar

Youtube Premium Türkiye hesap

Youtube Premium + Youtube Music 30 Gün 1 Kullanıcı, 3 TL Sıfır Hesap

Youtube Premium + Youtube Music 90 Gün 1 Kullanıcı, 5 TL Sıfır Hesap

Youtube Premium ve Youtube Musicbundle Google Hesabınıza Tanımlanır 7 TL *Her 30 Gün bu fiyattan yenileme garantisi Anlık sorun yaşamansı durumunda 30 günlük Youtube premium ve Youtube music tanımlı sadece size ait yeni hesap verilecektir. Yenileme aile Hesabına katılım şartları kapsamında gerçekleşecektir. **Ayrılma durumunda 12 ay boyunca yeni aile hesabına katılınamaz.

Teslim etmiş olduğum hesaplarda kapanmaya bağlı iptal durumunda kullanıma kalan gün üzerinden iade gerçekleşecektir.

Kullanım şartlarına uyulmaması durumunda hesap iptal edilecektir. Kullanıcı sayısına uymanızı ve şifre değişikliği yapmamanızı rica ederim

Youtube Premium ve Youtube Music bundle Google Hesabınıza Tanımlanır 5 TL yerine 3 TL *25 gün kullanım Kampanya *İlk 24 saat kapanma durumunda ücret iadesi Geri kalan sürelerde kapanma olması durumunda Youtube premium ve Youtube music tanımlı sadece size ait yeni hesap verilecektir. *Aile Hesabı koşulları geçerlidir. 12 Ay boyunca uzatma gerçekleştirilemez. Uzatma talebinde kredi kartı tanımlaması ile talimatlarım doğrultusunda özel indirim hesabınıza uygulanır.

Spotify premium 1 Ay 4 TL. Sizin Hesabınıza Tanımlanır *Premium iptali yaşanması durumunda ilk 24 saatte ücret iadesi, bir aylık süre içerisinde permium iptali durumunda sizin tercihinize bağlı olarak hediye hesap ya da %50 para iadesi.

Spotify premium Aylık 3 TL. Sıfır hesap. *2020 yenileme aylık 7 TL Düzenli benim otomatik olarak yenilemem durumunda bu fiyat geçerlidir. Şartlara bağlı olarak hesap devri gerçekleştirilebilir.

Spotify öğrenci premium tanımlı hesap (10 TL, hesap sizde kalır)

Spotify öğrenci premium ilk 1 Ay ücretsiz (12 TL, hesap sizde kalır)

Spotify Premium Aile Hesap 3 TL (30 Gün kullanım) Hesap Sizde Kalır. 6 Kullanıcı ortak adreste bulunmak şartı ile kullanabilir.

Spotify DE, Spotify US, Spotify AT, Spotify SK tanımlamaları yapılır.

Storytel Premium Hesap 3 TL (30 Gün kullanım)

Ödeme

NOT: Pazarlık içeren mesajlara dönüş yapmıyorum. Genel olarak ücretleri uygun tutmaya çalıştım.
    NOT 2: Alıcı ve Satıcı arasında güven ilişkisine dayalı satış gerçekleştiriyorum. Belirtilen kriterlere uyulmaması durumunda hesap iptali gerçekleştirilecektir.

İletişim

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4 TL Miktar : 20 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa,Nilüfer Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• özel mesaj attim
  • storytel lazım
  • Storytel hesap satan pm den iletişime geçsin arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık google play kodu
    geçen yıl açıldı
    ALINIK - GOOLE PLAY BAKİYE
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.