Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satılık] Yenisinden farksız Drone (Quadcopter) Satın Al 30 Ocak 2016 10:54 1 1 [Satılık] Yenisinden farksız Drone (Quadcopter) Yaklaşık 2 ay önce satın aldığım, 10-12 kere kullandığım drone'umu yurt dışında gitme ihtimalim olduğu için diğer birçok eşyam ile birlikte satıyorum. Ürünü kendi kutusunda istenilen yere kargolarım. Kargo ücretini ben vereceğim. Gelip kapımdan alırsanız kargo ücreti oranında indirim yapılır (15tl gibi birşey oda) 20-21 şubat İstanbul teslim yapabilirim, Ankara için sorunuz, kalan günlerde Zonguldak'tan elden teslim edilir. Drone'un uçuş süresi 10 dakikadir. Pili yeni ve sağlamdır. USB üzerinden şarj olur. Sigara paketi boyundaki minik dronelardan değildir. Akrobasik takla hareketi yapabilen bir drone'dur. Açık havada uçurmadım bu yüzden bilgim yok. Bana görede indoor bir ürün. Kumanda'da 4 yön de aktif. Oyuncak helikopter kullananlar bilir başlangıç, RC'lerden farklı olarak 3'lüdür kollar. Ürün Ankara'dan alınmıştır. NOT: Garantisi devam etmesine rağmen, pili bitti, düştü kırıldı, sert kullmaktan dolayı oluşan sorunlarda garanti kullanamazsınız. İlk kez böyle birşey almak isteyenlere belirteyim ileride mağdur olmayın. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 90 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK TELESKOP] Celestron Astromaster 114EQ [SATILIK] Elimdeki Parçaları Satıyorum! (Kasa, Mobo,GPU, PSU vs.)