Şimdi Ara

Satılık yada takaslık ürünler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 x GIGABYTE GA-M61PME-S2P NVIDIA GF 6100/nForce 430 DDR2 1066MHz SOKET 940 AM2+ ANAKART tane :75 TL
    1.5 seneden fazla arena bilgisayar garantisindedir.Seri numarası ile takibatı yapılabılır kullanıcı hatası olmadıgı surece ürünlerin garanti işlemlerinde bende yardımcı olurum.Anakart ide kablosu hariç farklı marka verebılırım belkı aynıda vardır emın değilim kutu içeriği tamdır.

1 x AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE S940 AM2 aynı şekılde 1.5 senede fazla arena garantisidir.bu 1.5 seneden fazla hıkayeside ama 23 aydır 20 aydır bılmıyorum yalancı duruma cıkmamak için belirtiyorum.satın alan kişi 18 ay bilsin fazlası süpriz olsun.Stok fanı duruyor olabılır emın değilim yoksa bile cooler master fan verırım. 80 tl istediğim rakam

1x MAXTOR 2.5", 160 GB, 5400 RPM, 8 MB Cache, USB 2.0 BLACKARMOUR 2 sene garantili kutusuz üründür istediğim rakam 90 tl dir.İlk pc ye takan siz olucaksınız.

takas olayına gelince Q6600 yada ekran kartı olabılır.Bu fiyatlar nakit fiyatlarıdır.Takasda herkesın meslektaş oldugunu düşünürsek mantıklı şeyler olabılır.
    HDD nin 2 sene diğer ürünlerin 1.5 sene muhatabı olabılırım.Yok ben arena ile çözerim dersenız.Size kalmışdır.Hiç bir üründe garanti dışı kalacak işlem yapılmadı.

Yorum yapmayı bilen herkes yapabilir.

İyi günler..

yergun@live.com
    tel:05327843211

1 adet anakart ve işlemci ve ilanda olmayan 2600pro vga profotox isimli kullanıcıya pazartesiye kadar rezervedir.

00:00 dan sonra aramayacak kadar ince insanlar oldugunuzu tahmin edebiliyorum.

Diğer anakartı KVR800D2N6/2G KİNGSTON 2 GB 800 MHZ RAM İLE BERABER 100 TL YE VEREBILIRIM..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micton -- 4 Temmuz 2009; 19:04:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.