Şimdi Ara

SATILIK YADA S3/NOTE1 İLE TAKASLIK GENPA NOTE 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYAZ NOTE 2 6 AYLIK, GENPA GARANTİLİ, KAŞELİ GARANTİ KAĞIDI MEVCUT (TURKCELLDEN ALINMIŞTIR)
    TÜM KUTU İÇERİĞİ VE AKSESUARLARI MEVCUTTUR.
    TEMİZ CİHAZDIR, ÖNDE YANLARDA KIRIK ÇİZİK EZİK BULUNMAMAKTADIR, KALEMİN KROM BÖLGESİNDE VE KASANIN KALEM TUTULAN KISIMDA 2-3MM LİK KILCAL ÇİZİK VARDIR. RESİM EKLENECEKTİR.

CİHAZIMA 1250TL DEĞER BİÇİYORUM (NAKİT FİYATI ) SİZİNDE CİHAZINIZA PİYASA ŞARTLARINA UYGUN FİYAT BİÇMENİZ DURUMUNDA TAKAS TEKLİF EDEBİLİRSİNİZ.

AYRICA NAKİT ALIMDA KARGO ÜCRETİ KADAR PAZARLIK PAYI MEVCUTTUR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberk2 -- 6 Mayıs 2013; 14:19:37 >

• ö.m.
  • hocam bişey sorucam mazur görürseniz elinizde note 2 var ve note 1 ile takaslamak istiyorsunuz yada s3 ile note 2 note 1 den daha iyi bir cihaz neden alt modele inmek istiyorsunuz acaba bende note 2 almayı düşünüordum ilerliyen zamanlarda bilgi verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DyaVoL

hocam bişey sorucam mazur görürseniz elinizde note 2 var ve note 1 ile takaslamak istiyorsunuz yada s3 ile note 2 note 1 den daha iyi bir cihaz neden alt modele inmek istiyorsunuz acaba bende note 2 almayı düşünüordum ilerliyen zamanlarda bilgi verirseniz sevinirim

Telefonla ilgili bir sıkıntı değil, Finansman olayı
  • hocam pm attım..
  • turkcelden alınma faturalı çok temiz siyah note1 üzerine ne kadar istersiniz?izmirdeyim
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 pm daha atıldı
  • Resim eklendi.
     SATILIK YADA S3/NOTE1 İLE TAKASLIK GENPA NOTE 2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.