Şimdi Ara

Satılık Yada Cep Telefonu ile Takaslık Motorola Xoom 2 16 GB Wifi+3G Tablet 750 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba Arkadaşlar büyük bir hevesle aldiğim motorola xoom 2 3g+wifi 16 gb tabletimi Satmak yada takaslamak istiyorum. Cihazi kullanmaya firsatim pek olmuyor.Sifir almiştim cihazi Yaklasik 2 aylik Cihaz kozmetik olarak çok iyi durumdadır.Toplamda 10 defadan fazla şarj edilmemiştir.Root işlemi yapılmamıştır. cihaz kutusu bulunmaktadir.Faturasi mevcut değil ihtiyac olursa fatura kestirtmeye çalışırım.Cihaz kendiliginden kapandi servise gonderildi yeni yazilim yuklendi geri geldi.Takas olarak galaxy note ilk takas tercihimdir.iphone 3gs 32 Gb olabilir.yurt ici yurt disi farketmez temiz sağlam olsun yeterlidir.İlanım Hertürlü soru ve yoruma Açiktir.Cihaz kendi kilifi, sarj aleti,usb kablosu ve kutusu ile teslim edilecektir.
    Satiş fiyatim 750 TL
    Saygilar.
     Satılık Yada Cep Telefonu ile Takaslık Motorola Xoom 2 16 GB Wifi+3G Tablet 750 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeCeKa -- 10 Eylül 2012; 12:24:02 >

• Merhaba mesajınızı okudum,Satıp satmadığınızı merak ediyorum ?
  • Cihaz forum dışına satılmıştır.İlginizden dolayı teşekkür ederim Arkadaşlar.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.